Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ElectroBlue
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
Helow! naj še jst dodam oglasek fajn bi blo spoznat kake nove ljudi za žuranje, kofetkanje, čvekanje v nedogled, pa tak nasplošno malo za druženje. Tak da če kera študira tu v lublani pa bi kako novo družbo, naj piše na zs pa gremo kam skup. Mogoče se pa fajn ujamemo stara sm pa 19.
I'm one of those regular weird people (Janice Joplin)
- mary_t
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
Lep pozdrav!
Že lep čas se nisem oglasila na forumu, ta tema pa je res pritegnila mojo pozornost. Sem 19 letna študentka, ki študira v Mariboru in bi blo prav fajn spoznat kako študentko za kako čago al pa kaki ladys night. Imam sicer veliko prijateljev in prijateljic, večina je poparčkanih, tiste, ki pa niso, pa niso za plesanje celo noč. Če ima katera podobne interese... bom zelo vesela odgovora
Že lep čas se nisem oglasila na forumu, ta tema pa je res pritegnila mojo pozornost. Sem 19 letna študentka, ki študira v Mariboru in bi blo prav fajn spoznat kako študentko za kako čago al pa kaki ladys night. Imam sicer veliko prijateljev in prijateljic, večina je poparčkanih, tiste, ki pa niso, pa niso za plesanje celo noč. Če ima katera podobne interese... bom zelo vesela odgovora
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
to je pa res fajna tema. ker je res malo predolgo za brat me samo zanima, če je že kera spoznala kako prijateljico?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Lady_T_Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
cherryandie napisal/-a:kaj pa gorenjk? je katera kle gor?
Zadnjič spremenil Lady_T_Bee, dne 01. Mar. 2010 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lady_T_Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
res zanimivo
samo tko ko berem poste jih ima vsaj 3/4 podobne iterese in želje kot jaz (druženje, zajbancija, potovanja, party-ji, kavice, športanje,...) pa noben iz mojega konca
torej...iskanje takih in drugačnih "prijateljev" po forumih ni bilo nikoli v moji navadi, saj sem jih imela vedno več kot dovolj...ampak vsak ima kdaj šibko točko v življenju in moja se vleče že nekaj časa
torej...se vam pridružujem in predvsem me zanima, če je kje kdo iz OBALE ali pa da študira na obali? fant/punca tam nekje 21 do 26 let z zgoraj naštetimi interesi
samo tko ko berem poste jih ima vsaj 3/4 podobne iterese in želje kot jaz (druženje, zajbancija, potovanja, party-ji, kavice, športanje,...) pa noben iz mojega konca
torej...iskanje takih in drugačnih "prijateljev" po forumih ni bilo nikoli v moji navadi, saj sem jih imela vedno več kot dovolj...ampak vsak ima kdaj šibko točko v življenju in moja se vleče že nekaj časa
torej...se vam pridružujem in predvsem me zanima, če je kje kdo iz OBALE ali pa da študira na obali? fant/punca tam nekje 21 do 26 let z zgoraj naštetimi interesi
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Dioniz napisal/-a:to je pa res fajna tema. ker je res malo predolgo za brat me samo zanima, če je že kera spoznala kako prijateljico?
jaz in to eno ful fajno! sicer ne direkt preko te teme, ampak na tem forumu zaradi podobnih razlogov, kot jih imajo punce, ki pišejo sem
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^mam feeling, da vidve govorita ena o drugi
(feeling je zelo močn, ker mislm, da sem nekje zasledila rachko_ pisat o tem )
(feeling je zelo močn, ker mislm, da sem nekje zasledila rachko_ pisat o tem )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]