Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- katy1986
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Čao,
Sem iz okolice Maribora, stara 23 let, bolj mirne narave, razno žuranje, pitje itd. me ne zanima, rajši se dobim na kavici, kjer se da pogovarjat, sem zelo komunikativna, mam smisel za humor, rada grem na kakšen sprehod, kino, shopping, ful mam rada živali, v zadnjem času so me vsi kolegi na neke načine razočaral, zato prosim samo resni da se mi javljate..sem zelo zanesljiva, z mano se da tud o resnih stvareh pogovarjat, včasih pa tud sama rabim koga ki bi poslušam moje probleme tko da če se najde kakšen tak, naj mi piše, pa povem še kaj več
papa
Sem iz okolice Maribora, stara 23 let, bolj mirne narave, razno žuranje, pitje itd. me ne zanima, rajši se dobim na kavici, kjer se da pogovarjat, sem zelo komunikativna, mam smisel za humor, rada grem na kakšen sprehod, kino, shopping, ful mam rada živali, v zadnjem času so me vsi kolegi na neke načine razočaral, zato prosim samo resni da se mi javljate..sem zelo zanesljiva, z mano se da tud o resnih stvareh pogovarjat, včasih pa tud sama rabim koga ki bi poslušam moje probleme tko da če se najde kakšen tak, naj mi piše, pa povem še kaj več
papa
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
nič ni čudnega, le da se je slučajno na tale forum danes registiral en nov psiho. pa se je obregnil ob tvoj post.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Na tem forumu se na vsake kvatre registrira kakšen tip, ki je
- zagrenjen do amena in širi svoje teorije o tem kako delujejo medsebojni odnosi
- po domače povedano reva in ne ve, da na forumu ne poznamo čudežnega recepta za popravke v zvezi ter da je edini čudežni recept ter morebitna rešitev samo in le pogovor s punco
ali
- nadpovprečno pameten, a raje izpade pameten med kurami na tem forumu, ki določenega foha itak ne kapiramo, kot med ljudmi na njegovem nivoju razgledanosti, ker tam očitno ne bo opažen
- zagrenjen do amena in širi svoje teorije o tem kako delujejo medsebojni odnosi
- po domače povedano reva in ne ve, da na forumu ne poznamo čudežnega recepta za popravke v zvezi ter da je edini čudežni recept ter morebitna rešitev samo in le pogovor s punco
ali
- nadpovprečno pameten, a raje izpade pameten med kurami na tem forumu, ki določenega foha itak ne kapiramo, kot med ljudmi na njegovem nivoju razgledanosti, ker tam očitno ne bo opažen
-
Asex - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
katy1986 napisal/-a:ne vem zdej če je blo to name mišljen, ne ne iščem tipa, ga mam...sem pač povedala mal več o seb, ne vem kaj je zdej tuki tok čudnga
Ženske si pa tudi morate vsako stvar jemati k srcu.. ni bilo mišljeno sploh zate. In zakaj sem jaz zdaj psiho?
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
dolce_chicco napisal/-a::rofl: Na tem forumu se na vsake kvatre registrira kakšen tip, ki je
ali
to je pa tooook res!
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Asex napisal/-a:No saj verjetno ni bilo o meni mišljeno ampak nasplošno o moških na tem forumu.
me veseli da si dojel bistvo...ni bilo misljeno tebi ampak raznim cudakom ki se vsake toliko prijavijo in skusajo napumpat svoj posvedrani ego!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov