Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
sirova štručka napisal/-a:Me pa zanima, koliko najboljših prijateljic se je tukaj spoznalo?
Evo jst sm dve... sicer ne v tej temi, ampak čist naključno.
Z eno grem velikrat na kavico pa pjačke pa ji res lohk vse povem, s tadrugo sva pa na vezi le prek interneta- na žalost, sva iz čist druzga konca Slovenije.
Tko da, se da, čeprov pomoje morš met kr mal sreče, da se obnese pa se res razvije prijateljstvo
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Jaz sem tud spoznala dve. Z eno se dobivam samo na pijačkah, z drugo se pa tudi drugače druživa (sprehodi, kino, morje)
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst sm zdej dobila en šiht preko študenta in bom kdaj ostala tudi čez vikend v lj, tako da bi blo fajn spoznat kako kolegico, za it zvečer malo (ali dosti) vn po lj.
- Starbon
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2010
Js sem pa nova na forumu Pa mi je najprej padla ta tema v oči
Ok najprej par podatkov o meni, če koga zanima druženje mi naj piše ZS pa se pogovarjamo naprej Starost mi ni pomembna sploh (ker pa marsikomu je, lahk povem da sem stara 23 let).
- med tednom sem v Lj, drugače sem s koroške
- nisem za žurke in za hodit vn zvečer tk da ne računat na to
- ljubim glasbo ( predvsem rock, grunge, irish... ne poslušam pa techno, rave, house, yugo...) in obožujem instrumente
- rada mam šport, predvsem vse športe z žogo ( ampak NE plešem, rolam, kolesarim, drsam, plavam)
- rada mam sprehode
- rada berem in rada pojem ter muziciram
- se najde še stvari, sm ostalo pa že pol povem
Ok najprej par podatkov o meni, če koga zanima druženje mi naj piše ZS pa se pogovarjamo naprej Starost mi ni pomembna sploh (ker pa marsikomu je, lahk povem da sem stara 23 let).
- med tednom sem v Lj, drugače sem s koroške
- nisem za žurke in za hodit vn zvečer tk da ne računat na to
- ljubim glasbo ( predvsem rock, grunge, irish... ne poslušam pa techno, rave, house, yugo...) in obožujem instrumente
- rada mam šport, predvsem vse športe z žogo ( ampak NE plešem, rolam, kolesarim, drsam, plavam)
- rada mam sprehode
- rada berem in rada pojem ter muziciram
- se najde še stvari, sm ostalo pa že pol povem
- Transformer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: neznano :)
js pa sm 22 letni fant iz celja in iščem nekoga za druženje - kak sprehod, kino, kava...vse bolj na izi, ker nism ravno tip za neko divje žuranje:))
za družbo je pa zaželjena kakšna deklica saj +17 let. lahk je pa tud tip (družba je družba ane:P )
aja...pa obseden sem s filmom AVATAR, tko da če bi se komu dalo to it gledat, sem vedno na voljo
za družbo je pa zaželjena kakšna deklica saj +17 let. lahk je pa tud tip (družba je družba ane:P )
aja...pa obseden sem s filmom AVATAR, tko da če bi se komu dalo to it gledat, sem vedno na voljo
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
A je katera med tednom v Lj (in tudi kakšen vikend, da ne hodi redno domov) in posluša house, electro ipd. musko, skratka da rada žura in je obenem tudi nasploh za druženje (kavice, šoping)? Aja, stara sem pa 19. Starost mi ni važna, sam da smo približno istih let al pa vsaj interesov.
- KatkaSlo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2010
heeii
..no tudi jz bom dodala svoj "oglasek":)) stara sem 22let in uživam v vseh športnih aktivnostih. sem zelo vesele narave, rada se smejim in počnem stvari spontano:) obenem tudi iščem kakšno popotnico...tako da piši na zs, pa upam da se ujameva in kakšno rečeva:)
lp
..no tudi jz bom dodala svoj "oglasek":)) stara sem 22let in uživam v vseh športnih aktivnostih. sem zelo vesele narave, rada se smejim in počnem stvari spontano:) obenem tudi iščem kakšno popotnico...tako da piši na zs, pa upam da se ujameva in kakšno rečeva:)
lp
- METULJČICA1605
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
- Kraj: Postojna
Hej hej. Moje ime je Maja in sem tudi študentka,ki živi v Lj. Stara sm 24 let in bi rada spoznala kakšno prijateljico. Nism zahtevna ampak si želim samo pravega in odkritega prijateljstva. Imam fanta in tudi živim pri njemu, ampak v vseh 3 letih nism spoznala še nobene dobre prijateljice v LJ in to mi zelo manjka.
- cherryandie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2009
kaj pa gorenjk? je katera kle gor?
Srce, ki ljubi, ostane vedno mlado.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]