Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Naja* napisal/-a:Če je kakšna iz Lj ali tu študira, ki ni samo za to, da si pišemo, potem pa ne pride do kave in posluša house, r`n`b ipd. za žurat, naj kar piše. Aja, stara pa sem 19 let.
Am...jaz sem ti pisala že mimogrede pa ne bu ne mu
The world is as you are.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Naja jst več ravno zaradi tega ne iščem tukaj gor nobene prijateljice, ker je verjetno bolj mal takih, ki so dejansko pol za kavo. Kaj mi nuca msn pa facebook da si izmenjamo, če pol ne pride do realizacije al pa je na msn zatišje
-
Naja* napisal/-a:Hm, ja mogoče zato, kr sm že od dveh kolegic, ki sta gor in se poznamo že tko, slišala, da se ti tudi njima nisi več javila, ko je prišlo do kave. Očitno pri enih ostane sam pri besedah.
Wtf?Čisto vsaki sem do sedaj odpisala
The world is as you are.
-
In ne, pri nobeni ni prišlo do kave, haloemanuela napisal/-a:Naja* napisal/-a:Hm, ja mogoče zato, kr sm že od dveh kolegic, ki sta gor in se poznamo že tko, slišala, da se ti tudi njima nisi več javila, ko je prišlo do kave. Očitno pri enih ostane sam pri besedah.
Wtf?Čisto vsaki sem do sedaj odpisala
The world is as you are.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Pa se ene dejansko potem zaštekate ali ostane le pri eni kavi potem pa se več ne slišite?
Zadnjič spremenil dolce_chicco, dne 16. Nov. 2009 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Jaz sem spoznala dve punci preko tega foruma, tretjo pa sem že poznala od prej. No, ena je tudi moja sošolka, tadruga pa na istem faxu ampak višji letnik. Odvisno na kakšne naletiš, nekateri so mogoče neresni ali pa kaj.
-
Yammamai - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2009
Js tud dve poznam se kul štekamo, no eno mal manj vidim zaradi tega kr še dela zravn faxa. sicer pa sem bla presenečena ko smo se spoznale, da smo se tako dobr ujele. še nimam slabih izkušenj, je pa res, da več ne "iščem" prijateljic, kr ne iščem površinskih odnosov sam za kavo ampak tud tko druženje, kdaj pa kdaj vn žurat skupi pa tko.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
No, kul je slišat, da pa se le najdejo nekateri. V bistvu nimam slabega mnenja o spoznavanju preko neta, sploh glede nasprotnega spola (na portalih namenjenih temu), ampak glede na to, da je v tej temi že nekaj sporov glede neresnosti, sem mislila, da se je bolj težko dejansko s katero domeniti za kavo. Očitno so samo določeni posamezniki neresni, tako kot tudi v življenju.
- white_rose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil white_rose, dne 23. Okt. 2010 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
Živjo
Se oglašam še jaz. Sem zelo odprta za nova poznanstva, drugače pa živim za Bežigradom, 21 let. Če je katera kdaj za kak drink, sprehod, žur, pa če po možnosti posluša dance, house (da se bo lažje odločit, kam), naj piše na ZS
Lepo se imejte
Se oglašam še jaz. Sem zelo odprta za nova poznanstva, drugače pa živim za Bežigradom, 21 let. Če je katera kdaj za kak drink, sprehod, žur, pa če po možnosti posluša dance, house (da se bo lažje odločit, kam), naj piše na ZS
Lepo se imejte
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]