Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- soncika89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2009
Še enkrat-link do foruma (mirnega ) se da dobiti na zsju...
Upam, da se to ne sliši kot dilanje
Upam, da se to ne sliši kot dilanje
-
Yammamai - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2009
A je kakšna med tednom v Lj (pa vsaj tu pa tam kak vikend), po možnosti kje za Bežigradom, da bi se mal spoznale? Men je ful dolgčas, ker ene, ki jih poznam niso niti cel teden tu in pol se nimam kam dat. Pa mam drugače voljo it na kavo, mal v mesto, zvečer kam vn, karkol no...
- wentaholic babe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: The World
živjo!Upam,da nism offtopic s takim vprasanjem.. Sem bol zadrzana oseba,in nekak tezko sklepam prijateljstva.. Zacela se fax,sem cisto sama.. Nic kaj prijetno se ne pocutim.. Mislite da bom nasla kako prijateljico,ki je prav tako sama?
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
^ja se najdejo. Pa če vidiš kakšno drugo ki je sama, prisedi pa je.
Sem mela isto izkušnjo. Po 1 mescu od mojih ŠS sošolcev nihče več ni hodil na predavanja in tako sem našla nove. sem vidla 2 ki sta skup sedeli in sem odšla do njiju in ju vprašala če se lahko zraven vsedem, ker sem sama in tako smo se spoznale...
Sem mela isto izkušnjo. Po 1 mescu od mojih ŠS sošolcev nihče več ni hodil na predavanja in tako sem našla nove. sem vidla 2 ki sta skup sedeli in sem odšla do njiju in ju vprašala če se lahko zraven vsedem, ker sem sama in tako smo se spoznale...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov