Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

soncika89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a soncika89 » 30. Avg. 2009 15:53

Če želi katera, mi lahko piše na zs za link do foruma, kjer se debatira o marsičem, ampak seveda brez nizkih izjav, kreganja itd.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 30. Avg. 2009 20:03

emanuela napisal/-a:Na žalost je pač tako, da veliko teh punc nima prijateljic ravno iz razloga-resnosti.Ampak pol ne hodit jamrat, da se ne da več dobiti prijateljic.Ja sem tukaj spoznala dve prav prijetni punci, tako da...ampak na žalost nas daj ločuje kar nekaj km.
Tako da-zakaj pišete zsje ful navdušeno, potem pa kar naenkrat nič?Ne vem no...
Drugače pa, zdaj sem spet štajerka v polni postavi, tako da : če je kateri dolgčas itd, zs.S tem da imam seveda idejo pravih prijateljic, ne pa kar tako nekaj vmes, en zs na teden... :D

:bussi: :knuddel:
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 31. Avg. 2009 11:27

Ja no, jaz ne vidim nič slabega v tem, če nekdo tukaj išče resno kolegico.
Saj imeti neko kolegico s katero so sami problemi je še slabše kot neimeti jo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Avg. 2009 11:54

ana27 napisal/-a:Ja no, jaz ne vidim nič slabega v tem, če nekdo tukaj išče resno kolegico.
Saj imeti neko kolegico s katero so sami problemi je še slabše kot neimeti jo.

Jap, exactly! :wink: Jaz sem vedno pripravljena it na kavo oz. tudi če imam kdaj preveč vsega za naredit, si čas za kavo še vseeno vzamem. Poznam pa žal dosti takih, ki imajo časa na pretek, pa ne vedo drugega kot cele dneve viseti pri (na) svojem fantu, da pa bi magari prišla na kavo skupaj s fantom (ker me ne bi nič motilo)... ah kje! :?
some111
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a some111 » 02. Sep. 2009 14:44

Sicer sem fant, pa vseeno iščem kakšno kolegico za kakšen pohod na Šmarno goro, mogoče kakšno partijo tenisa, sprehod. Je pa v redu, če si mojih let, ali kakšno leto mlajša. Štejem jih 20.:)
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 02. Sep. 2009 19:23

ana27 napisal/-a:Jaz imam par dobrih prijateljic na katere se lahko zanesem.
Tukaj pa sem se menila s parimi, ampak res ostane ne bolj pri tipkanju. Mislila sem si, da sem pač ena izmed starejših na forumu in nisem več zanimiva. Ampak sem ugotovila, da se isto dogaja na facebooku. Vse so navdušene nad spoznavanjem novih prijateljstev, ko pa jo povabiš na kavo pa ne odpiše. Tako, da popolnoma razumem tiste punce, ki nimajo prijateljic, oz. se nimajo s kom družit, če stare prijateljice nimajo več časa zanje. Nekaj novega je takole težko spoznat.

Se čist strinjam s tem postom ! :wink:
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a vseenomiska23 » 03. Sep. 2009 13:09

..
zala123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a zala123 » 04. Sep. 2009 12:28

Miss_M napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Jaz imam par dobrih prijateljic na katere se lahko zanesem.
Tukaj pa sem se menila s parimi, ampak res ostane ne bolj pri tipkanju. Mislila sem si, da sem pač ena izmed starejših na forumu in nisem več zanimiva. Ampak sem ugotovila, da se isto dogaja na facebooku. Vse so navdušene nad spoznavanjem novih prijateljstev, ko pa jo povabiš na kavo pa ne odpiše. Tako, da popolnoma razumem tiste punce, ki nimajo prijateljic, oz. se nimajo s kom družit, če stare prijateljice nimajo več časa zanje. Nekaj novega je takole težko spoznat.

Se čist strinjam s tem postom ! :wink:

Tudi jaz.
Sicer sem tukaj spoznala dve prijateljici, na Netlogu pa eno, čeprav imam na Netlogu svoje podatke tukaj pa ne. Na Facebooku pa imam tako ali tako samo tiste, ki jih že poznam, tako da tam novih prijateljstev nisem sklepala.
Na forumu ste res bolj mlajše, starejših nas je manj. Vseeno pa se res najde kakšna samo za tipkat, mogoče ji bolj paše ostat anonimna.
Vsekakor pa najbolj prisegam na tiste prijateljice, ki so mi to že vrsto let, katerim lahko zaupam, se nanje zanesem in katere ne pozabijo name.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 04. Sep. 2009 20:20

torej kdaj pade kofetk? :D
Tamalla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2009
Kraj: res vsepovsod :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamalla » 04. Sep. 2009 21:11

zdravo. še ena, ko so jo stare kolegice nekako odložile na stranski tir bol kot ne predvidevam, da so bli razlog tipi. Vendar, ker vse neki tipe majo že iz dovgčasa in navade :D , jst pa še kar vztrajam pri tistem kar čem dobit (svojo simpatijo imam v mislih) bi si vzela svoj čas, in res probala zgradit neko vredi prjatlstvo..
upam da je kje kakšna še poštena kolegica iz posavja ali pa mogoče iz ljubljane (zarad faxa sm namreč čez tedn tam), bi z veseljem namenila čas, za druženje, kofetkanje,šoping, itd..
Tak da upam da se pa najde kdo tut mogoč tuki gor :) ..upanje umre zadnje =)
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 05. Sep. 2009 6:28

Ja sj je res teško najdt pravo prijateljico....Nevem recimo moja ena kolegica,ki jo zdj eetaq ne vidm več,ampak ok je šla s svojim tipom živet v Bosno,ja full dobr in se pač ne vidiva več,kar si mal piševa po smsih in to je to....Druga živi v Ribnici in je mal daleč,da bi jst tja hodila al pa ona sm tko večkrat na tedn....Tretja se je tud preselila,se poročila in zdj jst nimam več kej tm iskat okrog nje(sicer nevem zakaj,ampak ženske se tok nekatere spremenijo k dobijo tipa to je neverjetn,peesda k da noben drug več ne obstaja...prov občudujem tipe kako so skor vsi enaki,vsi obdržijo stike s svojimi kolegi pa nima veze a je poročen al ma tristo otrok,še vedno ima nekoga,ki se lahko zanese nanj....)itd.
Včasih k sm gledala un Sex v mestu me je kr stisnl,mislm une se majo fenomenalno,sj vem da je to sam nanizanka,sam to se res dogaja in sm si to vedno želela,ampak S KOM?Tko k sm že v enem postu napisala v tej temi,da so vse sladke ko govorijo s tabo,k pa greš ti pa nož u hrbet zabijejo kokr globok gre...Ne razumem takih žensk,vse neki lubusumne ena na drugo,kaj ma una kaj jst nimam itd.Zakaj že?Vsaka je neki posebnega po svoje in adijo!Wow kok sm se razpisala,sm kr ponosna nase :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 05. Sep. 2009 7:36

In koliko se jih vam je dajansko javilo na ZS in s kolikimi imate kontakte, oz. osebne stike?
Tamalla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2009
Kraj: res vsepovsod :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamalla » 05. Sep. 2009 9:44

Seyfullah..čeprav si na dolgo napisala, si napisala tak kot v resnici je..na žalost :?

Js sm tut tak, sam d sm gledala razočarane gospodinje bol, kok so se te babnce družle, hodle tečt, kofetkat pa tak.. čeprav kle je blo tut prisotno veliko lubosumja pa vsega, v sex v mestu niti ne.
Je res teško v realnem svetu najti prijateljico. Po možnosti imaš samo eno, uno the best, kateri vse zaupaš, ti je kot sestra, in po možnosti si res sam z njo v stiku ves čas.. pol ti pa še po možnosti ta zarine nož v hrbet, in ostaneš sam.. :/
Zakaj je v filmih vse tak lepo, v resničnem življenju pa še nekega prijatelstva nismo zmožni.. :(
Kr hudu take filme gledat, ko ga kolegice žurajo na povno :cry:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Sep. 2009 13:12

Jaz smatram kot najboljšo prijateljico mojo starejšo sestro, ker si res poveva VSE in to dejansko potem tudi ostane med nama. Kul mi je, ker si vse poveva direkt in ne bo nekih zamer, kot so ponavadi, če poveš prijateljici (pa četudi najboljši) nekaj v obraz na lep način, recimo "te hlače ti pa res ne pašejo". :wink: Potem imam še eno prijateljico in prijatelja, s katerimi se družimo ob pijači, gremo žurat, plesat ali v kino. Povemo si dosti, ne pa vsega. Čeprav ta kolegica gre zdaj študirat v drugo mesto kot jaz, se bomo ob priložnosti še vedno dobili, ker se štekamo in nočemo izgubit vezi. Tukaj nekje pa se "the list" konča. Seveda še obstajajo kolegice, s katerimi se dobimo kdaj na kavi, ampak tisto so bolj splošni pogovori, ne ravno osebni. :)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 05. Sep. 2009 20:54

Res dobrih prijateljic imaš lahko malo in ne velik, ker vsega ne moreš zaupati vsem, ampak res le zelo, zelo bljižnjim. Pa tudi stalnih stokov se ne da ohranjati z nevem kolikimi. Dobri prijatelji so lahko tudi moški. A me nekaj moti pri njih, če greš z moškim ven, potem ne pristopi noben drug moški, ker je prepričan, da je to tvoj fant.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov