Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ledenaa napisal/-a:Ja to je tut res. To, da nekoga poznaš še velik časa še ne pomen da se boš mela dobr. Včasih je boljš nove ljudi spoznat, njihove interese in navade..
Kar seveda ne pomeni da pustiš stare kolege/kolegice, kje pa!
Se strinjam. Novi prijatelji so vedno dobrodošli. Ampak že stari utečeni s katerimi si že bil na morju in je bilo vedno lepo so pa najboljši.
- sprightly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2009
no,pa še jaz kaj napišem.tudi mene je prijateljica pustila na cedilu zaradi fanta.prej sve ble res najboljše prijatelce,zdaj ko jo kličem za kako kavico al pa kaj,vedno vzame fanta sabo al pa ko reče,da kaj pokliče ni glasa z nje,če nič ne rabi.
sem pa iz murske sobote sicer.
če je katera iz okolice ms pa ma iste izkušnje,je iskrena,zabavna,nasmejana,polna energije,ji kaka zabava ni tuja,ma rada nove in nore izkušnje,mi naj piše na zs pa da se kaj spoznamo !
v kratkem bom stara 20 let in z oktobrom bom študentka na zdravstveni fak. )
zdaj sem napisala skoraj vse !!
Lp
sem pa iz murske sobote sicer.
če je katera iz okolice ms pa ma iste izkušnje,je iskrena,zabavna,nasmejana,polna energije,ji kaka zabava ni tuja,ma rada nove in nore izkušnje,mi naj piše na zs pa da se kaj spoznamo !
v kratkem bom stara 20 let in z oktobrom bom študentka na zdravstveni fak. )
zdaj sem napisala skoraj vse !!
Lp
- ines_ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2009
še ena osamljena punca se javlja
In sicer imela sem 2 najboljši prijateljici, odkar pa sta si ustvarili družino pa več nimamo nekih stikov in se počutim zelo osamljeno. Stara sem 23 let in oktobra grem študirat v Maribor, tako da punce če je kira za kak chat pijačo karkol in da je iz MB naj se mi javi.....
pozdravček
In sicer imela sem 2 najboljši prijateljici, odkar pa sta si ustvarili družino pa več nimamo nekih stikov in se počutim zelo osamljeno. Stara sem 23 let in oktobra grem študirat v Maribor, tako da punce če je kira za kak chat pijačo karkol in da je iz MB naj se mi javi.....
pozdravček
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Meni se pa zdi, da se jih dosti samo dolgočasi in pišejo, kako bi spoznale kakšno novo kolegico, pol ko pa se pogovor preseli na msn, pa ni več interesa. Če vam ni do novih prijateljstev, pol brezveze da tuki jamrate kako bi rade spoznale kakšno pravo prijateljico. Se mi zdi, da so neresne v glavnem ravno tiste, ki jih je neka dolgoletna prijateljica pustila na cedilu zarad fanta. Do zdaj sva v stikih ostale sam z eno, ostale pa so vse sam obljubljale glede kave, pol na koncu pa kakor da ne bi mele poguma it na kavo.
- sabinchyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2009
ines_ka napisal/-a:še ena osamljena punca se javlja
pozdravček
hejla no evo, sma že dve taki.... s tem da sem jaz stara 19 ampak grem oktobra tud v mb študirat torej, kdai kafe??
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
~NIA~ napisal/-a:inaa napisal/-a:*kayka* napisal/-a:jozica1 napisal/-a:Živjo!
Sem iz Kranja, stara sem 21 let, zgovorna, zabavna, lahko sem resna, lahko žurersko razpoložena...
tako da če je kera za kavico, čvek, žur.. gorenjska, Ljubljana, anyway.. se lahko javi
tud js...
in jst =)
boste vidle ko se vam bo un gti85 javu al kva je že
hm..na kaj namigujes? mene spominja na kasnga fensismensi tipcka, sklepam pa glede na to da je gti en avto
Zivljenje je piskotek!
-
tejcaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2008
sabinchyka napisal/-a:ines_ka napisal/-a:še ena osamljena punca se javlja
pozdravček
hejla no evo, sma že dve taki.... s tem da sem jaz stara 19 ampak grem oktobra tud v mb študirat torej, kdai kafe??
me3
-
*mojčy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
tejcaa napisal/-a:sabinchyka napisal/-a:ines_ka napisal/-a:še ena osamljena punca se javlja
pozdravček
me3
ewo tudi jaz sem iz mb, stara 20 let. Če je kera zainteresirana nas mi piše na privat. Lepo bodite čaw
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
No, da se še js tule javim . Tud js grem oktobra študirat v Maribor (pravo), tako da če je katera za čvek ali kaj podobnega, naj javi . Drugače sem pa iz Celja in stara 19let
- JustSmile
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
- Kraj: Ljubljana-the lovely city
res si želim spoznat nove frendice, take, ki ne bodo hinavle..takih izkušenj mam preveč . stara sm 23 iz lj, hočm sproščen hengat s frendicami, si bit v oporo, počet konstruktivne in nekonstruktivne stvari, doživet kej novga, čutt pravo prijateljstvo, žurat, v travi ležat, se režat kt krava v kinu, se pogovarjat o tipih in o vsem ostalem, jokat, met pillow fajt, shopingirat, telovadt...girls kje ste? do zdej sm se večinoma s tipi družla, sam pol so ble zmer ene drame in to ni to.
piiiiiiiište mi na privat.
much Love...
piiiiiiiište mi na privat.
much Love...
get to know me first
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ popolnoma te razumem kaj si želiš, ampak glede tega je moje mnenje (lahko pa da ima katera drugačne izkušnje), da takih frendic ne moreš kar spoznat na internetu. Frendice, s katerimi čutim pravo prijateljstvo, ki smo si druga drugi v oporo, ki res sproščeno žuramo skupaj, se pogovarjamo o vsem itd. so osebe s katerimi se družim že od osnovne šole. Se pravi da se poznamo že ene 10 let in smo res že veliko doživele skupaj. Z novimi frendicami ki jih spoznam na faksu, internetu itd. pa sicer imam fajn odnos, ampak ne tako globok, gremo na kavo, na fitnes, na kak žur, nimamo pa takega odnosa kot si ga ti opisala.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov