Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2039 prispevkov
• Stran 136 od 136
•
Prejšnja
1 ... 132, 133, 134, 135, 136
- blackmeh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2015
fannyany napisal/-a:Pred kratkim sem se preselila v Koper in tudi jaz iščem prijateljico saj v novem okolju ne poznam veliko ljudi. Sem iskrena, zabavna, zanesljiva, rada hodim na sprehode, večeje, kavice. Imam 30 let. Če je katera iz mojega konca bi bila zelo vesela če me kontaktira na fannyany6@gmail.com
Jaz sem iz Kopra
- nincy88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2016
Pozdravljene.Sem 30 letno dekle,ki se je pred kakim letom preselilo v Tolmin.Rada bi v Tolminu ali v okolici spoznala kako prijateljico za klepet,za kako pijačo,skupno športanje.Če tudi sama iščeš prijateljico z podobnimi interesi in si iz bližnje okolice mi piši na :rdeca.vrtnica88@gmail.com
- talija_900
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2016
Urskkka, jaz sem za druzenje ob kavici, soping...
- Jagoda27
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2019
Zdravo
sem iz Mb, stara 27 let in iščem prijateljico za kavico, druženje, klepet,...
Če si zainteresirana, se javi na ZS ali na mail: justlookingforfriends@outlook.com
sem iz Mb, stara 27 let in iščem prijateljico za kavico, druženje, klepet,...
Če si zainteresirana, se javi na ZS ali na mail: justlookingforfriends@outlook.com
- chibi92
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2019
Pozdravljene
Tudi jaz sem stara 27 let z Nove Gorice in iščem kako fajn punco za druženje, klepet itd..Ker vidim vedno več kako je težko dobiti pravo prijateljstvo sem se odločila pisati še tu. Rada bi iskrenost pa da se imava fajn (zanimajo me včasih tudi kakšne bolj nenevadne teme za klepet in pa kaki globoki pogovori, kot tudi občasno žuranje seveda in kavica:) )
Če si zainteresirana piši ZS.
Tudi jaz sem stara 27 let z Nove Gorice in iščem kako fajn punco za druženje, klepet itd..Ker vidim vedno več kako je težko dobiti pravo prijateljstvo sem se odločila pisati še tu. Rada bi iskrenost pa da se imava fajn (zanimajo me včasih tudi kakšne bolj nenevadne teme za klepet in pa kaki globoki pogovori, kot tudi občasno žuranje seveda in kavica:) )
Če si zainteresirana piši ZS.
- saryca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2014
Heijla chibi92...
Že dlje časa nisem bila na forumu in spremljala objav.
Prebrala sem tvojo objavo, da prihajaš iz istega konac kot jaz, sem sicer leto starejša, a prav tako željna nove družbe, tiste prave. Če ti je še vedno do druženja in spoznanstva, mi lahko pišeš na ZS ali dodas na fb. pod Sarah Vodopivec (sarčy).
Lepo bodi pa upam, da se kdaj spoznamo…
sarah
P.S. Če je pa še kdo iz okolice Ng.za druženje, športanje, izlete, kafetkanje in šopingiranje, se lahko prav tako oglasi. lep dan še naprej želim...
Že dlje časa nisem bila na forumu in spremljala objav.
Prebrala sem tvojo objavo, da prihajaš iz istega konac kot jaz, sem sicer leto starejša, a prav tako željna nove družbe, tiste prave. Če ti je še vedno do druženja in spoznanstva, mi lahko pišeš na ZS ali dodas na fb. pod Sarah Vodopivec (sarčy).
Lepo bodi pa upam, da se kdaj spoznamo…
sarah
P.S. Če je pa še kdo iz okolice Ng.za druženje, športanje, izlete, kafetkanje in šopingiranje, se lahko prav tako oglasi. lep dan še naprej želim...
-
Baleaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2010
- Kraj: MB okolca
Pozdravljene,
sem 26 letna punca iz okolice Maribora.
Rada bi spoznala kakšno punco ali tudi več za kakšno kavico, druženje, mogoče kakšen izlet.
Če se katera najde mi lahko tukaj pusti zs ali mi napiše mail na cvetka.vslo@gmail.com.
Vesela bom vsake sporočila oz. vsake, ki se v tem najde
sem 26 letna punca iz okolice Maribora.
Rada bi spoznala kakšno punco ali tudi več za kakšno kavico, druženje, mogoče kakšen izlet.
Če se katera najde mi lahko tukaj pusti zs ali mi napiše mail na cvetka.vslo@gmail.com.
Vesela bom vsake sporočila oz. vsake, ki se v tem najde
- MatijaSever
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2022
Jochie napisal/-a:in ko ga boš našla, boš odjebala prijateljice, ki si jih dobila na cosmoforumu ali pa jih boš zasipala s svojimi ljubezenskimi izlivi???
najboljše,da se že v avgustu vošci.
Prvi neprebran prispevek • 2039 prispevkov
• Stran 136 od 136
•
Prejšnja
1 ... 132, 133, 134, 135, 136
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov