Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Smreka napisal/-a:Boa napisal/-a:no angel napisal/-a:Smreka napisal/-a:No skratka, jst sm spoznala tuki kr neki fajn punc, sam razn ene ni pa nobene, k bi ful neki rada hodila ven plesat. Ampak pod plesat mislim točno to - na kašne 60-90 variante ... Tko da če katero zanima, se priporočam
Men je to najbolš, plesat na tako muzko. Tk da če bo kakšna žurka v tem stilu al pa če poznaš kakšn lokal kjer tako muzko vrtijo, sm js takoj za. Drugač pa - lokacija LJ oz. kje v bližini, če se da.
še ena za te scene
Ja ke ste ble pa prej bejbe Skratka, v Cvetličarni je vsaj enkrat na mesec ob sobotah 60-90. Tam mi je všeč, ker je velik prostor, ker ni neke gužve pa še folk je starejši oz. bolj spodoben. Muzika je pa itak super. Naslednjič je spet 11.4. in če želita, se lahko zmenimo
Papa
Kakšne 60-90 to?
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
sanjaanja napisal/-a:Smreka napisal/-a:Boa napisal/-a:no angel napisal/-a:Smreka napisal/-a:No skratka, jst sm spoznala tuki kr neki fajn punc, sam razn ene ni pa nobene, k bi ful neki rada hodila ven plesat. Ampak pod plesat mislim točno to - na kašne 60-90 variante ... Tko da če katero zanima, se priporočam
Men je to najbolš, plesat na tako muzko. Tk da če bo kakšna žurka v tem stilu al pa če poznaš kakšn lokal kjer tako muzko vrtijo, sm js takoj za. Drugač pa - lokacija LJ oz. kje v bližini, če se da.
še ena za te scene
Ja ke ste ble pa prej bejbe Skratka, v Cvetličarni je vsaj enkrat na mesec ob sobotah 60-90. Tam mi je všeč, ker je velik prostor, ker ni neke gužve pa še folk je starejši oz. bolj spodoben. Muzika je pa itak super. Naslednjič je spet 11.4. in če želita, se lahko zmenimo
Papa
Kakšne 60-90 to?
Verjetno je mišljena glasba iz tistega časa
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
Smreka napisal/-a:Boa napisal/-a:no angel napisal/-a:Smreka napisal/-a:No skratka, jst sm spoznala tuki kr neki fajn punc, sam razn ene ni pa nobene, k bi ful neki rada hodila ven plesat. Ampak pod plesat mislim točno to - na kašne 60-90 variante ... Tko da če katero zanima, se priporočam
še ena za te scene
Papa
js bi tut
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ pri pop tv-ju
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Je katera iz koroške za skupno obiskovanje fitnesa in druženje?
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
No pa bom še jaz pristavila svoj lonček tukaj.
Ker sem se preselila sem na primorsko, nimam tu nobene prijateljice s katero bi šla kdaj na kavo ali pa če bi katera hotla na fitnes ali pa kako drugo telovadbo.
Ker sem se preselila sem na primorsko, nimam tu nobene prijateljice s katero bi šla kdaj na kavo ali pa če bi katera hotla na fitnes ali pa kako drugo telovadbo.
(s)mej se
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov