Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ann* napisal/-a:ana27 napisal/-a:Men se pa zdi, da se na internetu sploh ne da spoznat kolegic, ali mam pa samo jaz takšne izkušnje. Vse se nekaj menijo potem pa čuda izgovorov, skoz neke vaje, športi, druge obveznosti, skratka, ko smo že skoraj dogovorjene nimajo več časa
kaj to je itk od sreče odvisn mal ..nemorš prčakvt da prva k ti bo dala bo kr tvoja bf a ne ..nekatere pač ugotovijo po pari pisanjih da jim oseba ni ušeč in prekinejo
jz sm na forumu spoznala eno osebco
sm pa prek netu tud ful dobro kolegico k smo po par letih še zmer u stikih pa letos tud za nou let bli skupi:)
Ne iščem ne vem kakšnih kolegic tukaj, ker najboljše že najbrž poznam. Moti me pa to, da mi jih je kar nekaj pisalo na ZS se non stop dopisovalo in omenilo, da bi bilo fajn it na kavo. Potem, ko sem pa rekla, da bi bilo pa res fajn it na kavo. Potem pa nič več. Prijateljice so, dokler se jim ni treba javno izdat.
-
S4nČ|k4 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2008
*roxy* napisal/-a:°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:tipika napisal/-a:katera iz Celja ali okolice za žurat?tejcaa napisal/-a:hej. js pa iscem kaksne punce za zurat okol z okolce celja
ja seos,ne!
verjetn se tko poznamo...
js sem tudi s Celjaaa čaww bejbe
...Ne zanima me ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična. Rada bi vedela,ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi, ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo...
-
S4nČ|k4 - Sramežljivka
Drgč pa me še zanima, če še kira študira v Lj... ?
...Ne zanima me ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična. Rada bi vedela,ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi, ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo...
-
S4nČ|k4 - Sramežljivka
račka napisal/-a:jz
O, super in kaj študiraš? a stanuješ v Lj?
-
S4nČ|k4 - Sramežljivka
Hej.. kje pa lahko preberem kej o tem meetingu?kdaj in kje... ? ker ne poznam
drgč pa js bi bla za kavico... lhk skupinsko, lh prek meetinga...
čaw
čaw
-
tejcaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2008
S4nČ|k4 napisal/-a:*roxy* napisal/-a:°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:tipika napisal/-a:katera iz Celja ali okolice za žurat?tejcaa napisal/-a:hej. js pa iscem kaksne punce za zurat okol z okolce celja
ja seos,ne!
verjetn se tko poznamo...
js sem tudi s Celjaaa čaww bejbe
no sej nas je pa kr dost
-
S4nČ|k4 - Sramežljivka
Ryu napisal/-a:S4nČ|k4 napisal/-a:Hej.. kje pa lahko preberem kej o tem meetingu?kdaj in kje... ? ker ne poznam
čaw
pod Splošno, čist zgorej je
tnx**
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov