Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 02. Jan. 2009 20:10

Men se pa zdi, da se na internetu sploh ne da spoznat kolegic, ali mam pa samo jaz takšne izkušnje. Vse se nekaj menijo potem pa čuda izgovorov, skoz neke vaje, športi, druge obveznosti, skratka, ko smo že skoraj dogovorjene nimajo več časa :(
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 02. Jan. 2009 20:36

ana27 napisal/-a:Men se pa zdi, da se na internetu sploh ne da spoznat kolegic, ali mam pa samo jaz takšne izkušnje. Vse se nekaj menijo potem pa čuda izgovorov, skoz neke vaje, športi, druge obveznosti, skratka, ko smo že skoraj dogovorjene nimajo več časa :(

Jaz sem pred petimi leti eno spoznala. Fuul smo si pisale, pred približno dvemi leti sva si začeli res vse zaupat pa to, od lani pa se tud skor vsak vikend vidiva (sva pa čist iz različnih delov slovenije), pa je reeees nadsuper oseba pa sem zloo vesela da sem jo spoznala. Najbolš je ^^
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 03. Jan. 2009 12:24

ana27 napisal/-a:Men se pa zdi, da se na internetu sploh ne da spoznat kolegic, ali mam pa samo jaz takšne izkušnje. Vse se nekaj menijo potem pa čuda izgovorov, skoz neke vaje, športi, druge obveznosti, skratka, ko smo že skoraj dogovorjene nimajo več časa :(

O, se da, jaz sem na netu spoznala svojga best frenda ;)
Je pa res da je čuda ljudi na tem svetu in da se nekateri raje gredo neka virtualna prijateljstva kot v živo..zakaj že? Ne vem, al je cel folk tolk zafrustriran, da si ne upajo na eno kavico (ker so grdi, zafrustrirani, smotani...v glavnem kr neki...). Virtualen svet je pa ja krasen...sediš doma v kavču in gledaš profil na facebooku kjer imaš 459 prijateljev in si misliš damn kok sm pa jst popularen :D pa še delaš se lahko, da si Superman :D zakaj bi polkofetkal okol?

Ok, konec OT... sem odprta za nova poznanstva in kofetkanje... :xmas:
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Jan. 2009 14:27

Se da. Sam ne neki na silo, ampak pač sčasoma... :) . Jst sm sm prek tega foruma spoznala že kr neki bejb.

Drgač pa ja tud v tejle temi sem bla z ene parimi v stiku, se ene 2 krat tipkala po msn..potem so pa poniknile. Jebat ga. Se mi zdi da je tale tema najslabša za spoznavnje novih ljudi hehe.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 03. Jan. 2009 14:33

js sm tudi tle na forumu spoznala (poleti) eno ful fajn osebo s kjro smo še zdej v stiku.

čene pa na internetu sm jih kr dosti spoznala, sam več al manj je folk tudi v mojem primeru poniknu.. z eno si pa po 5 letih še vedno ful pišemo :)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 03. Jan. 2009 16:04

ŽuŽa napisal/-a:Se mi zdi da je tale tema najslabša za spoznavnje novih ljudi hehe.

:ja:

Tuki se prou na silo išče nekoga in pol je večina punc žalostnih, ker se jim kar naenkrat druge ne oglašajo več oz. ker nekaterim na ta "oglas" sploh noben ne piše.
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a missT* » 04. Jan. 2009 18:18

NOVO

Iščem koga, ki gre oktobra na ekonomski faks v Ljubljano...da se malo spoznamo in tako...
Saj malo dvomim, da bo katera pisala :D ampak poskusit ni greh :wink:
Hočm te .. brez odvečnih besed!!
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 04. Jan. 2009 20:38

kaj to je itk od sreče odvisn mal ..nemorš prčakvt da prva k ti bo dala bo kr tvoja bf a ne ..nekatere pač ugotovijo po pari pisanjih da jim oseba ni ušeč in prekinejo

jz sm na forumu spoznala eno osebco :)
sm pa prek netu tud ful dobro kolegico k smo po par letih še zmer u stikih pa letos tud za nou let bli skupi:)
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pussy_ka_ » 05. Jan. 2009 15:19

Libido. napisal/-a:hmm ... sm mela tudi jst podobne probleme ... pa sm si pol našla prijatelje moškega spola :D hehe .... ne, res! pa čeprav majo nekateri punce, majo še zmiraj čas tudi za prijatelje ... in to mi je všeč ... :)
ne pa moje ex frendice - zdej ma pa tipa in je on središče sveta, njen bog, za frendice pa nima časa :evil:

jaz mam 3 najbolše kolegice že 9 let.. ena je sicer od mene doma 20km pa se vidima 1x na mesec ampak ok. z drugima dvema se pa vidimo 1x tedensko ne glede na to da mam jaz fanta 2 leti, ena pa ga ma 3 mesece.. jaz mam mojga ful rada ampak ni center mojga življenja.. midva še preden sma začela sma bla sam frenda in sem že takrat jaz njmeu povedla da meni bojo VEDNo na 1, mestu kolegice pol pa tip in on to čist razume.. ve da mam rada kolegice in njega amapak kolegice so z mano 9 let on pa le 2 leti.. se je treba pač sprijaznit heh
maychy25
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maychy25 » 06. Jan. 2009 11:31

Jst sem tud po ta novem samska, vse moje prijateljice imajo fanta in če je kakšna iz okolice lj, naj se mi javi za kakšno pijačo ali tudi za žuranje.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 06. Jan. 2009 11:44

ŽuŽa napisal/-a:Drgač pa ja tud v tejle temi sem bla z ene parimi v stiku, se ene 2 krat tipkala po msn..potem so pa poniknile. Jebat ga. Se mi zdi da je tale tema najslabša za spoznavnje novih ljudi hehe.

To sem tudi jaz želela reči ja :ja: - se mi zdi, da ne smeš namerno iskat nekega prijateljstva in takoj, ko z nekom stopiš v stik pričakovat prijateljstvo. Z eno osebo se ne moreš na silo spoznat. Na by-the-way, čisto brez kakšnih obveznosti pa lahko navezeš res lepe in odkrite stike.

Ko sem dve leti nazaj stopila na tale forum, si niti pod razno nisem mislila, da se bom ZSjala s kakšno deklico, še manj pa da se bom s katero v živo srečala...
Zadnjič spremenil iluzija, dne 06. Jan. 2009 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Jan. 2009 11:53

Tud jst si nism misnla, da bom z "vstopom" na ta forum kakšno fajno osebo spoznala, pa morm rečt, da sm jih kr ene par, s katerimi smo še zdj v stiku in sm res vesela, da sm jih spoznala in da jih mam lahko v svojem življenju. In ne, prijateljstev se pač ne sklepa na silo tko kot so že rekle ...
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tipika » 03. Feb. 2009 21:11

katera iz Celja ali okolice za žurat? :)
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 03. Feb. 2009 23:45

tipika napisal/-a:katera iz Celja ali okolice za žurat? :)

tejcaa napisal/-a:hej. js pa iscem kaksne punce za zurat okol :D z okolce celja

;)
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 06. Feb. 2009 16:18

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:
tipika napisal/-a:katera iz Celja ali okolice za žurat? :)

tejcaa napisal/-a:hej. js pa iscem kaksne punce za zurat okol :D z okolce celja

;)

ja seos,ne! :razz:
verjetn se tko poznamo...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov