Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
ot:no pisala sem moderatorjem, upam da bo ok...če ne pa še je tu vedno msn:D
jaz si tudi želim vsaj spoznati kakega geja, ravno zaradi kritičnosti...kolegice vedno odgovorijo:ja, paše ti. ne, nisi tečna. neee, nisi se zredila itd
jaz si tudi želim vsaj spoznati kakega geja, ravno zaradi kritičnosti...kolegice vedno odgovorijo:ja, paše ti. ne, nisi tečna. neee, nisi se zredila itd
Zadnjič spremenil emanuela, dne 29. Avg. 2011 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
emanuela napisal/-a:ot:no pisala sem moderatorjem, upam da bo ok...če ne pa še je tu vedno msn:D naslov pa je: emonela@hotmail.com ...
jaaaaa...Noben gej (usaj kukr sm jih jst poznala) ti nou reku, da je neki lepo, če ni!Kritiki so ful dobri in res znajo use pokomentirat in skritizirat, med drugim pa tud zlo dobro pohvalt in dat kompliment da se ti še tri dni smeji
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
emanuela napisal/-a:jaz si tudi želim vsaj spoznati kakega geja, ravno zaradi kritičnosti...kolegice vedno odgovorijo:ja, paše ti. ne, nisi tečna. neee, nisi se zredila itd
ne vem, kašne prjatlce maš to ti... ampak če mene kdo kaj vpraša, pač odgovorim po resnici
sam ste pa tut hecne- tko stereotipizirate geje. so 'modni' kritiki vmes, so pa tut običajni moški, ki se jim ne da s tem ukvarjat. tko ko smo si ženske med sabo različne, so si tut tipi, ne glede na to, kako so usmerjeni...
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
hm...jaz sem prjatlce zgubla še predno sem spoznala dragega...družle smo se 2 leti neprestano, skoz skupaj, pol pa nož v hrbet...in sem mela hvala bogu tista 2 meseca dokler nisem spoznala fata ful gužvo na faxu, tak da se nisem obremenjevala s kolegi in prijatelji...zdaj pa bi mi pasalo kdaj met kako pravo prijatlco spet, ne samo sošolke...no na srečo sma se tu in tam začele na kofejih dobivat s sošolko iz OŠ...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Kika napisal/-a:sam ste pa tut hecne- tko stereotipizirate geje. so 'modni' kritiki vmes, so pa tut običajni moški, ki se jim ne da s tem ukvarjat. tko ko smo si ženske med sabo različne, so si tut tipi, ne glede na to, kako so usmerjeni...
hehe, vse si predstavljaj(m)o geje v podobi marka iz grde račke. malo heca...
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Jaz sem pa obupala nad iskanjem kolegic preko forumov. Očitno nisem tip za to
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
*purple* napisal/-a:
jaaaaa...Noben gej (usaj kukr sm jih jst poznala) ti nou reku, da je neki lepo, če ni!Kritiki so ful dobri in res znajo use pokomentirat in skritizirat, med drugim pa tud zlo dobro pohvalt in dat kompliment da se ti še tri dni smeji
Se strinjam s Kiko. To je popoln stereotip. Moj najboljši prijatelj je gej, pa mi je velikrat pohvalil kaj, kar vem, da sploh ni po njegovem okusu. Tko kot vsi ostali, so tud geji različni. To je isto, kot bi rekel, da so vsi heteroseksualci enaki, al pa vsi biseksualci enaki. Pač niso.
- tyasa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2006
- Kraj: Primorska
jst bi tud rabla kakšno prijateljico.. saj jih imam dovolj ampak ko hočem iti na kakšo žurko al pa na rave party pol pa ni nobena za ker ne poslušajo take muzike.. tako da če je kakšna punca tukaj, ki bi šla z mano na kak party naj mi piše.. stara nekje od 17 do 21.. jaz sm 19. sm pa iz SZ Slovenije
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov