Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_KaChina__ - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
- Kraj: mb
Stara sem 19...glavno pa je itak, da se zaštekamo. Lahko bi se, ko smo že ravno na istem . Glede na to, da se nas je že kar nekaj nabralo res predlagam da si izmenjamo msn naslove pa da se določi ena h kateri bi se vse kontaktirale....za msn naslove predlagam da pišemo na ZS. LP vsem bodočim kofetaricam!
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
a me vzamete zraven?
sem pa vecino casa v mb fax pa te zadeve...
sem pa vecino casa v mb fax pa te zadeve...
Why be an angel when I can play god?!
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
lahko pa jih tu napišemo, pa se dodamo;)
bom napisala, pa me lahko kr dodavate;)
X_spidergirl_X@hotmail.com
bom napisala, pa me lahko kr dodavate;)
X_spidergirl_X@hotmail.com
-
Shamy - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
Tole je pa lih zame!!! Dons vidla, dons se odločla, d pišm Mene je frendica zarad svojga tipa tok grdo skenslala Pa čprov je že več kot pol leta od tega še zdej nism pozabla. In ker sva ble best frendice, so ble pač druge na stranskem tiru - ok, moja napaka. Sam zdej pa bi res rada kako novo frendico, d mal h seb pridm. Okolica Lj... Se lahka kje prdružm, al bom dobla en velk C
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
No a je katera za cosmomiting pa ženski čvek na dolenjskem?
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
SweetNumb - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: My field of paper flowers
_sad_girl napisal/-a:zakaj pa bi mogla bit 3 leta starejša?kolko si pa stara?
najrajši nebi povedla...boste potem pri vseh mojih komentarjih na mene gledale kot 'otroka' ... začetek sredne šole drugače...15
- tinchy18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Zasavje
Jaz se tudi ne bi branila novih prijateljic. Prijateljev tako in tako ni nikoli preveč. Če je katera za to, me lahko vpiše na msn: tinadrnv@msn.com. Aja pa prihajam iz Zasavja, sem pa dosti tudi v Ljubljani, ker tam obiskujem fax (FDV). Lep pozdrav
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
SweetNumb napisal/-a:_sad_girl napisal/-a:zakaj pa bi mogla bit 3 leta starejša?kolko si pa stara?
najrajši nebi povedla...boste potem pri vseh mojih komentarjih na mene gledale kot 'otroka' ... začetek sredne šole drugače...15
Jaz pa sem 16! in lahko povem, da mi je eno figo mar kaj si tu na forumu določeni ljudje mislijo o mojih komentarjih. Obstaja tipka ignor veš, in je čist bv da se odrekaš kavicam in mitingu zaradi starosti! Starost je na papirju
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov