Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 16. Maj. 2008 22:55

pikica85 napisal/-a: Jaz recimo nikoli nisem razumela, zakaj moraš prekinit stike s kolegicami, ko dobiš fanta. To se mi zdi najbolj butasta stvar na svetu. Mogoče sem pa jaz butasta kaj vem. :(

Tudi jaz ne. Najbrž mislijo, da boga za jajca držijo.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 16. Maj. 2008 22:55

romanticnalilija napisal/-a:22 let, vendar nevem. nikogar ni ki bi me opazil v tej kruti resničnosti. nevem. :cry:

Mlada si še in nikamor ti ni treba hitet. Nekdo te bo opazil, ko boš najmanj pričakovala :wink:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 16. Maj. 2008 22:58

nikogar ni ki bi me opazil v tej kruti resničnosti. nevem.

Najprej prenehaj razmišljati o resničnosti, kot da je kruta, ker resničnost bo natanko takšna, kakršno si jo boš sama naredila. Torej naredi si resničnost lepo. To bo prvi korak k temu, da te nekdo opazi, ker boš tako bolj zasijala oz. zacvetela kot "romantična lilija" :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Maj. 2008 23:31

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 17. Maj. 2008 7:32

romanticnalilija napisal/-a:jst tud žal nimam prijateljev, niti fanta. Več ne vem zakaj. Sm se kr sprijaznila s tem. Tako je življenje. Pravijo vse ob svojem času. Moj fant je bil prijatelj, zdaj ga nimam že leto dni pa še nisem srečala nekoga ki bi v meni vzbudil ljubezen. Pravijo da sem mlada. 22 let, vendar nevem. nikogar ni ki bi me opazil v tej kruti resničnosti. nevem. :cry:

So ljudje, ki se v življenju naredijo žrtve in tako funkcionirajo. In so ljudje, ki stopijo iz tega in nekaj naredijo zase in za svoje življenje. Sama ugotovi, kaj si ti.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 17. Maj. 2008 7:48

^^ in kako stopiš iz tega? če se vrtiš v začaranem krogu? če ne veš kako spremenit, kva nardit, ne vidš izhoda? :(
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 17. Maj. 2008 8:09

lakeesha napisal/-a:^^ in kako stopiš iz tega? če se vrtiš v začaranem krogu? če ne veš kako spremenit, kva nardit, ne vidš izhoda? :(

Treba se je s tem soočit in trdo delat na tem. Nič ne pride samo od sebe. Je pa težko in marsikdo obupa, ker nima volje... Izhod je vedno verjemi - sem bila sama v takih situacijah kjer marsikdo ne bi videl izhoda... Ne vem pa kaj konkretno rabiš - lahko mi pišeš, če ti bom lahko pomagala...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Maj. 2008 8:15

ah sej ni treba spet tolk trdo delat na tem.nevem, jst sm bkla tud en čas brez ker so me prejšnje totalno razočarale, pa se nism domov zapirala, ampak navezovala kontakte z ljudmi.Potem pa itak prišla v to službo kjer sem in zgodilo se je en kup dobrih prijateljstev in tud imam zdej eno prijateljico, za katero res dam vse če je treba, ona pa verjamem d aisto zame.
sam pač, si družaben, vesel, komunikativen, pa boš hitro našel nekoga, samo res pa je, d ače boš cel dan doma, da razen poštarja in kakšne random ciganke ki pride prte prodajat, ne boš spoznal.
nevem, tud na kozmotu se je rodilo nekej prijateljstev, tko da nevem pejte mal naokol no.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 17. Maj. 2008 8:21

*purple* napisal/-a:ah sej ni treba spet tolk trdo delat na tem

lahko je problem globlji... pa ne gre tko lahko ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Maj. 2008 8:31

ja no, če nisi nekej družaben in če na podlagi tega se potem ne morš vklopt v družbo, je res problem globlji..al pa kšnio strahovi s preteklosti.te sm tud jst mela tko da sem težko začela zaupat komu.sam potem je pač določen krog ljudi dokazal, da jim res lahko zaupal in sm počas spet pričela zaupat in ne mislt kaj pa če me bo jutr spet kera zajebala.,..
stelly84
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a stelly84 » 27. Maj. 2008 20:49

pozdravljene gospodične,

iščem bodoče prijateljice, stare med 20 in 28 let, pozitivnega mišljenja, ki rade plešejo ,pohajajo niso na drogi imajo veselje do življenja...

imam namreč veliko prijateljic a vse izven mojega kraja bivanja ( dosti pa jih tudi že ima fanta) pa me zanima če je mogoče kakšna na tem forumu da mi je blizu in bi lahko skupaj pohajali :)

torej: v poštev bi prišla predvsem okolica Idrije, Logatca,...lahko pa tudi iz Ajdovščine,...

na ZS prosim

Lep pozdravček!!!! :cool:
lady capricorn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lady capricorn » 01. Jun. 2008 19:44

oj! mene pa zanima,če je tu kakšna bejba,ki bi zelo rada šla na morje pa nima it s kom...imam namreč rezervirano Grčijo v juliju...pa stara od 25 let naprej...če katero kaj več zanima,naj mi piše :D .
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 01. Jun. 2008 20:11

OT: *purple* a k vam tut t ciganka s prti hod :eek: :D. matr je smotana, pr ns pride kr v hišo brez da bi potrkala.
Uporabniški avatar
-Katja-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a -Katja- » 04. Jun. 2008 19:36

No k tej temi res paše odlomek iz zadnjega cosmota, da raje imej več skupin prijateljic katerim zaupaš, tak da če te ene razočarajo, maš še ostale. Verjetno res nimaš take nesreče, da bi pol vse kolegice mele naenkrat fante.
Sej meni se je pred kratkim tudi nekaj podobnega zgodilo, ko se je najboljša kolegica kr naenkrat odločla, da bo šolo zamenjala, pa fanta nekega je dobila, pa pol so ble še težave s starši... in kmalu se sploh več menli nisva... Potem je še raje kot meni zrihtala karte za koncert od ene kolegice sestrični in zdaj se ne meniva sploh več, pred 2 mesecema pa sva bili še naj.
No ampak se ne sekiram več, ker sem ugotovila, da je brezveze. Imam še druge prijateljice, pri katerih pa sem prepričana, da se to ne bo zgodilo.
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a urš* » 04. Jun. 2008 21:27

-Katja- napisal/-a:No k tej temi res paše odlomek iz zadnjega cosmota, da raje imej več skupin prijateljic katerim zaupaš, tak da če te ene razočarajo, maš še ostale. Verjetno res nimaš take nesreče, da bi pol vse kolegice mele naenkrat fante.
Sej meni se je pred kratkim tudi nekaj podobnega zgodilo, ko se je najboljša kolegica kr naenkrat odločla, da bo šolo zamenjala, pa fanta nekega je dobila, pa pol so ble še težave s starši... in kmalu se sploh več menli nisva... Potem je še raje kot meni zrihtala karte za koncert od ene kolegice sestrični in zdaj se ne meniva sploh več, pred 2 mesecema pa sva bili še naj.
No ampak se ne sekiram več, ker sem ugotovila, da je brezveze. Imam še druge prijateljice, pri katerih pa sem prepričana, da se to ne bo zgodilo.

Super, sem vesela zate!
Sej bi ti pojasnila par zadev, pa nima smisla.. nekateri ne razumete določenih zadev.. in ja, bolše da ne. Živite v svojem perfect svetu in hvalabogu da je tak.. In nisem se kr naenrat odločla da bom zamenjala šolo! Sploh neveš kaj govoriš glej... pa kaka sestrična od kolegice??
Anyway, anyhow... sploh pa ni treba tega na vlko razglašat na forumu, bejba, ker si folk ustvari napačno mnenje če tak malo prirediš par stvari ;)

kakorkoli...

:roll:
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov