Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 14. Maj. 2008 21:30

na zbilah pa res ni druzaga za počet k pa na pijačo it
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Maj. 2008 21:30

:D :D :D
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 14. Maj. 2008 21:41

ana27 napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:Popravlam ja: Zbiljski gaj :D Jaz bi z veseljem prišla, sam v primeru lepega vremena in da je to čez dan. Ker če se ob 8 zvečer tam dobima, ne vem kaj tam počet, razen, da sediš v uni uti in piješ.

Kaj pa lahko počneš tam drugega kot piješ. A bi se zaljubljeno sprehajala?
Jaz npr. nimam drugače časa za pijačko kot zvečer.

Ja sj jst sm tud mislna da je to fora... Vsaj tko sva se pogovarjali :)
Ma ni panike, samo jst tud Lastovica zelo dvomim da boš ti najdla bejbo,ki bo imela čas ob 5 oz. po šihtu. Kar sem se jaz menila in dobila, pa tudi srečanja naša - vsedno je vse po 7. uri.
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 14. Maj. 2008 21:52

hehe na zbile s kolegico da greš itak da lahko samo na pjačko ;) druzga ni započet tam..jah težko da boš res kakšno dobila, da bo ob3h popoldan mela čas....?
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 14. Maj. 2008 21:54

Smreka napisal/-a:
ana27 napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:Popravlam ja: Zbiljski gaj :D Jaz bi z veseljem prišla, sam v primeru lepega vremena in da je to čez dan. Ker če se ob 8 zvečer tam dobima, ne vem kaj tam počet, razen, da sediš v uni uti in piješ.

Kaj pa lahko počneš tam drugega kot piješ. A bi se zaljubljeno sprehajala?
Jaz npr. nimam drugače časa za pijačko kot zvečer.

Ja sj jst sm tud mislna da je to fora... Vsaj tko sva se pogovarjali :)
Ma ni panike, samo jst tud Lastovica zelo dvomim da boš ti najdla bejbo,ki bo imela čas ob 5 oz. po šihtu. Kar sem se jaz menila in dobila, pa tudi srečanja naša - vsedno je vse po 7. uri.

Kar sem se jaz menila isto. Ker popoldan res nimam časa. Služba do 5ih,...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Maj. 2008 21:01

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 15. Maj. 2008 21:13

A to ti iščeš družbo za na morje? Zakaj pa je pogoj, da so samske?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Maj. 2008 21:39

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pikica85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica85 » 15. Maj. 2008 21:49

Jaz imam isti blem. Ker nisem želela na vrat na nos it v zvezo, in sem se zaposlila preko študenta, odločla študirat, so me prijateljice - ko so itak vse imele fante postavile na stranski tir in nekako pozable. :( Pa tudi sicer sem bolj iskrena oseba in pač povem tak ko je, brez olepšav. Sicer imam fanta, službo, faks, ... Ampak nimam pa nobene prave prijateljice in je ful bad. :?

Najbolj me razjezi, ker takrat ko so bile samske in ko spet postanejo sem najboljša, ker znam svetovat, sicer pa pozabljena od sveta. Včasih se res počutim ko školjka, da se mi človek izbruha, spusti vodo in šiba naprej.

Sicer pa se s fantom super razumem in nobeni zdaj v zadnjih 4 mesecih nisem omenila, da imam fanta. Kaj jih pa briga, če se itak samo zase brigajo, in ko kaj rabijo.

Bi pa rada imela kakšno kofetarsko kolegico za na pijačko, šoping, na koncerte. Jaz recimo nikoli nisem razumela, zakaj moraš prekinit stike s kolegicami, ko dobiš fanta. To se mi zdi najbolj butasta stvar na svetu. Mogoče sem pa jaz butasta kaj vem. :(
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Maj. 2008 22:13

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 16. Maj. 2008 6:33

JSt bom sam mal drugače ogdovorila v to temo. Meni nikol ni odgovarjalo imet neke hude PRIAJTELJICE (ki te potem zažira,hoče viset na telefonu vsak dan in skoz nekam hodit...Se mi je že parkrat zgodilo da je kera hotla tak na hard odnos in me dejansko postavila pred dejstvo: al sva zapriseženi prijateljici ali pa nič -otročje!) iz tega izhaja da kakšnih hudih prijateljic nimam in mi tudi nič ne manjka. mam kakšno kolegico (v bistvu eno celo :D) tuki se pa neha.
Jst osebno se ene 1000× bolj razumem s fanti,sem tudi na takem faksu,moja družba je v večini moška. Skoz so za hece, niso neki jamrači, ni mi treba poslušat kako so včeraj seksali in če so mogoče zanosili, nimajo nekih hudih ljubavnih problemov,če jih pa že majo jih pa slej ko prej razrešijo,po nasvetih ki so jim dani in niso una scena...da jim 500× poveš eno in isto pa še vedno rinejo z glavo skozi zid. Kolegica za v šoping it pa kdja za počvekat, moški kolegi pa za na kofete, za skupno hecanje,kosila...skratka,priceless. :cool:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Maj. 2008 15:58

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 16. Maj. 2008 16:09

Smetka_ napisal/-a:JSt bom sam mal drugače ogdovorila v to temo. Meni nikol ni odgovarjalo imet neke hude PRIAJTELJICE (ki te potem zažira,hoče viset na telefonu vsak dan in skoz nekam hodit...Se mi je že parkrat zgodilo da je kera hotla tak na hard odnos in me dejansko postavila pred dejstvo: al sva zapriseženi prijateljici ali pa nič -otročje!) iz tega izhaja da kakšnih hudih prijateljic nimam in mi tudi nič ne manjka. mam kakšno kolegico (v bistvu eno celo :D) tuki se pa neha.

No to men ni prjatlca. To je nekdo, ki te bo izkoristil takrat, ko bo imel obdobje v življenju, ko ne bo imel kaj drugega za počet. Potem ko bo prišlo kaj boljšega te bo pa pustil.
Jaz imam prijeteljice - z nekaterimi se vidimo 3x na leto, z nekaterimi 1x na mesec, z določenimi gremo na morje pa žurat, kakšno pa vsak dan ali pa vsak drug dan. Pa da se razumemo - te stike ohranjam tudi, ko fanta imam - nikoli, ampak res nikoli ne bom zanemarila ostalih ljudi ki jih imam rada, zato da bom z enim človekom visela skupaj cele dneve, pa še to da me bo potem po vsej verjetnosti zajebal. Včasih se marsikatera prijateljica izkaže za boljšo osebo, kot človek, s katerim deliš vse!
Uporabniški avatar
romanticnalilija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a romanticnalilija » 16. Maj. 2008 19:06

jst tud žal nimam prijateljev, niti fanta. Več ne vem zakaj. Sm se kr sprijaznila s tem. Tako je življenje. Pravijo vse ob svojem času. Moj fant je bil prijatelj, zdaj ga nimam že leto dni pa še nisem srečala nekoga ki bi v meni vzbudil ljubezen. Pravijo da sem mlada. 22 let, vendar nevem. nikogar ni ki bi me opazil v tej kruti resničnosti. nevem. :cry:
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 16. Maj. 2008 22:52

delusional napisal/-a:ja, v bistvu družbo za morje oz. pač za poleti žurat, it na pag in na našo obalo, ker tud blizu živim.
rajše bi da so samske, da nam ni treba tipov odganjat, in zato, da če se s kom dam dol, da me ne gledajo postrani.
jst se pač ne bi šla sam sončit.
:eek: :eek: :eek:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov