Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Prtička napisal/-a:Hehe super tema!
Tud js bi z veselam spoznala kako neznano osebico še, za kofetke,kšn šoping,pohajkovanja,debate(sploh kšne življenske:)
Gorenke,lublančanke,20+?:)
Stara sm pa 22:)
PM:)
pa:sm pa resna glede vsega,če se neki zmenem(za kavo,krkol) to DRŽI,ker sm dost načeln človk in ne maram nekih wanna be igrc pa izmikanj:)
lep dan še naprej!!!!=)=)
O kolegicah tukaj pa ni debate. Do sedaj sem se menila s petimi, da se dobimo.
Prva je 15 minut prej kot sva bile zmenjene poklicala, da bo 1 uro zamudila in sem jo 1 uro čakala, da je prišla, ker sem bila jaz jasno že skoraj na kraju zmenka.
Druga je prišla kot je bilo dogovorjeno in sva postale prijateljice in včasih greva na kavo in kakšno rečeva.
Tretja in četrta sta govorili kako sta za, da se spoznamo, ampak ni potem nikoli nobena imela časa, oz. sta končali kontaktiranje preko mailov.
Peta mi je dala telefonsko in sva se zmenili za datum, kraj,... za uro pa mi je rekla, da še sporoči. Klica ni bilo. Naslednji dan pa pošlje sms, da ni imela časa, da pride drugič. Jasno jo nikoli ni bilo.
Toliko o resnosti. Od petih resna samo ena. Je pa vsaj tale vredu.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
zala123 kok pa si stara?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Ja se strinjam da velike resnosti ni
Menla sem se verjetno z 10 puncam,...full vse zagrete da se spoznamo,potem pa so kar zginle iz msnja,nikoli pisale,..
sem pa tudi jaz obdržala stike z eno in je full vredu,...
sem pa še vedno za , tako da če se kakšna še najde naj se oglasi
Menla sem se verjetno z 10 puncam,...full vse zagrete da se spoznamo,potem pa so kar zginle iz msnja,nikoli pisale,..
sem pa tudi jaz obdržala stike z eno in je full vredu,...
sem pa še vedno za , tako da če se kakšna še najde naj se oglasi
-
mala račka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
evo če nobena noče organizirat lahk dam jst pobudo ane sam zment se mormo kdaj mate čas pa kje se dobimo pa kako se prepoznamo...pa se zmenmo ane.to res ni tak problem.sam morte pa bit zainteresirane, ker drugač je brezveze, če rečete ja ja itak pol vs pa ne bo.tko da tiste, ki ste za pište na ZS da se zmenmo...zdej bo fuuuullll sončka tako da lahko skupaj uživamo ob ljubjanici na čveku pa kavici gremo-akcija!!
-
mala račka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
evo če nobena noče organizirat lahk dam jst pobudo ane sam zment se mormo kdaj mate čas pa kje se dobimo pa kako se prepoznamo...pa se zmenmo ane.to res ni tak problem.sam morte pa bit zainteresirane, ker drugač je brezveze, če rečete ja ja itak pol vs pa ne bo.tko da tiste, ki ste za pište na ZS da se zmenmo...zdej bo fuuuullll sončka tako da lahko skupaj uživamo ob ljubjanici na čveku pa kavici gremo-akcija!!
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Lastovica napisal/-a:Ma jaz sem že ne vem kolkim pisala na ZS, pa sploh ne odpišejo. Če je kera za dobit se v Ljubljani, naj se javi.
Joj Lastovica, zdej pa nehi no. Že zadnjič si nardila isto - sva se dopisovali in ko sem napisala no, zdej pa povej in uro in datum, je vse mrknilo. In drugič isto - meniva se, potem pa rečem no kdaj, pa od tebe nič.
Jst vas res ne štekam - hočet se menit, potem pa ko je treba konkretno zginete (no, nekatere) in jamrate da nič ni.
Potem pa na koncu jaz izpadem neresna. Sej ne morš verjet.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
@Smreka:
1. Pri tebi je problem, da nisi iz Ljubljane.
2. Ko sma se menli, je blo skoz slabo vreme.
3. Ko sma se menli drugič, da se dobima v Mozirskem gaju, si rekla, da delaš do večera, jaz tist teden nisem mela avta in bi težko tja gor lazla.
4.Vmes sem bila v Španiji (takrat nisma mogli it).
Pa nekak za druženje iščem nekoga, ki je v Lj, da se lah pač takoj po službi dobiš, ker pol z avtom, pa v nekih večernih urah, se mi ponavadi res ne da nikamor hodit.
3. Ko sma se menli drugič, da se dobima v Mozirskem gaju, si rekla, da delaš do večera, jaz tist teden nisem mela avta in bi težko tja gor lazla.
Pa nekak za druženje iščem nekoga, ki je v Lj, da se lah pač takoj po službi dobiš, ker pol z avtom, pa v nekih večernih urah, se mi ponavadi res ne da nikamor hodit.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Lastovica napisal/-a:@Smreka:
Menile sva se za Zbiljsko jezero, ne Mozirski gaj
Lej sej ni panike, samo povej pač a ne. Takrat je blo kao ql, tolk da vem, da nč ne računam pa čakam a ne...
Ja upam da dobiš kakšno, Lp
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
se jaz bi tud kakšno novo kolegico spoznala da bi se mal menle po meilih al pa msn-ju pa kavica pa tako... ampak tukaj vas je nekam dost iz LJ... če je tu kaka Mariborčanka lahk piše na ZS
ČaW
ČaW
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Lastovica napisal/-a:Popravlam ja: Zbiljski gaj Jaz bi z veseljem prišla, sam v primeru lepega vremena in da je to čez dan. Ker če se ob 8 zvečer tam dobima, ne vem kaj tam počet, razen, da sediš v uni uti in piješ.
Kaj pa lahko počneš tam drugega kot piješ. A bi se zaljubljeno sprehajala?
Jaz npr. nimam drugače časa za pijačko kot zvečer.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov