Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
lexya napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Jaz tudi kadar imam fanta hodim s kolegicami ven in obratno. Ne štekam tistih, ki potem na cel svet pozabijo.
TOČNO TAKO razumem, da pride obdobje, ko se malo poleniš in to...
ampak to se zgodi tudi, če maš fanta ali ne. ne pa da greš med upokojence...
ljudje s hrepenenjem po zabavi/novih doživetjih, ki se znajo zrelaxirat; to je zame!
jaz pa mam težavo, da sva oba s fantom za žur/ druženje (vsak za sebe ali skupaj), samo vsi ostali niso. oziroma so nAčRtOvAnO SpOnTaNi, ZaDrŽaNo SpRoŠčEnI in tako dalje . samski ali vezani. hvalabogu, da si vsaj midva želiva isto! čeprav bi bilo fajn spoznati koga, ki bi imel podobne želje, ker se včasih počutiva kot da sva edina
Iz kje pa si/sta?
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Enkrat sm pršla na srečanje, kamor so prišle 3 od tistih 10ih ki so rekla da bojo. Naslednjič pa nisem mogla in sem to tud povedala da me ne bo. Emanuela, ne vem če je ta napad name letal al ne sam ne iščem best frendic, iščem kakšno sproščeno deklino za čvek in žur, ni mi problem tut cifre od mobitela dat.
- lexya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
- Kraj: Lj/Ptuj
no ok, emanuela in ana, če je pa name letelo pa naj povem, da se še sploh z nobeno s foruma nisem dogovarjala, da bi se dobili, kaj šele da bi se dogovorila in potem ne bi prišla.
pol pa ni čudno da mate težave, če napadete in obsodite človeka še preden je kaj naredil.
mislim ej...
pol pa ni čudno da mate težave, če napadete in obsodite človeka še preden je kaj naredil.
mislim ej...
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Nnia napisal/-a:mislm da to ni letelt konkretno na nobeno ampak so tko nasplošn rekle?
al pa se motm
Točno tako, jaz se tukaj nisem z nobeno menila, da se dobiva. Sem pa preko zs z eno čvekala, ki pa je iz drugega konca Slovenije, tako da se tudi nisva zmenile. Ampak mi je pa potožila, da se je tukaj že s tremi menila, ko je bil čas, da se dobijo, so pa vse našle nek izgovor in se nikoli več javile.
Kdo pa to so sploh ne vem, in tudi če bi vedela jih ne bi javno imenovala.
- lexya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
- Kraj: Lj/Ptuj
ana27 napisal/-a:Oh tukaj se ponavadi vsi nekaj menijo, ko pa je čas ven it so pa sami izgovori
ja,samo ti v tem postu nisi nič govorila o svoji oz. izkušnji prijateljice, ampak si kar odločila da pa je to itak kao kar nekaj in iz tega SEVEDA ne bo nič.
mislim, da je post negativno usmerjen proti osebam v točno tem pogovoru- in ne proti tistim osebam, katere si kasneje opisovala...
v glavnem ta komentar je pa res tak "slovenski"
jaz sem se ful v redu počutila, ko sem ga vidla točno pod svojim postom
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem pa v resni vezi....in imam v svojem lifu ogromno ljudi, ampak manjka mi kakšna ženska, ki bi mi bila bolj podobna.....ker so skoraj vse moje frendice dost drugačne......
Sem odprta, nasmejana, rada se sprehajam, plešem, alkohol mi niti ne diši več neki fulll(je blo včasih preveč fešt), tu in tam skadim kaj zelenega.....pa kšn čikec ob kavi....
Tako da.....če je tuki kakšna podobna, naj mi piše na ZS.....
Sem odprta, nasmejana, rada se sprehajam, plešem, alkohol mi niti ne diši več neki fulll(je blo včasih preveč fešt), tu in tam skadim kaj zelenega.....pa kšn čikec ob kavi....
Tako da.....če je tuki kakšna podobna, naj mi piše na ZS.....
Živim življenje.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov