Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tinkica_777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: primorska
lej js ne vem kaj rečt..mogoče pa te ženske tudi oni niso popolnoma resne in ne vejo še same kaj bi rade..
ker imam tudi jaz izkušnje s tem
ampak vem, da če bi resnično želele dobit prijateljico bi ti pisale še pa še..in tud dobile bi se.. verjemi
ker imam tudi jaz izkušnje s tem
ampak vem, da če bi resnično želele dobit prijateljico bi ti pisale še pa še..in tud dobile bi se.. verjemi
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Ampak a ni mal čudno tkole preko neta iskat prijateljice? Ok, recimo da se v klepetalnici ful pogovarjate, izmenjate MSNje, telefonske, se dobite,.. Ne pa da tuki napišete "oglas" in potem ste razočarane ko se vam nekdo ne oglasi več.
Meni se zdi, da se prijateljstva ne more iskat, to se razvije samo.
- tinkica_777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: primorska
ja malčk je čudno..sam itak nikol ne veš kaj se bo zgodilo..
jaz sem eno poznala 4leta..pa nismo nikol govorile pa nč..zdaj smo pa dobre prijateljice
in ni nujno da boš ti z eno žensko z neta bla potem best frendica..lahko bosta sam klepetali in si krajšali čas..lahko pa se bota tui dobile in spoznale da ste za skupej(mislim kot prijateljice)..
itak nikol ne veš kaj se bo razvilo ven...
jaz sem eno poznala 4leta..pa nismo nikol govorile pa nč..zdaj smo pa dobre prijateljice
in ni nujno da boš ti z eno žensko z neta bla potem best frendica..lahko bosta sam klepetali in si krajšali čas..lahko pa se bota tui dobile in spoznale da ste za skupej(mislim kot prijateljice)..
itak nikol ne veš kaj se bo razvilo ven...
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
*hox* napisal/-a:^^ Ampak a ni mal čudno tkole preko neta iskat prijateljice? Ok, recimo da se v klepetalnici ful pogovarjate, izmenjate MSNje, telefonske, se dobite,.. Ne pa da tuki napišete "oglas" in potem ste razočarane ko se vam nekdo ne oglasi več.
Zakaj pa ne bi mogla bit ena iz neta dobra prijateljica
Res ni nujno, da je, ampak lahko pa je. Jaz sem že pred leti eno spoznala, ki je še danes super prijateljica.
Itak pa, ko se rodiš nobenega ne poznaš, ampak vsakega spoznavaš, in če ti je vredu postane prijatelj,...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Nisem rekla da ena z neta ne bi mogla bit dobra prijateljica, ampak da se mi zdi čudno, da se tuki v tej temi (dobesedno) iščete.
Sama poznam kar neki punc s foruma, ampak smo se recimo v klepetalnici ful pogovarjale, kasneje izmenjale MSNje, se spoznale,..
Nikoli pa recimo ne bi tuki pisala da iščem prijateljico, ker mi je pač čudno, in recimo če bi mi kakšna punca pisala potem na zs in se ne bi ujele z moje strani, bi mi jo bilo težko skenslat. Pač, oglasi (kakršnikoli) mi ne potegnejo.
Sama poznam kar neki punc s foruma, ampak smo se recimo v klepetalnici ful pogovarjale, kasneje izmenjale MSNje, se spoznale,..
Nikoli pa recimo ne bi tuki pisala da iščem prijateljico, ker mi je pač čudno, in recimo če bi mi kakšna punca pisala potem na zs in se ne bi ujele z moje strani, bi mi jo bilo težko skenslat. Pač, oglasi (kakršnikoli) mi ne potegnejo.
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Tud js iščem eno novo kolegico, sm pa iz Grosupla. Stara sm 19 let. Tko Če se najde kakšna k bi z mano hodila po kofetkih, pa mal tipčke lovit, pa km na kšn parti al pa bilokam. Sam je zaželjeno da si dobre vole, pozitivna da se rada hecaš. Like me
Pište )
Pište )
-
superbaba - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2007
glede na obiskanost teme mi je prav odleglo da nisem edina s takšnimi problemi... sem se že spraševala če sem edina čudna
moje kolegice so tudi zadnje čase kr obsedene s svojimi tipi pa še različne glasbene okuse imamo tko da tudi ko gremo ven se težko uskladimo itd.
zato sem se odločla da si tudi js probam poiskat kakšno novo kolegico...
študiram v Lj tako da bi (še posebej med tednom) rada šla na kakšen dober BALKAN žur...če je kakšna zainteresirana naj mi piše
ajde cosmobejbe,uživajte...
moje kolegice so tudi zadnje čase kr obsedene s svojimi tipi pa še različne glasbene okuse imamo tko da tudi ko gremo ven se težko uskladimo itd.
zato sem se odločla da si tudi js probam poiskat kakšno novo kolegico...
študiram v Lj tako da bi (še posebej med tednom) rada šla na kakšen dober BALKAN žur...če je kakšna zainteresirana naj mi piše
ajde cosmobejbe,uživajte...
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Še ena iz LJ
drugače sicer Štajerka, ampak sem že skoraj čist preseljena v Lj...
V bistvu se mi to dogaja, da sem že od začetka ko sem se preselila v Lj imela eno ful zakon prijatlco (ful sva se štekale, vsepovsod sva ble skup, skup hodle na morje, v kino, shoping, plus tega sva še cimre), ampak se je zdaj ona čist odklopla in plava v nekem drugem svetu ... in se mi kar naenkrat zdi da mi manjka frendica za kdaj na kavo, kosilo, shoping, čvek itd.
drugače sicer Štajerka, ampak sem že skoraj čist preseljena v Lj...
V bistvu se mi to dogaja, da sem že od začetka ko sem se preselila v Lj imela eno ful zakon prijatlco (ful sva se štekale, vsepovsod sva ble skup, skup hodle na morje, v kino, shoping, plus tega sva še cimre), ampak se je zdaj ona čist odklopla in plava v nekem drugem svetu ... in se mi kar naenkrat zdi da mi manjka frendica za kdaj na kavo, kosilo, shoping, čvek itd.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley