Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tinkica_777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: primorska
sei drgač sm itak večkrat u lj..sam sm na pediatrični kliniki..
sm pa pol k grem domov..po lj..ker moram vedno it do btcja..
drgač smo pa šli večkrat tudi ob sobotah do bakusa..tko da razdalja najmanjš problem
sm pa pol k grem domov..po lj..ker moram vedno it do btcja..
drgač smo pa šli večkrat tudi ob sobotah do bakusa..tko da razdalja najmanjš problem
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
In je ze ta tema obrodila sadove? Ste se kej ze spoznale med sabo? Me pac zanima, imam sicer prijateljice ampak nikoli ni dovol poznanstev, aja drugace pa sem Stajerka, blizina Celja in obcasna primorka .
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
Fatal*T - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Nency napisal/-a:In je ze ta tema obrodila sadove? Ste se kej ze spoznale med sabo? Me pac zanima, imam sicer prijateljice ampak nikoli ni dovol poznanstev, aja drugace pa sem Stajerka, blizina Celja in obcasna primorka .
Jst sm tut celjanka in občasna primorka
-
girlika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
emanuela napisal/-a:evo...moje kolegice imajo vse fante...in odkar je tako, nastradam jaz in sem seveda ob vikendih doma ker se mi ne da vse večere prenašati ljubezenskih izlivov in bla bla bla....zato sem se odločila pisati sem, če je mogoče še kakšna sotrpinka , ki bi lahko postala my new friend, seveda na samo cyber ampak tudi v real life...tako da mi pišite na zs ali pa kar sem...sem pa iz štajerske...
a si že našla?
I´m like a bird
- tinkica_777
- Sramežljivka
mariah smem prašat s katerga dela primorske pa??
-
miskica1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
ojla jest pa sem iz LJ, tak da če katera rabi družbo....
tud js sem po novem samska, vse ostale majo tipa....
tud js sem po novem samska, vse ostale majo tipa....
- tinkica_777
- Sramežljivka
jaz sem pa iz nove gorice..
grem pa študirat na obalo..u koper
grem pa študirat na obalo..u koper
-
MAJAmazing - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
hey hey...ja sem že enkrat prej omenila, da ful fajn tema...ampak sem razočarana, ker bi js tut rada spoznala več frendic in so pisale nekatere tu gor, da bi tut one rade spoznale kake frendice in jim napišem zs in si napišemo ene 4 sporočila, vse ql...kr naenkrat pa ne duha ne sluha več o nobeni!!!!!!!mislim...nič jasno...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov