Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Princeska19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 12. 2016
Zivjo. Tudi sama iscem kaksno novo prijateljico za druzenje, klepet, kavico, shopping ipd. Sem iz Celja. Ce je katera zainteresirana, naj se javi preko zasebnega sporocila ali na mail: lucija.97@gmail.com
- lastovica82
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2016
Pozdravljeni! Tudi jaz iščem kakšno kolegico za kavice,šoping,zabave,itd,skratka za druženje. Stara sem 33 let in iz Mb
mkmetuljcica@gmail.com
mkmetuljcica@gmail.com
- golden_fish
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2011
Hej. Iscem osebe s katerimi bi klepetala o raznih stvareh. Najprej klepet na spletu.
Stara sem 25 let. Cisto preprosta in bi rada malo pregnala dolgcas. Ce tako spoznam kaksno dobro prijateljico pa se toliko bolje.
Stara sem 25 let. Cisto preprosta in bi rada malo pregnala dolgcas. Ce tako spoznam kaksno dobro prijateljico pa se toliko bolje.
- Lubenica001
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Hejla
Po končani zvezi sem se preselila nazaj k staršem v okolico Maribora. Ker sem tukaj ostala brez prijateljic ki bi imele kaj časa, iščem nekoga ki mu lahko zaupam. V glavnem, iščem prijateljico za kavice, šoping, zabave, sprehode, …
Stara sem 25 let, samska, brez otrok. Sem komunikativna, prijetna in sproščena punca.
Če te zanima ali pa tudi ti potrebuješ prijateljico mi piši.
Po končani zvezi sem se preselila nazaj k staršem v okolico Maribora. Ker sem tukaj ostala brez prijateljic ki bi imele kaj časa, iščem nekoga ki mu lahko zaupam. V glavnem, iščem prijateljico za kavice, šoping, zabave, sprehode, …
Stara sem 25 let, samska, brez otrok. Sem komunikativna, prijetna in sproščena punca.
Če te zanima ali pa tudi ti potrebuješ prijateljico mi piši.
- kimkim
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2015
Ojla! Tudi jaz iščem osebo za kakšno kavico, sprehod, šopingiranje, ... Stara poznanstva so se po končanem faksu in selitvijo v Lj nekoliko oddaljila, zato si iščem nova, saj pogrešam žensko družbo in čvekanje. Sicer sem stara 24 let, rada imam glasbo in gledališče, tudi kakšnega rekreativnega športanja se ne branim. Zanimive so mi tudi tematike osebne rasti. Če je tu še katera s podobnimi interesi, jo z veseljem spoznam!
Pozdravčki!
Pozdravčki!
- Scarlett87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2017
Hey!!
Jaz sem tudi za kakšna nova spoznanstva. Tako da ,če je katera iz Mbja za druženje, sopinge, kavice, šport, tudi kakšno žuranje, se prosim javi Stara sem 30 let, iz okolice Mbja, samska, komunikativna...
Upam, da se najde katera
LP
Jaz sem tudi za kakšna nova spoznanstva. Tako da ,če je katera iz Mbja za druženje, sopinge, kavice, šport, tudi kakšno žuranje, se prosim javi Stara sem 30 let, iz okolice Mbja, samska, komunikativna...
Upam, da se najde katera
LP
- saryca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2014
Pozdravček
Nisem glih nova na tem forumu, pogledam pa zelo redko, če se pojavi kakšen nov oglas.
25-letna simpatična Primorka, po statustu koprska študentka, željna dobre družbe.
Drugače prihajam z okoliša Nova Gorice. V naši okolici nimam nikakršne sreče, da bi spoznala nove ljudi. Občasno zahajam na zabave, kjer sem že po nekaj poskusih navezovanja stikov, kmalu obupala. Sem odprte narave, rada se pogovarjam o marsičem, nisem glih vseved, najdem pa teme o katerih se rada pogovarjam.
No, zelo rada se družim, a žal prijatelji so polno zaposleni, eni nimajo volje, drugi časa in podobno. Sem prijetna, rada pomagam v šrkipcih, če znam svetujem, rada plešem, pojem, zahajam v naravo, rada imam tudi privat zabave, obožujem morje,...
Če je katera z mojega okoliša ali Kopra in okolice, se lahko javi, pa bova kakšno rekle...rada bi spoznala eno osebo vredno zaupanja, s katero si bova posvečali čim več časa, tako ali drugače
no lepo se mejte...kontakt:vodopivecsarah@gmail.com
Nisem glih nova na tem forumu, pogledam pa zelo redko, če se pojavi kakšen nov oglas.
25-letna simpatična Primorka, po statustu koprska študentka, željna dobre družbe.
Drugače prihajam z okoliša Nova Gorice. V naši okolici nimam nikakršne sreče, da bi spoznala nove ljudi. Občasno zahajam na zabave, kjer sem že po nekaj poskusih navezovanja stikov, kmalu obupala. Sem odprte narave, rada se pogovarjam o marsičem, nisem glih vseved, najdem pa teme o katerih se rada pogovarjam.
No, zelo rada se družim, a žal prijatelji so polno zaposleni, eni nimajo volje, drugi časa in podobno. Sem prijetna, rada pomagam v šrkipcih, če znam svetujem, rada plešem, pojem, zahajam v naravo, rada imam tudi privat zabave, obožujem morje,...
Če je katera z mojega okoliša ali Kopra in okolice, se lahko javi, pa bova kakšno rekle...rada bi spoznala eno osebo vredno zaupanja, s katero si bova posvečali čim več časa, tako ali drugače
no lepo se mejte...kontakt:vodopivecsarah@gmail.com
- nincy88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2016
nincy88 napisal/-a:Pozdavljene.Sem stara 28 let in sem iz Gorenjske natancneje iz Jesenic.Iscem prijateljico za klepet,sprehodo,športanje.Bodi iz Tolmina ali okolice,kamor se kmalu selim.Če je kaksna za spoznavanje mi lahko pise na rdeca.vrtnica88@gmail.com
- nincy88
- Sramežljivka
nincy88 napisal/-a:nincy88 napisal/-a:Pozdravljen.Iscem prijateljico za klepet,sprehodo,športanje.Bodi iz Tolmina ali okolice,kamor se kmalu selim.Če je kaksna za spoznavanje mi lahko pise na rdeca.vrtnica88@gmail.com
- nincy88
- Sramežljivka
nincy88 napisal/-a:nincy88 napisal/-a:nincy88 napisal/-a:Pozdravljene.Iscem prijateljico za klepet,sprehodo,športanje.Bodi iz Tolmina ali okolice,kamor se kmalu selim.Če je kaksna za spoznavanje mi lahko pise na rdeca.vrtnica88@gmail.com
- Črna Lilija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2017
Pozdravljene,
Sem 34 letnica, ki ji primanjkuje prijateljic za kavo ali sprehode, tako da bi bila vesela kakšne družbe.
Moj e-mail: avuckic97@gmail.com.
Lp a
Sem 34 letnica, ki ji primanjkuje prijateljic za kavo ali sprehode, tako da bi bila vesela kakšne družbe.
Lp a
- nincy88
- Sramežljivka
Črna Lilija napisal/-a:Pozdravljene,
Lp a
Črna Lilija od kod si
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov