Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Dominika90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2014
Živjo punce
Sem ugotovila da praktično sploh nimam več prijateljic in sem se odločila da mogoče pa tule uspe kakšno novo poznanstvo Če je katera za kakšen pogovor, šopinge, koncerte in doze smeha ob kavi me naj kontaktira, sem pa stara 24 let, zivim v mb,
Sem ugotovila da praktično sploh nimam več prijateljic in sem se odločila da mogoče pa tule uspe kakšno novo poznanstvo Če je katera za kakšen pogovor, šopinge, koncerte in doze smeha ob kavi me naj kontaktira, sem pa stara 24 let, zivim v mb,
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
...
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 02. Nov. 2014 15:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- saryca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2014
ojlaa...tudi sama imam iste problemčke kot vsi ostalo...tista ki si želi,da se spoznamo mi lahko piše..na vodopivecsarah@gmail.com
- tamejhna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2008
- Kraj: Dobrna
Heiii...
Mogoče malo nenavadno ampak vredno je poskusiti. Iščem prijateljico iz okolice Celja, ki se prav tako kot jaz bori z odvečnimi kilogrami in potrebuje družbo pri kakšni vadbi, sprehodih itd. ter za podpiranje druga druge...
Pišite na zs
Mogoče malo nenavadno ampak vredno je poskusiti. Iščem prijateljico iz okolice Celja, ki se prav tako kot jaz bori z odvečnimi kilogrami in potrebuje družbo pri kakšni vadbi, sprehodih itd. ter za podpiranje druga druge...
Pišite na zs
- izkloplena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2012
...
Zadnjič spremenil izkloplena, dne 07. Mar. 2015 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- silvermist
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2014
No, poskusiti ni greh
Imam 24 let in sem iz okolice ljubljane. Sem prijazna in direktna punca, bolj razmišljujoče narave. Tudi meni malo primankuje družbe oz. pogovorov, zato bi rada spoznala prijateljico, ki ima vsaj nekaj podobnih interesov. Torej, če te imaš rada animeje, fantazijsko literaturo, sprehode in/ali bolj resne oz. poglobljene pogovore, mi piši na zs, pa bova videli kako in kaj naprej
Lep dan!
Imam 24 let in sem iz okolice ljubljane. Sem prijazna in direktna punca, bolj razmišljujoče narave. Tudi meni malo primankuje družbe oz. pogovorov, zato bi rada spoznala prijateljico, ki ima vsaj nekaj podobnih interesov. Torej, če te imaš rada animeje, fantazijsko literaturo, sprehode in/ali bolj resne oz. poglobljene pogovore, mi piši na zs, pa bova videli kako in kaj naprej
Lep dan!
- Tyasha91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2014
Hej, hej, tudi jaz imam podobne težave, kot jih imate ve
Stara sem 22 let in študiram v Ljubljani. V tem koncu pa nimam nobene prijateljice s katero bi lahko kdaj sproščeno uživala ob kakšni kavici, še rajše pa ob pivu pa tudi družba za kakšno športanje in koncertemi manjka.
Če je še katera takšna mi naj napiše zasebno sporočilo, pa da vidimo če imamo kaj skupnega
Lp
Stara sem 22 let in študiram v Ljubljani. V tem koncu pa nimam nobene prijateljice s katero bi lahko kdaj sproščeno uživala ob kakšni kavici, še rajše pa ob pivu pa tudi družba za kakšno športanje in koncertemi manjka.
Če je še katera takšna mi naj napiše zasebno sporočilo, pa da vidimo če imamo kaj skupnega
Lp
- teeaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2014
oioi:)
Tut js iščem nove kolegice in tut kolege:)
Sploh pa take ki so podobne-podobni meni mam rada živali , naravo, šoping,....
Sploh pa iščem kolegice za kako kavico, čvek, kako žurko,kak izlet,....
Stara sem 25 let prihajam z okolice Novega mesta
Tut js iščem nove kolegice in tut kolege:)
Sploh pa take ki so podobne-podobni meni mam rada živali , naravo, šoping,....
Sploh pa iščem kolegice za kako kavico, čvek, kako žurko,kak izlet,....
Stara sem 25 let prihajam z okolice Novega mesta
- Maskica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2014
Ojla
Tudi jaz bi si želela spoznati kakšno novo prijateljico, saj sem trenutno kr osamljena.
Sem pa drugače vedno nasmejana, iskrena, rada se hecam,...
Trenutno imam neko obdobje, da se mi ful žura.. skratka na splošno mi manjka kakšna fajn oseba za druženje:)
No, če si slučajno katera želi kej podobnega naj se kar oglasi, bom zelo vesela
Imam 20 let in sem iz obale, mi pa razdalja ni pomembna.. imam avto in izpit
Tudi jaz bi si želela spoznati kakšno novo prijateljico, saj sem trenutno kr osamljena.
Sem pa drugače vedno nasmejana, iskrena, rada se hecam,...
Trenutno imam neko obdobje, da se mi ful žura.. skratka na splošno mi manjka kakšna fajn oseba za druženje:)
No, če si slučajno katera želi kej podobnega naj se kar oglasi, bom zelo vesela
Imam 20 let in sem iz obale, mi pa razdalja ni pomembna.. imam avto in izpit
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot], Sarissima