Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunshine19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2014
Heii punce enake probleme imam tudi jaz, iščem kakšno novo prijateljico. Imam, jih bolj malo pa še tiste me več ali manj izkoriščajo ..tako da bi bila vesela kakšne vredu punce stara sem pa 19 let iz ljubljanskega konca
- Dominika90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2014
Živjo
Stara sem 23 let, živim v Mariboru in iščem kakšno prijateljico za pogovore, kavice, šoping. Sem zelo prijazna, zabavna in odprta oseba. tako da če želiš nekoga za preživljanje prostega časa, ki zna poslušati in se zabavati mi piši.
Stara sem 23 let, živim v Mariboru in iščem kakšno prijateljico za pogovore, kavice, šoping. Sem zelo prijazna, zabavna in odprta oseba. tako da če želiš nekoga za preživljanje prostega časa, ki zna poslušati in se zabavati mi piši.
- C'est la vie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2014
Živjo,
a se najde kakšna dušica iz Celja ali Maribora za druženje?
"If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it." ~ Albert Einstein
- pozitivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2014
Pozdravljene!
Tudi jaz sem se oglasila tukaj z namenom, da bi našla kakšno prijateljico, seveda prijateljico v pravem pomenu te besede, s katero bi lahko šla tudi na kavo,čvek,žuranje, sprehode itd.
Prihajam iz štajerskega konca, vendar že nekaj let živim v ljubljani. Stara sem pa 23. Če si moje starosti oz.nekje blizu,ni pomembno nekaj let več/manj;) in živiš v lj se mi lahko oglasiš v zs, bom vsekakor vesela:)
pa lep pozdravček vsem
Tudi jaz sem se oglasila tukaj z namenom, da bi našla kakšno prijateljico, seveda prijateljico v pravem pomenu te besede, s katero bi lahko šla tudi na kavo,čvek,žuranje, sprehode itd.
Prihajam iz štajerskega konca, vendar že nekaj let živim v ljubljani. Stara sem pa 23. Če si moje starosti oz.nekje blizu,ni pomembno nekaj let več/manj;) in živiš v lj se mi lahko oglasiš v zs, bom vsekakor vesela:)
pa lep pozdravček vsem
- _df_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2012
C'est la vie* napisal/-a:Živjo,
Jaz sem iz MB in prav tako iščem osebo za druženje. Če si zainteresirana mi piši na doris.feuss@hotmail.com
- Blue_kokica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2014
Živjo
Tudi jaz sem se odločila, da poskusim svojo srečo. Imam isti problem, kot večina tukaj. Moje prijateljice so začele počasi ponikati, saj so raje doma, kot pa da bi skupaj kaj počele. Zato bi rada spoznala kakšno punco za pijačke, sprehode, shopping, žuranje… pač druženje… Aja pa še nekaj o meni… Stara sem 29 let, prihajam iz Ljubljane in sem nasmejana, vesela ter družabna punca. Rada počnem stvari s prijatelji ter uživam življenje. Več pa na zs…
Tudi jaz sem se odločila, da poskusim svojo srečo. Imam isti problem, kot večina tukaj. Moje prijateljice so začele počasi ponikati, saj so raje doma, kot pa da bi skupaj kaj počele. Zato bi rada spoznala kakšno punco za pijačke, sprehode, shopping, žuranje… pač druženje… Aja pa še nekaj o meni… Stara sem 29 let, prihajam iz Ljubljane in sem nasmejana, vesela ter družabna punca. Rada počnem stvari s prijatelji ter uživam življenje. Več pa na zs…
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
No, pa se bom tudi jaz pofočkala v tole temo, škoditi ne more.
Tudi jaz sem opazila da se s časom krog mojih prijateljic s katerimi se dejansko družim hitro manjša, tako da menim da nikoli ne more biti slabo si pustiti odprtih možnosti. Iščem vbistvu katerokoli, ki bi bila za od občasnega tipkanja, do kake kave, druženja.....piši mi na PM
Sicer pa sem stara 24, sem študentka, čez teden v Ljubljani .
Tudi jaz sem opazila da se s časom krog mojih prijateljic s katerimi se dejansko družim hitro manjša, tako da menim da nikoli ne more biti slabo si pustiti odprtih možnosti. Iščem vbistvu katerokoli, ki bi bila za od občasnega tipkanja, do kake kave, druženja.....piši mi na PM
Sicer pa sem stara 24, sem študentka, čez teden v Ljubljani .
- saryca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2014
Pozdravljene punce!
Vidim,da nas je veliko z enakimi problemčki...
Tudi sama opažam,da se večina mojih prijateljic odmika zaradi faksa, dela ali družine...nekatere celo zaradi nove družbe, zatorej ostajam sama.
Rade volje bi spoznala kako novo prijateljico, kteri bi lahko res vse zaupala, ki bi mi pomagala, stala ob strani, se družila z mano na pijaččkah, šopingu, žurkah in podobnem...počele bi kakšne neumnosti...mogoče kaj ušpičile.
sem sarah, stara 22 let iz primorske regije..okolica NG. če je katera iz moje okolice, mi lahko piše...vsakega bom zelo vesela..
pišiti mi kar na gmail vodopivecsarah@gmail.com
lp
Vidim,da nas je veliko z enakimi problemčki...
Tudi sama opažam,da se večina mojih prijateljic odmika zaradi faksa, dela ali družine...nekatere celo zaradi nove družbe, zatorej ostajam sama.
Rade volje bi spoznala kako novo prijateljico, kteri bi lahko res vse zaupala, ki bi mi pomagala, stala ob strani, se družila z mano na pijaččkah, šopingu, žurkah in podobnem...počele bi kakšne neumnosti...mogoče kaj ušpičile.
sem sarah, stara 22 let iz primorske regije..okolica NG. če je katera iz moje okolice, mi lahko piše...vsakega bom zelo vesela..
pišiti mi kar na gmail vodopivecsarah@gmail.com
lp
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Medo88 napisal/-a:Pozdravljene!
Sem samki, punce ne pogrešam edina stvar katera mi primankuje je stiskanje ob gledanju filmov. Imam 25 let in neboste verjele dejansko ne iščem sexa ampak samo prijetno stiskanje ob punci.
Če si me pripravljena spoznat in pogledat kak filem z mano mi pisi na privat in se zmeniva (seveda prej pade pijača ali sprehod, da se vidi kako klapava skupaj)
Regija: Lj
Obvezno nekadilke! In ponavljam ne iščem sexa!!!!!!!
Lp J.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]