Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ElectroBlue
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
Ojla, stara sem 23 let, sicer imam fanta vendar vcasih pase tudi zenska druzba :-) tako da ce je katera iz Lj in okolice, za kaksne sprehode, kavice, lahko tudi obiske gledalisca in raznih prireditev naj pise, da se spoznamo :-)
I'm one of those regular weird people (Janice Joplin)
- pika89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2013
Hey
no, se bom pa še js malo oglasila
bi mi prou pršla kšna nova družba
sem pa iz Ljubljane drugače, mam fuul rada živali, sploh pse
zelo rada tudi kuham in pečem, ustvarjam kakšen nakit itd
iščem predvsem kakšno družbo za sprehode, kavice, pogovore ...
če se najde katera--- lahko tudi na mail ) petras.supratravel@gmail.com
lep pozdravček vsem :*
no, se bom pa še js malo oglasila
bi mi prou pršla kšna nova družba
sem pa iz Ljubljane drugače, mam fuul rada živali, sploh pse
zelo rada tudi kuham in pečem, ustvarjam kakšen nakit itd
iščem predvsem kakšno družbo za sprehode, kavice, pogovore ...
če se najde katera--- lahko tudi na mail ) petras.supratravel@gmail.com
lep pozdravček vsem :*
- sanna86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2011
- Kraj: ptuj
Hej dekleta, tudi jaz sem že pisala pred nekaj časa... z prijateljicami pač nimam sreče, vse gledajo na svojo korist in njihove probleme in ne rečem ni mi težko poslušati ampak tudi jaz sem človek in bi se rada komu zaupala, kar pri mojih kolegicah nimam takega občutka da bi jih zanimalo moje življenje...
Torej, jutri bom stara 27 let, prihajam iz okolice Ptuja, trenutno brez službe, živim pri fantu, rada berem, se zanimam za modo itd...
Pišite mi na alexiaz59@gmail.com
LP
S.
Torej, jutri bom stara 27 let, prihajam iz okolice Ptuja, trenutno brez službe, živim pri fantu, rada berem, se zanimam za modo itd...
Pišite mi na alexiaz59@gmail.com
LP
S.
-
sandry89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Lj
Hey:) sem 24letnica, študiram v Ljubljani.. Iščem prijateljico, ki bi imela še kaj več časa kot samo za 1urco kavice na teden
Rada kofetkam, grem kdaj v kino, šoping pa tudi športat se spravljam bi bilo fajn imeti družbo pri vsem tem ..
Rada kofetkam, grem kdaj v kino, šoping pa tudi športat se spravljam bi bilo fajn imeti družbo pri vsem tem ..
this is Life not heaven.. you dont have to be perfect..
- Lunca25
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2013
Živjo
Sem 18 letnica, iz okolice Ljubljanje, rada spoznavam nove ljudi, razni sprehodi, kavice, pijače, kino, predstave, šport, predvsem tek, kolesarjenje in hribi
Tko da če se ker/a najde v tem, piši v zasebca ali pa na nina25kociper@gmail.com
Sem 18 letnica, iz okolice Ljubljanje, rada spoznavam nove ljudi, razni sprehodi, kavice, pijače, kino, predstave, šport, predvsem tek, kolesarjenje in hribi
Tko da če se ker/a najde v tem, piši v zasebca ali pa na nina25kociper@gmail.com
- lolikaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2013
hejla:)..sem 23 letna punca iz maribora,mamica dveh otrok:)..iščem prijateljico ali kaksno mamico za druzenje,pogovor..rada bi se obcasno odklopla od druzinskega zivljenja,sla mogoče na kak koncert ali kaj podobnega:)..skratka če se najdes mipiši:D
pozdravček:)
pozdravček:)
- tamejhna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2008
- Kraj: Dobrna
Hei
Iščem prijateljico iz okolice Celja za klepete, druženje, shopping, kavice itd.
Sicer imam fanta, ampak vseeno pogrešam ženske klepete in druženje. Stara sem 26 let, prihajam iz okolice Celja, zelo rada imam živali, predvsem konje in pse. Če katera išče prijateljico me naj prosim kontaktira
Iščem prijateljico iz okolice Celja za klepete, druženje, shopping, kavice itd.
Sicer imam fanta, ampak vseeno pogrešam ženske klepete in druženje. Stara sem 26 let, prihajam iz okolice Celja, zelo rada imam živali, predvsem konje in pse. Če katera išče prijateljico me naj prosim kontaktira
- tadejchy89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2013
Evoga punce, moja stran na kateri si punce dopisujemo, če vas zanima, treba je samo zaradi reklame počakat 3 sekunde pa potem v zgornjem desnem kotu klikniti skip ad.
POVEZAVA
POVEZAVA
- Transformer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: neznano :)
nevem če je to prava tema (ker sem tip). ampak vseen. sem iz celja, star 26. nimam veliko prijateljev, včasih še za kino ne najdem nikogar:) zato iščem prijatelja ali prijateljico za kakšno druženje, kino al pa drink (nič kaj več, da ne bo pomote)
- izkloplena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2012
...
Zadnjič spremenil izkloplena, dne 05. Feb. 2016 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- Tissa0tissa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2013
Haj:)
Sem študentka (23) iz Mb, sveže samska in si prav tako želim spoznati še kakšno študentko, ki prav tako rada raziskuje nove kotičke mesta:) sicer takšnega spoznavanja ponavadi ne prakticiram, ampak nikoli ne veš...... v bistvu si v zadnjem času velikokrat rečem, pa saj, zakaj pa ne?
Zelo rada hodim na pijačke, v kino, na aerobiko, sprehode, v gledališče, v šoping, zvečer ven... vse se najde:D kot prava Cosmo bejba:D
V glavnem, če bi si katera zaželela kdaj čvek ali druženje s čist enostavno, zgovorno punco..... tole je moj mail: tissa0tissa@gmail.com upam da se slišimo.......
Sem pa vesela, ker vidim da nas je veliko takšnih, ki se radi družimo:D hihi...
Sem študentka (23) iz Mb, sveže samska in si prav tako želim spoznati še kakšno študentko, ki prav tako rada raziskuje nove kotičke mesta:) sicer takšnega spoznavanja ponavadi ne prakticiram, ampak nikoli ne veš...... v bistvu si v zadnjem času velikokrat rečem, pa saj, zakaj pa ne?
Zelo rada hodim na pijačke, v kino, na aerobiko, sprehode, v gledališče, v šoping, zvečer ven... vse se najde:D kot prava Cosmo bejba:D
V glavnem, če bi si katera zaželela kdaj čvek ali druženje s čist enostavno, zgovorno punco..... tole je moj mail: tissa0tissa@gmail.com upam da se slišimo.......
Sem pa vesela, ker vidim da nas je veliko takšnih, ki se radi družimo:D hihi...
- natashha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2013
ElectroBlue napisal/-a:Ojla, stara sem 23 let, sicer imam fanta vendar vcasih pase tudi zenska druzba :-) tako da ce je katera iz Lj in okolice, za kaksne sprehode, kavice, lahko tudi obiske gledalisca in raznih prireditev naj pise, da se spoznamo :-)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov