Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kittythecat***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a kittythecat*** » 13. Avg. 2012 17:52

Sem iz lj, stara 20 let (študentka). Iščem pa prijateljico/družbo za tek, rolanje, obisk športnega kluba oz. kakršno koli športno aktivnot. :) Ker je v družbi lažje. :) (sicer pa nimam kaj prida kondicije :$)
Če imaš podobne "težave", piši..
Uporabniški avatar
*Lorela*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lorela* » 19. Avg. 2012 17:04

Ojla punce! :wave: Kakšna Prekmurka tukaj? Ali pa kje iz tega konca vsaj ...
Kljub družbi opažam, da nismo več tista stara družba, ki smo hodili skupaj pit, na kavice ipd., jaz pa kljub delu ter študiju najdem vedno energijo, predvsem pa čas, da grem kofetkat ali ven.
Tako da, če je tukaj katera iz mojega konca in pogreša babji čvek, družbo za žuranje, sem odprta za nova poznanstva. Punce 20+, ki ste odprte in pozitivno naravnane, se oglasite. ;D
Zadnjič spremenil *Lorela*, dne 11. Sep. 2012 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Avg. 2012 14:05

sanna napisal/-a:sem punca z malo žalostno zgodbo v življenju ravno sem se preselila v Novo Gorico,Prvačina,Bohinj želim si spoznati nove prijatelje tam okoli,imam trenutno fanta,sem bol umetnica,nežnega karakterja,rada imam živali predvsem kužke samo resni za druženje,prijatelstvo če je kdo tukaj naj mi piše..

sem bol mirnega karakterja z dobrimi lastnostmi,spoznanja iz Nove Gorice

tukaj ali na naslov aboyanasanna.happiness@gmail.com
It was forever..but it didnt last long..
SummerCola
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a SummerCola » 30. Avg. 2012 17:08

Pozdravljene!

Stara sem 26 let in prihajam iz gorenjskega konca. Imam fanta,s katerim se počasi seliva na svoje...ker so bile moja družba same vezane prijateljice,so me le te,zaradi tega,ker jim je bil samo fant v njihovem življenju dovolj,počasi izločile iz njihovih življenj. Zelo pogrešam ženski pogovor,kakšno pijačo,sprehod,življenjske pogovore,....

Želela bi spoznati osebe vseh starosti,predvsem tiste,ki ste v življenju dale skozi najrazličnejše preizkušnje in veste,kako pomemben je dober prijatelj,zaupanje,spoštovanje,...

Mlade,starejše,mlade po srcu,ločene,samske,mamice,izdane,osamljene....ni važno....zakaj ne bi skupaj delile pripetljajev,si zaupale in se bodrile,obenem pa se nasmejale ob dobri kavi,kaj skupaj pošportale,skočile v kakšen muzej,na tortico,ipd.

Super bi bilo če ste iz gorenjskega konca ali Ljubljane,vendar bom vesela tudi ostalih! Kjer je volja je tudi pot in za dobro prijateljico se mi ni problem zapeljati tudi v kljun Slovenije.

Dodajam še to,da sem velika ljubiteljica živali-upam,da si tudi ti. Pišete mi lahko osebe,ki ste kronično bolne ali invalidne osebe. Telesne hibe so nepomembne. Šteje,kar imamo v srcu. LP

več na PV.

POZDRAVČEK
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 10. Sep. 2012 19:03

mene pa zanima, če katera živi za bežigradom, v bs3 al kje blizu in imaš po možnosti psa, da bi šle zvečer na kak sprehod? lahko pa tud jst psa peljem na sprehod zastonj :D
sunshine81
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshine81 » 11. Sep. 2012 15:01

Pozdravljene! :)

Še ena, ki išče prijateljico/prijateljice za skupno druženje, klepet, pijača... seveda iz Štajerskega konca, Maribor ali okolica. Imam dve prijateljici, na žalost ena je poniknila bog ve kam, druga pa je v veselem pričakovanju, kar pomeni, da bo sedaj na prvem mestu družina, potem pa vse ostalo, in tako sem ostala sama... Manjka pa mi tisto pravo druženje, da se lahko nekomu zaupam, vprašam za mnenje...seveda meni tudi ni težko nekomu prisluhniti in pomagati.

Lp
*orhideja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *orhideja* » 13. Sep. 2012 21:17

kittythecat*** napisal/-a:Sem iz lj, stara 20 let (študentka). Iščem pa prijateljico/družbo za tek, rolanje, obisk športnega kluba oz. kakršno koli športno aktivnot. :) Ker je v družbi lažje. :) (sicer pa nimam kaj prida kondicije :$)
Če imaš podobne "težave", piši..

živjo, iz katerega konca ljubljane pa si, če smem vprašat?
Uporabniški avatar
sandry89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2009
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sandry89 » 04. Okt. 2012 18:20

No še vedno iščem kako iskreno, ki si vzame čas za prijateljico..
Sem absolventka z gorenjske, tako da so vse moje sošolke šle z LJ in mi zmanjkuje družbe.
Tako, da bi bila vesela če bi imela nove prijateljice za kavice, shopping, žuranje tudi športanje ker se sama ne spravim nikamor.... Stara sem 23, vendar se razumem tudi z mlajšimi/starejšimi..
this is Life not heaven.. you dont have to be perfect..
Aria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Aria » 14. Okt. 2012 20:56

Opažam, da tudi meni primankuje prijateljic, še posebej od kar sem na faksu. Če imaš rada dolge klepete, nakupovanja, koncerte ali pa se rada ukvarjaš s športom, se bova gotovo razumeli, tako da mi kar piši. Veselim se vsakega sporočilca!;)
ps: stara sem 20 let,iz Lj
Ljubljancan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljancan » 14. Okt. 2012 21:06

No bo pa zdaj še en fant napisal post tukaj,

Iščem samo prijateljico za kaksno nedeljsko pijačko v LJ, mogoče kdaj kakšen tek itd...
Sem odprt, razgledan, občasen športnik:) star 24let.
Javite se punce 20+
acih
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a acih » 15. Okt. 2012 17:43

Tudi jaz iščem kakšno punco, lahko tudi fanta za kakšno kavico, žuranje, športne aktivnosti, nakupovanje ... stara se 21 , prihajam iz okolice Maribora. V Mariboru tudi študiram.
Zainteresirane/i javite na zs.
*magične_oči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *magične_oči* » 17. Okt. 2012 16:57

Hey!

Sem punca stara 23 let iz Murske Sobote. Ker sem študirala na obali, sem večino družbe tukaj izgubila, saj sem bila konstantno na obali. Vrnila sem se nazaj v Prekmurje, kjer iščem nov krog ljudi. Spol in starost nista važna, pomembna je pa pozitiva, smeh, dobra volja, zaineteresiranost in čas. Več v pvt :)

(S)mejte se :)
Zadnjič spremenil *magične_oči*, dne 12. Nov. 2012 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
senta3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2012
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a senta3 » 22. Okt. 2012 15:56

še ena, ki išče prijateljico za klepete in kavice.
je katera zainteresirana?
exy13
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2012
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a exy13 » 25. Okt. 2012 10:36

sem nova na forumu in tudi jaz iščem nova poznanstva, bodočo prijateljico ali prijatelja :)
za začetek dopisovanje, kasneje tudi druženje (sem bolj sramežljive sorte na začetku :D ), študiram v lj, 22 let. pišite na zs lp :)
x13
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 25. Okt. 2012 11:45

iščem prijateljico, ki rada hodi športat v naravi, kofetkat, kino, v nočni lajf itd. v Mariboru. Stara sem 26 let...se pravi okoli mojih let.
Zadnjič spremenil PlayLejdi, dne 16. Nov. 2012 18:37, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]