Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sportnica26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2011
Sportnica26 napisal/-a:...pozdravljeni vsi skupaj
torej.....sem dekle, športnica po duši, preprosta....na življenje gledam pozitivno, čeprav sem imela par močnih padcev...vendar...po parih neuspelih zvezah sem začela uživati samsko življenje in začela početi stvari, ki me razveselijo - nordijska hoja, maraton, fitnes, ples,
...fax sem zaključila, službo imam, neke prihodke pač imam da si določene stvari lahko privoščim...problem pa je, ker vse moje najožje prijateljice ali so študentke ali pa imajo neke večje investicije in trenutno ni nobena razpoložena za to,da bi si morda privoščile vikend v toplicah, ali pa teden dni Grčije poleti...pa še ta problem je, ker nekatere so srečno vezane, nimajo volje nikamor se premaknit brez dragega, nekatere pa so srečne jit samo petek večer na eno pijačko, ter vikend previset ob FBju...
nekako mi manjka kakšna oseba v življenju, ki bi me lahko spremljala....nevem, mogoče pa zaidemo kam, kjer spoznamo nove ljudi....lepo se je ukvarjat s športom....poleti jit na morje...raziskovat nove kraje....
....mislim, da se človeku ti zgodi pri določenih letih, saj ne da ostaneš sam, samo nimaš namena se vezat ker ti do tega pač ni, ostali tvojih let pa so vezani....in potem pride tista varianta kuća posao je pa res,da sem se z veliko stvarmi začela ukvarjati samostojno....nevem, mogoče se katera najde v tem opisu...pa naj se mi javi....lahko da odkrijemo neke skupne interese....
lep večer vsem
A RES NI NOBENE DA BI SE NAŠLA V TEMU? //
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
Sportnica26 napisal/-a:Sportnica26 napisal/-a:...pozdravljeni vsi skupaj
torej.....sem dekle, športnica po duši, preprosta....na življenje gledam pozitivno, čeprav sem imela par močnih padcev...vendar...po parih neuspelih zvezah sem začela uživati samsko življenje in začela početi stvari, ki me razveselijo - nordijska hoja, maraton, fitnes, ples,
...fax sem zaključila, službo imam, neke prihodke pač imam da si določene stvari lahko privoščim...problem pa je, ker vse moje najožje prijateljice ali so študentke ali pa imajo neke večje investicije in trenutno ni nobena razpoložena za to,da bi si morda privoščile vikend v toplicah, ali pa teden dni Grčije poleti...pa še ta problem je, ker nekatere so srečno vezane, nimajo volje nikamor se premaknit brez dragega, nekatere pa so srečne jit samo petek večer na eno pijačko, ter vikend previset ob FBju...
nekako mi manjka kakšna oseba v življenju, ki bi me lahko spremljala....nevem, mogoče pa zaidemo kam, kjer spoznamo nove ljudi....lepo se je ukvarjat s športom....poleti jit na morje...raziskovat nove kraje....
....mislim, da se človeku ti zgodi pri določenih letih, saj ne da ostaneš sam, samo nimaš namena se vezat ker ti do tega pač ni, ostali tvojih let pa so vezani....in potem pride tista varianta kuća posao je pa res,da sem se z veliko stvarmi začela ukvarjati samostojno....nevem, mogoče se katera najde v tem opisu...pa naj se mi javi....lahko da odkrijemo neke skupne interese....
lep večer vsem
A RES NI NOBENE DA BI SE NAŠLA V TEMU? //
Kaj a tipi pa tle odpademo kot knof od gat al kaj?
Včasih se tudi motim
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Samo res. Kaj tipi, samo, ker smo tipi, pa odjebemo takoj brez preizkusov? Znamo bit dobra družba BTW.
Aja, mi smo potencialni partneri... pozabil.
Aja, mi smo potencialni partneri... pozabil.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
sirova štručka napisal/-a:kaj res hočte bit "prijatlce"??
Jah čak mal. Greš na morje in itak, da paše mal mešana družba. In glej ga zlomka.. Včasih se celo najde osebek ženskega spola, ki je ne tretiramo kot seks simbol. Pa čeprav fajn izgleda.
In ne vem, če boš verjela, ampak kkšen od nas je na čase celo sposoben kake druge debate kot samo debat o avtih, babah, seksu in pjači. Čeprav tu je mal odvisno od lune in teh stvari
In kadar se nam ne da pogovarjat se celo znamo delat, da poslušamo. Se pravi, da znamo bit tud relativno dobri psihoterapevti. Čeprav, ko je enkrat mera polna je treba znati reči dost. Ker te stvari lahko človeka zapsihirajo, ko vidiš s kakšnimi nepomembnimi malenkostmi se ubadate nekatere punce.
Včasih se tudi motim
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Včasih se celo najde osebek ženskega spola, ki je ne tretiramo kot seks simbol. Pa čeprav fajn izgleda.
Ma dej?
Aja zakaj se pa ve punce med sabo mal več ne kontaktirate? Vsaka da svoj 'oglas' tle notr, pol pa sledijo užaljeni posti, če se noben(a) ne javi.. I don't get it
EDIT: komi zdej vidla da je tema 'brez komentarjev'. My bad
Zadnjič spremenil saarijarvi, dne 18. Maj. 2012 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
timeya - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2012
saarijarvi napisal/-a:
Aja zakaj se pa ve punce med sabo mal več ne kontaktirate? Vsaka da svoj 'oglas' tle notr, pol pa sledijo užaljeni posti, če se noben(a) ne javi.. I don't get it
EDIT: komi zdej vidla da je tema 'brez komentarjev'. My bad
Verjetno zato (vsaj v svojem imenu govorim), ker ni nikogar iz mojega konca?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Komot lahko dečki, katere vas ponudba ene izmed deklic tukaj gor zanima (haha, kk se to bere), pošljete zs in jo vprašate, če pride v poštev tudi vaša sorta prijatelja..
Tukaj pa se ne komentira..
Tukaj pa se ne komentira..
It was forever..but it didnt last long..
- Sportnica26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2011
no si bom pa dovolila samo še to komentirat, da vidim da so se tle neki tipi totalno razburili nad mojim postom, preseneča pa me, da se noben izmed njih sploh ni predhodno javil na ZS
no če ste samski in brez klape ....dobrodošli
kakšni vezani, ko iščete avanture pa prosim črta mimo
lp
Bold funkcija se uporablja za podarjanje kakšne besede, ne za cel post.
no če ste samski in brez klape ....dobrodošli
kakšni vezani, ko iščete avanture pa prosim črta mimo
lp
Bold funkcija se uporablja za podarjanje kakšne besede, ne za cel post.
- barbka77
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2012
hello.
Torej stara sm 22 let in tud js bi rada kakšno prjatlco/prjatla za pogovore, sprehode, kafeje in žuranje.
Drgač zlo rada debatiram in razpravljam o vsem, ne sam o laku za nohte in šamponu za lase, tk da če je kera/ker podoben in bi rada druženje nj kontaktira.
lp :D
Torej stara sm 22 let in tud js bi rada kakšno prjatlco/prjatla za pogovore, sprehode, kafeje in žuranje.
Drgač zlo rada debatiram in razpravljam o vsem, ne sam o laku za nohte in šamponu za lase, tk da če je kera/ker podoben in bi rada druženje nj kontaktira.
lp :D
- miki miška :)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2012
Živjo
A je kakšna punca tuki gor iz dolenske, ker ponavadi vedno tuki gor spoznam samo punce ki so iz čisto drugega konca Slovenije.
Če je katera za kakšen sprehod, pijačo, pogovor ali pa še nima nič v mislih za počitnice, naj piše...bom vesela
A je kakšna punca tuki gor iz dolenske, ker ponavadi vedno tuki gor spoznam samo punce ki so iz čisto drugega konca Slovenije.
Če je katera za kakšen sprehod, pijačo, pogovor ali pa še nima nič v mislih za počitnice, naj piše...bom vesela
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Zgleda da jih je več takih, ko iščejo prijateljice za skupne hobije, interese. Jaz namreč mam prijateljice, ampak se mi zdi zadnje čase, da se nobeni več neda družit. Oziroma, jaz bi rada hodila igrat tenis, na kavice, zvečer na kako pijačko, tudi več na izlete in potovanja, pa nobene ni nikoli za. Ali sam vse jamrajo nekaj, da ni denarja, al se jim neda.
In žal pri tem "trpim" sama...ker so stvari, ki so odvisne od drugih in pol ne morem uresničit svojih želja.
Tak da če se najde katera, ki je iz Maribora, stara sem 25 let...pa da rada hodi ven, pa se rada družit, športa itd. me naj kontaktira. Lahko, da bo nastalo lepo prijateljstvo.
In žal pri tem "trpim" sama...ker so stvari, ki so odvisne od drugih in pol ne morem uresničit svojih želja.
Tak da če se najde katera, ki je iz Maribora, stara sem 25 let...pa da rada hodi ven, pa se rada družit, športa itd. me naj kontaktira. Lahko, da bo nastalo lepo prijateljstvo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov