Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bacio*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Bacio* » 03. Maj. 2012 13:23

...
Zadnjič spremenil Bacio*, dne 15. Avg. 2012 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 03. Maj. 2012 22:02

Če rabi kakšna punca družbo v Mariboru, PM me. :D
Carlina acaulis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Carlina acaulis » 10. Maj. 2012 17:49

Sem iz okolice Ljubljane ampak večino časa preživim v Ljubljani. Rada bi spoznala prijateljico s katero bi hodili na kave, v šoping, kino... :)
Stara sem 18 let.
Uporabniški avatar
sandry89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2009
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sandry89 » 11. Maj. 2012 15:04

No jst še vedno iščem prijateljice z Lj, za žur, kofetkanje, shopping, športanje... stara sem 23 :) me pa ne moti če ste starejše/mlajše..
this is Life not heaven.. you dont have to be perfect..
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 11. Maj. 2012 22:09

A je kira za chat?

vročamucka drugače... ima rada lulike in je hetero :!:
Po mačje imam kakih 5 let(pomnoži z ustreznim številom da dobiš človeško starost). Lokacija včasih LJ, včasih najlepši kraj v slo, včasih australija.

http://www.youtube.com/watch?v=_tyMy0hw0sw
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 12. Maj. 2012 15:48

Pozdravljene punce, tudi jaz bi rada imela kakšno punco, ki je po možnosti brez obveznosti (fanta) stara okoli 25 let, za druženje seveda iz okolice Maribora. Sem postala čist preveč penzionistična ker so moje kolegice vse v zvezah. :P
Uporabniški avatar
kathya.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a kathya. » 12. Maj. 2012 15:55

torej, tudi jaz iščem nekako prijateljico, ki bi z njo ob kavi čebljala. :D
okolica ljubljane po možnosti in da se njena starost giblje okoli dvajset.. (:
Uporabniški avatar
timeya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a timeya » 13. Maj. 2012 8:05

Ojla bejbe! :)

Je katera iz MS ali tega konca, in tako kot jaz nima družbe za žuranje? No, jaz imam sicer ful kolegic za kave, medtem ko nobeni ni več za hodit žurat, pa so kolegice vse stare tam od 24 do 28. Žurat pa vedno ko grem, grem s fanti, kar pa zna biti včasih malo nadležno, saj tako sploh ne morem nikogar spoznati, ker verjetno vsak tip misli, da je kateri iz družbe moj fant. :P

No, pa tudi sicer pogrešam žensko družbo za žuranje, tako da bi bilo fajn spoznati kakšno odprto punco iz tega konca, po možnosti samsko, ki se ji dogaja podobno in ni zapečkarska ob vikendih. :jive: Stara sem pa 22, a me ne moti, če je katera mlajša ali starejša, samo da ste pozitivne in se vam še žura.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 15. Maj. 2012 14:53

Tudi jaz zadnje čase ugotavljam, da mi manjka oseb za druženje... Tako, da rada bi spoznala nekoga s katerim bi lahko hodila na sprehode, pijačke, v kino, na kake fešte... Najbolš je, da si iz Dolenjske, da se tudi v živo dobivamo, ker nočem samo dopisovanja.
Če tudi ti rabiš novo družbo mi piši na zs!
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Sportnica26 » 15. Maj. 2012 19:37

...pozdravljeni vsi skupaj :) :)

torej.....sem dekle, športnica po duši, preprosta....na življenje gledam pozitivno, čeprav sem imela par močnih padcev...vendar...po parih neuspelih zvezah sem začela uživati samsko življenje in začela početi stvari, ki me razveselijo - nordijska hoja, maraton, fitnes, ples,

...fax sem zaključila, službo imam, neke prihodke pač imam da si določene stvari lahko privoščim...problem pa je, ker vse moje najožje prijateljice ali so študentke ali pa imajo neke večje investicije in trenutno ni nobena razpoložena za to,da bi si morda privoščile vikend v toplicah, ali pa teden dni Grčije poleti...pa še ta problem je, ker nekatere so srečno vezane, nimajo volje nikamor se premaknit brez dragega, nekatere pa so srečne jit samo petek večer na eno pijačko, ter vikend previset ob FBju...
nekako mi manjka kakšna oseba v življenju, ki bi me lahko spremljala....nevem, mogoče pa zaidemo kam, kjer spoznamo nove ljudi....lepo se je ukvarjat s športom....poleti jit na morje...raziskovat nove kraje....
....mislim, da se človeku ti zgodi pri določenih letih, saj ne da ostaneš sam, samo nimaš namena se vezat ker ti do tega pač ni, ostali tvojih let pa so vezani....in potem pride tista varianta kuća posao je pa res,da sem se z veliko stvarmi začela ukvarjati samostojno....nevem, mogoče se katera najde v tem opisu...pa naj se mi javi....lahko da odkrijemo neke skupne interese....

lep večer vsem :P
Uporabniški avatar
timeya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a timeya » 16. Maj. 2012 17:49

Nisi napisala iz kje si. :) Jaz sem tako za šport kot tudi zahajanje ven in na kakšen izlet.
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Sportnica26 » 16. Maj. 2012 21:02

timeya napisal/-a:Nisi napisala iz kje si. :) Jaz sem tako za šport kot tudi zahajanje ven in na kakšen izlet.

imaš zs :P
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 16. Maj. 2012 22:53

Jaz pa iščem prijateljico k ima veliko časa k je iskrena,prijazna,ne žura,sem pa iz Kranja,obožujem živali še posebaj kužke!Če se kakšna najde preprosta punca! moj e-meil:aboyanasanna.happiness@gmail.com,ne spremlam odgovorov zato mi piši na e-meil,hvala ime mi je pa Urška
avanii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a avanii » 17. Maj. 2012 22:18

Sem bolj mirne sorte, ampak rada pa hodim vn na koncerte, plesat. Sem za izlete, šetanje. Sem iz Lj, stara sem 20 let. Če ma katera preveč časa i am here :P!
lizika07
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lizika07 » 18. Maj. 2012 16:17

ojla..jst sm tud iz lj :) stara sm pa 22 :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov