Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
brandibelle napisal/-a:hm... razmisljam kako bi tole spisal, da ne bi blo kot nek oglas na zmenkarijah...
pac iscem frendico/e za ksn chat kdaj, k nbenga ni nikjer naokol... k gre moja na fax, tvoj v sluzbo, kuza spi, sestra pa leta za tipi... glih za neko henganje v real nisem, ker imam eno oooornk slabo izkusnjo, ce si pa za chat - o CEMERKOLI in KADARKOLI pa poslji PM.
FRENDICO, ko tvoje ni doma?
-
*nobody* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Gorenjska
Pozdravljene,
tudi jaz iščem kakšno prijetno osebo, ki bi bila za kakšen sprehod, klepet, pjačo.... skratka druženje!
sem brucka, živim v Kopru in še ne poznam veliko ljudi. sice imam super cimre tudi sošolke so uredu, ampak včasih paše malo preč od teh ljudi s katerimi si cele dneve. včasih tu ostanem tudi za vikend in sploh takrat bi mi prišla prav družba
ravno sem se razšla s fantom, tako da resno rabim malo vn ker drugače samo preveč razmišljam...
če se najde kdo ki je za... ZS
LP M.
tudi jaz iščem kakšno prijetno osebo, ki bi bila za kakšen sprehod, klepet, pjačo.... skratka druženje!
sem brucka, živim v Kopru in še ne poznam veliko ljudi. sice imam super cimre tudi sošolke so uredu, ampak včasih paše malo preč od teh ljudi s katerimi si cele dneve. včasih tu ostanem tudi za vikend in sploh takrat bi mi prišla prav družba
ravno sem se razšla s fantom, tako da resno rabim malo vn ker drugače samo preveč razmišljam...
če se najde kdo ki je za... ZS
LP M.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
sanjaanja napisal/-a:FRENDICO, ko tvoje ni doma?
Kaj ti ni jasno?
Ko je moja doma mi ponavadi NI dolgčas
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
očka napisal/-a:iščem eno, enga, ker vem, da vas je tukaj dosti, ki bi z mano hodil/a na igrišče. sprehode, kakšno kavico... z otroci ali brez, star sem 24 in imam 3 letno punčko, smotan delovni čas v službi, zato imam čas šele, ko se spusti noč. Rabim družbo, sem v Ljubljani. Če se kateri zahoče, lahko tudi očku, mi lahko piše na gremosekepat@hotmail.com hvala
- Bavaria
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2011
No, se pofočkam Zaradi službenih zadev sem se nekako odtujila in že nekaj časa nisem bila kje zunaj s pravo žensko družbo. Kolegice oz. prijateljice imajo več ali manj vse fante, celo otroke, ali pa so samske in travmirajo doma pa nikamor nočejo, silit pa tudi ne mislim.
Če je katera iz LJ, mi lahko piše pa se zmenimo za kakšno kavico, sprehod, shopping, žurko,... Sem še študentka, prijetna in komunikativna tako da se nič bat
Če je katera iz LJ, mi lahko piše pa se zmenimo za kakšno kavico, sprehod, shopping, žurko,... Sem še študentka, prijetna in komunikativna tako da se nič bat
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Meni se pa lahko javi tista, ki mi je 14 dni nazaj pisala na ZS in sem pomotoma zbrisala njene podatke in sedaj ne vem komu odpisat Kava še velja
- mala1986
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2011
hello...
sem iz maribora, stara 25 let, rada hodim na sprehode, fotografirat in kofetkat
zaradi spleta okoliščin sva se s prijateljico ful oddaljili in zdaj pogrešam ženske pogovore, družbo... skratka, če je katera v podobnem položaju mi naj piše na zs, da se zmeniva za kakšno kavico in čvek
Lepo se mejte!
sem iz maribora, stara 25 let, rada hodim na sprehode, fotografirat in kofetkat
zaradi spleta okoliščin sva se s prijateljico ful oddaljili in zdaj pogrešam ženske pogovore, družbo... skratka, če je katera v podobnem položaju mi naj piše na zs, da se zmeniva za kakšno kavico in čvek
Lepo se mejte!
- *magične_oči*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
Hey!
Pa sem se končno po nekaj mesecih spet vrnila na Cosmo forum No, tudi jaz sem iz obale, natančneje iz Kopra in iščem nov krog ljudi, s katerimi bi spletla prijateljstva, ker sem se končno odločila da pustim preteklost za seboj in začnem na novo. Če se katera najde za rekreacijo, kavice, šoping, čvek, ... piši, mogoče nam bo pa še fajn
Lep pozdrav od Magičnih očk
Pa sem se končno po nekaj mesecih spet vrnila na Cosmo forum No, tudi jaz sem iz obale, natančneje iz Kopra in iščem nov krog ljudi, s katerimi bi spletla prijateljstva, ker sem se končno odločila da pustim preteklost za seboj in začnem na novo. Če se katera najde za rekreacijo, kavice, šoping, čvek, ... piši, mogoče nam bo pa še fajn
Lep pozdrav od Magičnih očk
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
- li.anna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2011
Če je kakšna odprta bejba iz SV konca Slovenije, ga rada žura, pogreša ženski čvek ob kavi ali partnerko za fitnes, naj se mi oglasi, ker po vseh vezanih prijateljicah že prav pogrešam, da bi po dolgem času imela s kakšno prijateljico ladies night in se ne bi vsi pogovorili vrteli le o njihovih zvezah.
Štajerke, Prekmurke, ... javite se
Štajerke, Prekmurke, ... javite se
- cat91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2012
zdravo
Sem iz Maribora in bi rada spoznala kakšno prijateljico. Stara sem 20let.
pišite mi na gmail, ker tukaj ne čekiram
paradise0cat@gmail.com
Sem iz Maribora in bi rada spoznala kakšno prijateljico. Stara sem 20let.
pišite mi na gmail, ker tukaj ne čekiram
paradise0cat@gmail.com
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
...
Zadnjič spremenil White_Widow, dne 31. Jan. 2012 18:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov