Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanna86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2011
- Kraj: ptuj
Gracia napisal/-a:Je tukaj kakšna odprta Štajerka (bolj iz Mb konca ali Ptuja)? Bi blo fajn spoznat kakšno prijetno punco za kavice, pijače, tudi občasno žuranje ali drugačno preživljanje prostega časa (šport recimo). Stara sem pa 21.
Pa ne pisat take, ki potem nekam poniknete. Samo dopisovalke pa tudi ne rabim, ker se ne rabim izpovedovat nikomur, še najmanj pa popolni neznanki preko spleta.
-
¤Crysstal¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2011
Heeilaaaa!
Pisat nekaterim je očitna izguba časa, naklofam konkreten PM, nabit s pozitivo, komunikativen, živ, pa ni feedbacka at all. :\
¤ Rada spoznavam nove ljudi, tako da nasmejano pozivam k tipkanju! ¤
[Pričakuj odgovore v kratkem, ki so izčrpen in opazen rezultat vloženega časa in truda.]
| Običajno napišem več, tako da sem toliko bolj primeren kontakt za tiste, ki so jim všeč daljša sporočila (pri tem ni mus, da se tudi sam/a razpiše, pričakujem pač neko zmerno komunikativnost no). |
{Piši mi, zaželeno je, da se v PM-ju kar takoj malo predstaviš (ime, od kod si, šola/služba, hobi, interesi, kaj te zanima/veseli, nekaj besed o tem, kakšna si in po želji še karkoli hočeš), lahko mi zastaviš vprašanja.. }
¤ Sem openminded in nezatežena, tako da si drzni biti TI. Iskreno odkritost, pristno izvirnost & svojsko osebnost spoštujem in cenim. ¤
~Nasploh pa vsem iskalcem želim, da najdejo folk, vreden časa in njihove pozornosti.~
.... Let's just play and have some fun.
[Izčrpen post z navodili, v izogib pisarjenju v prazno in diskonektanju pač.]
Pisat nekaterim je očitna izguba časa, naklofam konkreten PM, nabit s pozitivo, komunikativen, živ, pa ni feedbacka at all. :\
¤ Rada spoznavam nove ljudi, tako da nasmejano pozivam k tipkanju! ¤
[Pričakuj odgovore v kratkem, ki so izčrpen in opazen rezultat vloženega časa in truda.]
| Običajno napišem več, tako da sem toliko bolj primeren kontakt za tiste, ki so jim všeč daljša sporočila (pri tem ni mus, da se tudi sam/a razpiše, pričakujem pač neko zmerno komunikativnost no). |
{Piši mi, zaželeno je, da se v PM-ju kar takoj malo predstaviš (ime, od kod si, šola/služba, hobi, interesi, kaj te zanima/veseli, nekaj besed o tem, kakšna si in po želji še karkoli hočeš), lahko mi zastaviš vprašanja.. }
¤ Sem openminded in nezatežena, tako da si drzni biti TI. Iskreno odkritost, pristno izvirnost & svojsko osebnost spoštujem in cenim. ¤
~Nasploh pa vsem iskalcem želim, da najdejo folk, vreden časa in njihove pozornosti.~
.... Let's just play and have some fun.
[Izčrpen post z navodili, v izogib pisarjenju v prazno in diskonektanju pač.]
- kittyCAT00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Helooou, tuk js iščem kšno "prijatlco" iz CE ali ptuja,kr sm večkrat tam oz. se po usej vrjetnosti selim tja.. pač za kšno kofetkanje,čvek itd. ))))
-
Moonlight_Shadow - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2011
..kaj pa na Obali?
okolica KP?
je katera mlada mamica?
...I need some new friends...
okolica KP?
je katera mlada mamica?
...I need some new friends...
- Girl21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2011
Tukaj pišem prvič. Stara sem 21, in imam enak problem, imam prijateljice ki imajo resno zvezo, nekatere, pa so celo že obdane z otroci. Jaz pa sem pred skoraj 2 mescema končala resno zvezo in tako ostala sama, nimam nobene take prijateljice, ki bi hotela it kam z mano ven, al pa ga mal ven žurat... Če bi me rada spoznala mi piši na zs, sem iz okolice nm.
Zadnjič spremenil Girl21, dne 28. Sep. 2011 13:52, skupaj popravljeno 2 krat.
- biba988
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2011
ojla.
Na tem forumu sem prvič in sem zasledila to rubriko in sem se odločila pisat Zdi se mi, da še nobena ni "iskala" to kar meni manjka od prijateljic, nikoli si nisem mislila da bom sm postirala ali da taksne teme sploh obstajajo, ampak če se najde kdo s podobnimi interesi, pa res super
Na kratko, sem 24letna punca iz Ljubljane, imam sicer mnogo zvestih prijateljic, ampak vse so se v zadnjem letu ustalile, nekatere celo že z otroci, skratka vedno težje jih spravim vn zvečer ... mene "umiritev" sploh še ne mika, ker sem ful družabna in zgovorna po naravi in rada spoznavam nove pozitivne in nasmejane ljudi in valda žuram Žal nas je pri mojih letih vedno manj, tko da, bi rada spoznala kakšno kul zgovorno punco, odprte narave, iz Lj., moje starosti, ki se rada zrihta čez vikend in gre vn ( v mislih mam house, dance partiji.. pa tudi večerni koktejlčki;) ), pa tudi kakšna ki bi šla kdaj na kakšne girlish izletke za par dni, ker pač, smo samske in je to treba uživat... Tko da, lahko mi pišete kar na moj mejl (ker foruma nebom več kaj dosti brala): bibaaa.988@gmail.com, pa se kej zmenimo za vikend lp biba
Na tem forumu sem prvič in sem zasledila to rubriko in sem se odločila pisat Zdi se mi, da še nobena ni "iskala" to kar meni manjka od prijateljic, nikoli si nisem mislila da bom sm postirala ali da taksne teme sploh obstajajo, ampak če se najde kdo s podobnimi interesi, pa res super
Na kratko, sem 24letna punca iz Ljubljane, imam sicer mnogo zvestih prijateljic, ampak vse so se v zadnjem letu ustalile, nekatere celo že z otroci, skratka vedno težje jih spravim vn zvečer ... mene "umiritev" sploh še ne mika, ker sem ful družabna in zgovorna po naravi in rada spoznavam nove pozitivne in nasmejane ljudi in valda žuram Žal nas je pri mojih letih vedno manj, tko da, bi rada spoznala kakšno kul zgovorno punco, odprte narave, iz Lj., moje starosti, ki se rada zrihta čez vikend in gre vn ( v mislih mam house, dance partiji.. pa tudi večerni koktejlčki;) ), pa tudi kakšna ki bi šla kdaj na kakšne girlish izletke za par dni, ker pač, smo samske in je to treba uživat... Tko da, lahko mi pišete kar na moj mejl (ker foruma nebom več kaj dosti brala): bibaaa.988@gmail.com, pa se kej zmenimo za vikend lp biba
- kittyCAT00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Ste mi pisale punce večina iz ptuja, me pa zanima če je katera iz bolj celjskega konca..
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
umikam
lepo se mejte pa ne se prevec kregat
lepo se mejte pa ne se prevec kregat
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 17. Nov. 2011 19:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- lilotoujours
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2011
ojla!sem navdušena tekačica, ampak se mi je pokvaril ipod in zdej mi je dolgčas tečt sami,tak da rabim družbo...če je kateri izziv jogging po strmih potkah okol Rožnika in še dlje, se lahko javi. Po joggingu pol ko se spočijemo,pa gremo lahko še na kak čajček al pa kak movie pogledat,tko da ni tole oglas striktno športne narave in jaz ne vrhunska športnica nabita s testosteronom. sem umirjena, 23-letna študentka, tko da tek z mano je bolj lahkoten-nobene dresure prosim:)
Javite se vse, ki ste nekoč že slišale za superge. Če pa ne bo odziva, pa sem pripravljena spustit kriterije in it samo na čajček. Toliko...
Javite se vse, ki ste nekoč že slišale za superge. Če pa ne bo odziva, pa sem pripravljena spustit kriterije in it samo na čajček. Toliko...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov