Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
celjanar napisal/-a:..mal vas je takihAngel in devil shoes napisal/-a:Jaz imam kar nekaj frendov, ampak, premalo pa tistih, ki ljubijo rock, metal ali pa sprehode v naravo, kolesarjenje, gore ...
Morda res, morda ne ...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tud tkole na netu je možno, ampak nikakor pa ne "na silo".Angel in devil shoes napisal/-a:Frende je nabolje srečati, spoznati v realnem življenju ... Ne pa ta virtuala...
-
purple_rain napisal/-a:Tud tkole na netu je možno, ampak nikakor pa ne "na silo".Angel in devil shoes napisal/-a:Frende je nabolje srečati, spoznati v realnem življenju ... Ne pa ta virtuala...
True
-
sandry89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Lj
Angel in devil shoes napisal/-a:Lol ženske ... Že dvakrat se mi je zgodilo, da hočte bit neke frendice Potem pa, ko vam odpišem in si izmenjamo skyp al pa kej... Pa zginete Al me pa klikajo tipi k so kvazi ženske ))))
Frende je nabolje srečati, spoznati v realnem življenju ... Ne pa ta virtuala...
Jaz imam kar nekaj frendov, ampak, premalo pa tistih, ki ljubijo rock, metal ali pa sprehode v naravo, kolesarjenje, gore ...
Vsi bi sam v Tope hodil, se zležaval na plaži ... Tjulni eni
bi blo fajn vedet kateri so tipi, k so kvazi ženske?
no jst vsem odpišem, k pišejo.. pa tud parim sm sama pisala..
res je bolje spoznat v realnem življenju, samo je pač tole alternativa
this is Life not heaven.. you dont have to be perfect..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Eh jaz pa ne najdem nobene podobne sebi. VEDNO so odstopanja, in to ogromna, nikol še nism srečala osebe, ki bi se ne vem..vsaj v 85% ujeli kot kolegici. Never happend, never will.
It was forever..but it didnt last long..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst pa poznam kar ene par takih, k so še vedno s prvim tipom Evelyn. škoda k ti jih ne morem predstavt.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Matr. Škoda. Bi blo dobr spoznat eno babo, ki ma 5% in common z mano ja- prvega deca. TO!
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. napisal/-a:Matr. Škoda. Bi blo dobr spoznat eno babo, ki ma 5% in common z mano ja- prvega deca. TO!
Mislim, da ne moramo podobnosti meriti med frendi v procentih ...Ampak ok ...
Nikol ne veš kje te čaka frendica z več, kot 5%
-
Moonlight_Shadow - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2011
....Obala? Mlade mamice? hmmmm?
Anyone?
Anyone?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Eh jaz pa ne najdem nobene podobne sebi. VEDNO so odstopanja, in to ogromna, nikol še nism srečala osebe, ki bi se ne vem..vsaj v 85% ujeli kot kolegici. Never happend, never will.
ne razumem. s svojima najboljšima frendicama smo si prokleto različne. pa smo vseeno frendice že 10 let.
-
Ok, vse poznamo to nadaljevanko ... Vse so si različne, ampak so frendice ... Tako, da tu procenti 5% al pa 80% nimajo nč za delat (podobnost) ... Bl je pomembno, da so frendi izkreni med sabo in d si stojijo ob strani ...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
pogrešam ljudi okol sebe, ki kljub temu da niso več stari 18, 20 let, so neobremenjeni in polni energije in optimizma...
sami depresivni kupi nesreče so še okol mene in to tud name vpliva...
sami depresivni kupi nesreče so še okol mene in to tud name vpliva...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov