Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Rey
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2011
Rad bi spoznal frendico lahko tudi dve za skupne izlete, road tripe v nam bližnje države, športanje (hoja v hribe,pohodi, rolanje, tek, kolesarjenje, morje whatever vbistvu za zafilanje prostega časa, druženje ob kavi, izmenjavo izkušenj in zabave obenem, lahko tudi kaka fešta.
Res, da sem trenutno samski in to sedaj izpade kot iskanje punce, ne vbistvu gre za željo po druženju, poglede in izmenjave izkušenj pa skupno odkrivanje novih kotičkov, imam kar precej izvirnih idej za izlete, pa tudi za posluha za predloge. Hkrati pa nikoli ne veš kdo pride skupaj, prijateljstvo pa ostane. Če je katera punca zainteresirana čisto dobronamerno in ji je do skupnega druženja mi lahko piše na ZS, prihajam pa iz okolice Kranja pa Ljubljana pride tudi vpoštev.
Drugače pa skuliran tip 25let, ne vsiljiv, razgledan, svetoljanski pa hkrati tudi dovolj zabaven, več pa na zasebnih.
LP,
Res, da sem trenutno samski in to sedaj izpade kot iskanje punce, ne vbistvu gre za željo po druženju, poglede in izmenjave izkušenj pa skupno odkrivanje novih kotičkov, imam kar precej izvirnih idej za izlete, pa tudi za posluha za predloge. Hkrati pa nikoli ne veš kdo pride skupaj, prijateljstvo pa ostane. Če je katera punca zainteresirana čisto dobronamerno in ji je do skupnega druženja mi lahko piše na ZS, prihajam pa iz okolice Kranja pa Ljubljana pride tudi vpoštev.
Drugače pa skuliran tip 25let, ne vsiljiv, razgledan, svetoljanski pa hkrati tudi dovolj zabaven, več pa na zasebnih.
LP,
- Nastja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
Jaz sem iz štajerske, ampak se bom oktobra preselila v sežano, ker grem dol študirat. stara sem pa 20 let. drugače pa se rada ukvarjam s športom, kolesarim, treniram jahanje, rada preberem kakšno dobro knjigo, žuram,.. tako da če ima katera podobne interese kot jaz mi naj piše bom vesela kakšne nove prijateljice.
- happiness
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2011
vidim da je kar nekaj ljudi ki se ubadajo s tem vprašanjem....upam da je tema še aktualna...tudi sama iščem kakšno novo prijateljico....nedavno tega sem bila v dolga leta v zvezi.....vendar zaradi konfliktov sva se odločila prekinit zvezo....moja ljubezen do njega je bila zelo močna, tako močna da sem pozabila na vse....najboljša leta kot so študentska in srednješolska sem preživela z njim...na druženje in spoznavanje novih prijateljstev sem čisto pozabila....imam kolegice ampak veliko jih je v resni zvezi ali imajo otroke ali so poročene in včasih pač nimajo časa zame...sama obožujem dolge kofetke, čvekanje, šopinge, žuranje, in ukvarjanje s športom....sem pozitivna, nasmejana in dobre volje....stara sem pa 27 let in sem z okolice ljubljane....punce pište leta niso važna.....
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Zdravo!
Pred letom sem se preselila k fantu,prej sem živela v Ljubljani.Zdaj sem na drugi šoli stike sem povsem izgubila odkar sem se preselila.Mam eno prijateljico iz šole,kar se vidiva v šoli,ker je v dijaškem.
No stara sem 20let,iz Sežane,... več v ZS
Pred letom sem se preselila k fantu,prej sem živela v Ljubljani.Zdaj sem na drugi šoli stike sem povsem izgubila odkar sem se preselila.Mam eno prijateljico iz šole,kar se vidiva v šoli,ker je v dijaškem.
No stara sem 20let,iz Sežane,... več v ZS
-
tiazie - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2010
Živjo, mogoče katera iz zasavja(trbovelj mogoče) za kakšen klepet, kavico?
stara sem 17 let, tvoja leta mi niso pomembna
mam veliko moških prijateljev saj se bolje znajdem v njihovi družbi, a rada bi spoznala še kakšno novo kolegico s katero bo klepet ob kavici lažje tekel )
stara sem 17 let, tvoja leta mi niso pomembna
mam veliko moških prijateljev saj se bolje znajdem v njihovi družbi, a rada bi spoznala še kakšno novo kolegico s katero bo klepet ob kavici lažje tekel )
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
- tilia sp
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2010
hey
če je kera iz Mariboro in bi rada spoznala kakšno novo frendico, za sprehode, kavice in za vse ostale oblike preživljanja prostega časa naj mi piše:) Zdaj ko prihajajo taki lepi dnevi, bi bilo škoda čepeti doma . Stara sem pa 22.
če je kera iz Mariboro in bi rada spoznala kakšno novo frendico, za sprehode, kavice in za vse ostale oblike preživljanja prostega časa naj mi piše:) Zdaj ko prihajajo taki lepi dnevi, bi bilo škoda čepeti doma . Stara sem pa 22.
-
zajčica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2011
No moj problemček pa je takšen...pač naveličala sem se hinavskih 'prijateljic' okoli sebe in si želim nekaj novega,spoznati nove bolj pozitivne ljudi za čvekanje,kakšno kavico,afnanje po trgovinah in podobne zadeve stara sem 19let in sem iz okolice Lj
-
sandry89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Lj
Hey,
tudi jaz imam problem s tem In sicer študiram v Ljubljani, vendar nobena sošolka ne stanuje v Ljubljani Tudi med poletjem nameravam ostati v Lj ter delati, tako da bi bila vesela če bi imela nove prijateljice za kavice, shopping, žuranje tudi športanje ker se sama ne spravim nikamor....
stara sem 22let, vendar mi je malo problem ker sem rahlo sramežljiva vendar je bolje, ko osebo malo bolje spoznam
tudi jaz imam problem s tem In sicer študiram v Ljubljani, vendar nobena sošolka ne stanuje v Ljubljani Tudi med poletjem nameravam ostati v Lj ter delati, tako da bi bila vesela če bi imela nove prijateljice za kavice, shopping, žuranje tudi športanje ker se sama ne spravim nikamor....
stara sem 22let, vendar mi je malo problem ker sem rahlo sramežljiva vendar je bolje, ko osebo malo bolje spoznam
this is Life not heaven.. you dont have to be perfect..
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Lol ženske ... Že dvakrat se mi je zgodilo, da hočte bit neke frendice Potem pa, ko vam odpišem in si izmenjamo skyp al pa kej... Pa zginete Al me pa klikajo tipi k so kvazi ženske ))))
Frende je nabolje srečati, spoznati v realnem življenju ... Ne pa ta virtuala...
Jaz imam kar nekaj frendov, ampak, premalo pa tistih, ki ljubijo rock, metal ali pa sprehode v naravo, kolesarjenje, gore ...
Vsi bi sam v Tope hodil, se zležaval na plaži ... Tjulni eni
Frende je nabolje srečati, spoznati v realnem življenju ... Ne pa ta virtuala...
Jaz imam kar nekaj frendov, ampak, premalo pa tistih, ki ljubijo rock, metal ali pa sprehode v naravo, kolesarjenje, gore ...
Vsi bi sam v Tope hodil, se zležaval na plaži ... Tjulni eni
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov