Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- JustSmile
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
- Kraj: Ljubljana-the lovely city
tega se jz že ves cajt zavedam, da je najbolj če se z nekom poznaš že ful dolg časa, sam lej, nimamo vsi te sreče, zato si je treba neki konkretnga najdt zdj, da bo čez 10 let to tko.
get to know me first
- ines_ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2009
JustSmile napisal/-a:res si želim spoznat nove frendice, take, ki ne bodo hinavle..takih izkušenj mam preveč . stara sm 23 iz lj, hočm sproščen hengat s frendicami, si bit v oporo, počet konstruktivne in nekonstruktivne stvari, doživet kej novga, čutt pravo prijateljstvo, žurat, v travi ležat, se režat kt krava v kinu, se pogovarjat o tipih in o vsem ostalem, jokat, met pillow fajt, shopingirat, telovadt...girls kje ste? do zdej sm se večinoma s tipi družla, sam pol so ble zmer ene drame in to ni to.
piiiiiiiište mi na privat.
much Love...
js bi vse dala da bi dobla takšno frendico da bi lah z njo vse to počela kot si ti napisala. mogoče pa se mi kdaj nasmehne sreča
- di0na
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
no js sm pa mnenja da je spoznat kako novo prjatlco prav luškana zadevca tut če jo ne poznaš glih od osnovne šola zna bit vrjetn lepo...tle pr men je sicer tko da je že tk al tk bl mal punca tle okol pa še tiste ku smo se včasih družle smo si zdej tuje in ja razlog so v večji meri ravno tipi, sej ga mam tut js ampak kdaj bi si pa še vedn uzela kako urco za kolegico sej nism ravno ves čas s svojmu tipu tk da če je kera iz štajerske mi lahko pošlje kakšno zasebno sporočilo pa se lahko domenimo za kakšno pijačo (leta se mi sicer nezdijo neki glih dost pomembna ampak da boste vedele stara sem 19 let)
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:Peterca18 napisal/-a: Frendice, s katerimi čutim pravo prijateljstvo, ki smo si druga drugi v oporo, ki res sproščeno žuramo skupaj, se pogovarjamo o vsem itd. so osebe s katerimi se družim že od osnovne šole. Se pravi da se poznamo že ene 10 let in smo res že veliko doživele skupaj.
se pravi, da tiste ki nimamo takih frendic že od osnovne šole, jih sedaj niti pod razno ne moremo spoznati? Kako omejeno razmišljanje!
Ti se družiš s temi frendicami, samo zato ker se poznate toliko let, ne pa ker bi imele veliko skupnega.
saj sem rekla da lahko da ima katera drugačne izkušnje in super če jih ima ... jaz sem samo opisala svojo izkušnjo.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- nadya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
jst sm pa v tole temo že nekaj časa nazaj pisala..in se mi je oglasilo par punc..
z nekaterimi smo se kar dosti tipkale..
nerazumem pa v čem je fora da kao neke kolegice spoznavaš, ne upaš se pa dobit z njimi, izmenjaš si pa ni miljone sms sporočil???
nerazumem pa v čem je fora da kao neke kolegice spoznavaš, ne upaš se pa dobit z njimi, izmenjaš si pa ni miljone sms sporočil???
-
Wildcat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
No jst sm nova na cosmotu, sicer forum spremljam že leta, ampak sm se končno odločila, da bom kaj tudi napisala, torej..
Trenutno moja družba obsega tolk mal ljudi, da jih lahko preštejem na prste ene roke. Ta družba pa zgleda tko, da se vidmo mogoče 5x na leto, pokličejo vsake tolk časa ko kaj rabijo, drugače so pa sami izgovori. Res mi je dosti tega in bi rada spoznala koga, k je za čvek, kofi, žur, šoping oz. karkoli.. Sem pa iz LJ, stara 21. Pište na ZS
Trenutno moja družba obsega tolk mal ljudi, da jih lahko preštejem na prste ene roke. Ta družba pa zgleda tko, da se vidmo mogoče 5x na leto, pokličejo vsake tolk časa ko kaj rabijo, drugače so pa sami izgovori. Res mi je dosti tega in bi rada spoznala koga, k je za čvek, kofi, žur, šoping oz. karkoli.. Sem pa iz LJ, stara 21. Pište na ZS
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz bi pa tud želela kako novo kolegico spoznat, ker vse neki pišete, da ste zgubile stike s prejšnimi frendicami, so skoz s svojim fanti(enako se meni dogaja)... Samo kaj k vidm, da večina ste vse iz Lj, Mb... jaz sem pa čisto iz drugega konca Slo in tudi, če bi hotla katero spoznat bi se vidle ful malokrat (jaz bi pa kot ostale rada eno dobro frendico, s katero bi se kr dostkrat vidle)
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
JustSmile napisal/-a:res si želim spoznat nove frendice, take, ki ne bodo hinavle..takih izkušenj mam preveč . stara sm 23 iz lj, hočm sproščen hengat s frendicami, si bit v oporo, počet konstruktivne in nekonstruktivne stvari, doživet kej novga, čutt pravo prijateljstvo, žurat, v travi ležat, se režat kt krava v kinu, se pogovarjat o tipih in o vsem ostalem, jokat, met pillow fajt, shopingirat, telovadt...girls kje ste? do zdej sm se večinoma s tipi družla, sam pol so ble zmer ene drame in to ni to.
piiiiiiiište mi na privat.
much Love...
hehe, ej to se prou filmsko slis (da ne bos narobe zastopla sm mela u mislih prou fajn),..najbols da nardis avdicijo pa eno ekipo skup naberes
Zivljenje je piskotek!
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Ah ja, jaz se tudi velikokrat vprašam, ali mogoče jemljem prijateljstvo preveč zares in preveč zahtevam.. ker ne vem, zame je pravi prijatelj nekdo, ki je ob tebi, ki ga lahko pokličeš kadarkoli ne glede kaj se zgodi.. pa te kdaj pokliče, pošlje kakšen sms kar tako, ne pa samo ko od tebe kaj potrebuje.. Ne vem, saj mogoče zahtevam preveč, vsaj velikokrat se mi zdi, da je vse to mogoče le v ameriških filmih kaj pa vem. Saj ok, mogoče je v teh letih vse drugače, težje je najti prave prijatelje, vse se spreminja in vsi se več ali manj obračajo po vetru. Saj imam prijatelje, na prste ene roke bi lahko naštela pa tiste ta bolje prijatelje, s katerimi hodimo ven, si zaupamo in smo si vedno ob strani. Ampak vseeno.. imela sem že prijateljico, za katero sem mislila, da je res tista ta prava. A kaj, ko se je (saj sem že pisala o tem enkrat) začela grdo obnašati do mene, me zaničevati in poniževati pred drugimi.. vedno se je obnašala do mene kot do otroka, do nesposobneža, ki ne zna niti fotoaparata "pravilno" prijeti v roke.. vedno je imela pripombe čez mene in govorila je le o sebi. Uglavnem, ni se izšlo, zato sem ji povedala direktno čisto vse, kar mi je ležalo na duši in kar sem ji skušala vse te mesece nekako namigniti, ker je nisem želela prizadeti. Neumnost. Ni mi žal, da sem se končno postavila zase, čeprav sem s tem nato izgubila "prijateljico", saj tako ali tako ni nikamor peljalo in sem spoznala, da si vsakdo izmed nas zasluži nekoga, ki te ne bo samo poniževal in kritiziral vsak tvoj korak. Tako da dandanes je težko najti prave ljudi, sploh pa se je vredno zamisliti in dobro pretuhtati, preden nekomu zaupamo.. Drugo prijateljico pa sem izgubila zaradi njenega novega fanta, ki ni prenesel in jo je nadrl vedno, ko je bila s kakšno prijateljico. Velikokrat je jokala zaradi njega in me klicala, njega pa je to še bolj podkurilo in bilo je še slabše, zato je očitno morala prekiniti stike z nami. Ne meni ne ostalim se ne javlja več, mogoče enkrat na tri mesece pošlje kakšen sms, a sicer ne odpisuje..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
nadya napisal/-a:jst sm pa v tole temo že nekaj časa nazaj pisala..in se mi je oglasilo par punc..
To se tudi jaz sprašujem. Čemu potem ene tu jamrajo, kako bi rade spoznale kakšno novo prijateljico, ko pa potem ostane samo pri besedah? Mogoče je pa to razlog, zakaj potem take nimajo prijateljic, če niti na kavo ne upajo. Kaj pa vem... Jaz sem vedno odprta za nova poznanstva, ker sem spoznala že nekaj vredu punc preko foruma, ampak lahko preštejem na prste ene roke koliko imam res tapravih prijateljic. Tako da, če je tukaj kakšna študentka, ki se dolgočasi v počitnicah in je dejansko pripraljena it na kakšno kavo, v kino ali kdaj žurat... let me know!
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam par dobrih prijateljic na katere se lahko zanesem.
Tukaj pa sem se menila s parimi, ampak res ostane ne bolj pri tipkanju. Mislila sem si, da sem pač ena izmed starejših na forumu in nisem več zanimiva. Ampak sem ugotovila, da se isto dogaja na facebooku. Vse so navdušene nad spoznavanjem novih prijateljstev, ko pa jo povabiš na kavo pa ne odpiše. Tako, da popolnoma razumem tiste punce, ki nimajo prijateljic, oz. se nimajo s kom družit, če stare prijateljice nimajo več časa zanje. Nekaj novega je takole težko spoznat.
Tukaj pa sem se menila s parimi, ampak res ostane ne bolj pri tipkanju. Mislila sem si, da sem pač ena izmed starejših na forumu in nisem več zanimiva. Ampak sem ugotovila, da se isto dogaja na facebooku. Vse so navdušene nad spoznavanjem novih prijateljstev, ko pa jo povabiš na kavo pa ne odpiše. Tako, da popolnoma razumem tiste punce, ki nimajo prijateljic, oz. se nimajo s kom družit, če stare prijateljice nimajo več časa zanje. Nekaj novega je takole težko spoznat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Na žalost je pač tako, da veliko teh punc nima prijateljic ravno iz razloga-resnosti.Ampak pol ne hodit jamrat, da se ne da več dobiti prijateljic.Ja sem tukaj spoznala dve prav prijetni punci, tako da...ampak na žalost nas daj ločuje kar nekaj km.
Tako da-zakaj pišete zsje ful navdušeno, potem pa kar naenkrat nič?Ne vem no...
Drugače pa, zdaj sem spet štajerka v polni postavi, tako da : če je kateri dolgčas itd, zs.S tem da imam seveda idejo pravih prijateljic, ne pa kar tako nekaj vmes, en zs na teden...
Tako da-zakaj pišete zsje ful navdušeno, potem pa kar naenkrat nič?Ne vem no...
Drugače pa, zdaj sem spet štajerka v polni postavi, tako da : če je kateri dolgčas itd, zs.S tem da imam seveda idejo pravih prijateljic, ne pa kar tako nekaj vmes, en zs na teden...
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Je kakšna tukaj iz okolice Slovenj Gradca, za kakšno kavo, sprehod, kino in podobno, stara okol 23 let? Piši na ZS.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]