imate soimenjaka/soimenjakinjo???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jst sm edina. Obstaja še 1 skoraj identično poimenovana punčka iz Celja, ki trenira karate (google) , vendar se razlikujeva v eni črki, čeprav je izgovorjava enaka, vsaj v Sloveniji.
Ob vsej poplavi raznoraznih Lan bi blo mogoče res pametno uvest še srednje ime.
Ob vsej poplavi raznoraznih Lan bi blo mogoče res pametno uvest še srednje ime.
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Tudi kombinacija mojega imena in priimka se pojavi manj kot 5x (mislim, da sem kar edina )
Moje ime nosi malo več kot 600 žensk v državi,
naš priimek pa okoli 50 ljudi.
Moje ime nosi malo več kot 600 žensk v državi,
naš priimek pa okoli 50 ljudi.
Zadnjič spremenil °rainbow°, dne 08. Apr. 2009 16:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Ime je precej pogosto - v Sloveniji nas je čez 8000 priimek pa ne ravno (okoli 100).
S to kombinacijo pa sem najbrž edina.
Najbrž mi ne bi blo fajn poznat še kakšno s tako kombinacijo, nekak si lastim moje ime. Če se poročim z mojim fantom nas bo pa najbrž več.
S to kombinacijo pa sem najbrž edina.
Najbrž mi ne bi blo fajn poznat še kakšno s tako kombinacijo, nekak si lastim moje ime. Če se poročim z mojim fantom nas bo pa najbrž več.
Zadnjič spremenil Skrat potepuh, dne 30. Mar. 2009 20:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
moj priimek ni lih zelo pogost, manj kot 200, pa še to večinoma v naši regiji ...
nas je pa s tem imenom 7.772 ... tako da vem da ns je ene par z enako kombinacijo imena in priimka ..
če bi se preimenovala, bi si sigurno dala moško različico mojega imena (se pravi samo črko a bi odstranla), ker mi je ful zanimivo ime za žensko in 100% ni še nobene s tem (moškim) imenom v sloveniji
nas je pa s tem imenom 7.772 ... tako da vem da ns je ene par z enako kombinacijo imena in priimka ..
če bi se preimenovala, bi si sigurno dala moško različico mojega imena (se pravi samo črko a bi odstranla), ker mi je ful zanimivo ime za žensko in 100% ni še nobene s tem (moškim) imenom v sloveniji
Let's swim to the moon .....
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Pogostnost kombinacije imena in priimka je manjša kot pet ali pa se ta kombinacija ne pojavi.
*število žensk s tem imenom: 2.418
*število oseb s tem priimkom: 32
Zanimivo
*število žensk s tem imenom: 2.418
*število oseb s tem priimkom: 32
Zanimivo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov