imate soimenjaka/soimenjakinjo???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 353 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Moje ime se v Sloveniji največkrat ponovi in je na 1. mestu---75418
Priimek se ponovi 123.
Kombinacija obojega pa je 9x. Od tega samo 4 osebe ne poznam. Vse, ki jih poznam se pa nahajajo v zračni razdelji do 1 km od mene. No moja mama ma isto ime kot ja. Poznam jih še nekaj, ki so meli isto ime in priimek pred poroko.
Priimek se ponovi 123.
Kombinacija obojega pa je 9x. Od tega samo 4 osebe ne poznam. Vse, ki jih poznam se pa nahajajo v zračni razdelji do 1 km od mene. No moja mama ma isto ime kot ja. Poznam jih še nekaj, ki so meli isto ime in priimek pred poroko.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Kombinacija mojega imena in priimka je 67x.. Saj se mi je zdelo, da jih je full veliko, ker imam ponavadi probleme pri zdravnikih, ker mi vedno dajo napačno kartoteko
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ne da bi gledala na link vem za svojo soimenjakinjo, ki je ena in edina.. največji hec je pa to, da živi ženska par ulc stran od mene, pa mal je starejša od mene.. pa k sm jo pogooglala, sm ugotovila da je natalija verboten fan.. lol!
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
- katarincka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2007
Ne poznam nobene, k bi mela isto ime in priimek. Na je pa baje manj kot pet
Drugače je moje ime na 20. mestu,najbolj pogostih -8.336 nas je,
priimek pa nas je samo 230
Tudi jst bi rada spoznala tiste k majo rojstni dan,na moj rojstni dan
Par ji že poznam
Drugače je moje ime na 20. mestu,najbolj pogostih -8.336 nas je,
priimek pa nas je samo 230
Tudi jst bi rada spoznala tiste k majo rojstni dan,na moj rojstni dan
Par ji že poznam
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kombinacija imena in priimka se med ženskami pojavlja 21-krat.
število žensk s tem imenom: 8.336
število oseb s tem priimkom: 2.883
ko sm bla v oš, sm hodila na en plavalni tečaj poleti in je bla tm ena punca z ISTIM imenom in priimkom... bogi učitli, sreča, da je mela drug rojstni datum
število žensk s tem imenom: 8.336
število oseb s tem priimkom: 2.883
ko sm bla v oš, sm hodila na en plavalni tečaj poleti in je bla tm ena punca z ISTIM imenom in priimkom... bogi učitli, sreča, da je mela drug rojstni datum
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ime in priimek u kompletu manj kot pet. Bi pa rekla, da sm skor zihr edina s to kombinacijo, glede na nenavadnost mojga imena in rahlo čudnga primka.
Žensk z mojim imenom je pa po novem ŽE kr 50 , mi je kr mau bad, kr sm misnla, da sm mal bl unikatna, kr mam res redko ime, vem še za ene tri, poznam pa nobene (in mi je tko čis kul ), priimkov je pa 65, pa se mi tut dozdeva, da je to večinoma bližnja in daljna žlahta po fotru.
Žensk z mojim imenom je pa po novem ŽE kr 50 , mi je kr mau bad, kr sm misnla, da sm mal bl unikatna, kr mam res redko ime, vem še za ene tri, poznam pa nobene (in mi je tko čis kul ), priimkov je pa 65, pa se mi tut dozdeva, da je to večinoma bližnja in daljna žlahta po fotru.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
število žensk s tem imenom: 1.528
število oseb s tem priimkom: 394
Pogostnost kombinacije imena in priimka je manjša kot pet ali pa se ta kombinacija ne pojavi. Waa me zanima če ma kdo tako kombinacijo sam močno dvomm res...me pa zlozlozlo zanima
Ja kombinacija imena in priimka se mi je zdelo, da ne more bit ful pogosta..medtem k priimk..ma pa fotr FUUL sorodnikov tko da sm vedla da je dokaj pogost
število oseb s tem priimkom: 394
Pogostnost kombinacije imena in priimka je manjša kot pet ali pa se ta kombinacija ne pojavi. Waa me zanima če ma kdo tako kombinacijo sam močno dvomm res...me pa zlozlozlo zanima
Ja kombinacija imena in priimka se mi je zdelo, da ne more bit ful pogosta..medtem k priimk..ma pa fotr FUUL sorodnikov tko da sm vedla da je dokaj pogost
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Moje ime in priimek se pojavlja 7×, od tega je ena doma tut tle nekje iz nouga mesta, ker vedno k grem kej v knjižnco brez kartice, pa povem ime pa priimek, pol me pa za domač naslov sprašujejo, k smo mnde 2 not vnešene.
Drugač se pa kombinacija pri mojemu lubiju pojav manj kot 5×, jst poznam 2 s takim imenom in priimkom Naš fotr pa na vsake koraku sreča kkšnega k ma isto ime in priimek, pa nista ne ime, ne priime drugač tko bolj "znana"
Drugač se pa kombinacija pri mojemu lubiju pojav manj kot 5×, jst poznam 2 s takim imenom in priimkom Naš fotr pa na vsake koraku sreča kkšnega k ma isto ime in priimek, pa nista ne ime, ne priime drugač tko bolj "znana"
Prvi neprebran prispevek • 353 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov