imate soimenjaka/soimenjakinjo???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
uf... nas je 19 se mi zdi =)
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
chica bella napisal/-a:Nimam soimenjakinje sem unikat
enako
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
mala račka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
tudi jaz sem unikat hehe edin kar je problem ko neznajo mojga priimka napisat
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
Men pa neki ni jasno... pr mojem priimku piše, da nas je 21... od tega v savinjski regiji 5, neki jih je pa še v osrednjeslovenski pa kraški... pr zadnjih dveh regijah je napisan z (število priimkov je z vidika statistične zaupnosti premajhno za prikaz), ampak js vem, da je v osrednjeslovenski regiji oseb z mojim priimkom vsaj 11, pa jih je verjetno še več... a gre to tud po velikosti regije al kako?
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Lalama napisal/-a:Men pa neki ni jasno... pr mojem priimku piše, da nas je 21... od tega v savinjski regiji 5, neki jih je pa še v osrednjeslovenski pa kraški... pr zadnjih dveh regijah je napisan z (število priimkov je z vidika statistične zaupnosti premajhno za prikaz), ampak js vem, da je v osrednjeslovenski regiji oseb z mojim priimkom vsaj 11, pa jih je verjetno še več... a gre to tud po velikosti regije al kako?
Mogoče je razlika v eni črki (pa se to smatra kot drug priimek)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov