Igranje s čustvi?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 12. Apr. 2009 17:14

Pred približno dvema mesecema in pol sem spoznala fanta, ki mi sprva ni bil všeč. Bila sem zunaj s prijatelji in je slučajno pristopil do mene in me vprašal, če greva malo ven na zrak. Jaz sem sicer že bila opita, ampak se vsega spomnim, ker pijana nikoli ne delam nekaj, česar ne bi naredila tudi trezna. Bluzila sva, on je kasneje vztrajal, da me pelje domov, pa še hecal se je, da bi pri meni ostal, a sem jaz potem poklicala svoj prevoz in odšla domov čez nekaj časa. Tistega "klika" ni bilo prisotnega, da bi mi bil všeč. No, seveda to ne pomeni, da mi je bil antipatičen, sicer ne bi bila takrat z njim, vendar mi tudi ni bil všeč tako zelo, da bi me zmedel in bi se zaljubila vanj na prvi pogled. :wink: Minilo je par tednov, od takrat me je sicer kdaj pa kdaj klical, vendar mu na prvih nekaj klicev sploh nisem želela odgovoriti, ker sem mislila, da je neresen. Moje kolege je spraševal za mojo številko, ker ni bil prepričan ali ima pravo. :D Mi pač ni bilo do tega, da bi se pogovarjala z njim... Potem sva se neke noči oz. jutra na poti iz žura srečala in spet bluzila... Po tisti noči mi je postal že bolj všeč. Od takrat dalje me je spet klical in sva se pogovarjala, klical pa me je recimo vsak drugi vikend, a o tem nisem kaj dosti razmišljala oz. temu nisem pripisovala velik pomen. :? Šele kasneje sem ugotovila, zakaj vedno samo vsak drugi vikend... Nato sva se videla tretjič (za tretjič sva se domenila, da se dobiva, ker je hotel, da greva skupaj pit). Tiste noči mi je popolnoma zmešal glavo in od takrat samo še nanj mislim. Ta noč mi je najbolj ostala v spominu, ker me je vprašal če bi postala par. Rekla sem, da ga še ne poznam dovolj dobro, čeprav sva že bluzila. Vseeno sva do jutra bila skupaj, ker sva prespala pri moji kolegici in sva spet bluzila. No, tisto noč sva se resda obnašala kot par, držala sva se za roke, si dajala lupčke itd. Prvič v življenju sem imela občutek, da nekomu pripadam. Imela sem občutek, da sem ljubljena in Njegova. Nisem naivna ali kaj podobnega, vedno sem bila previdna in malce nezaupljiva, zaradi česar nisem bila kot nekatere kolegice, ki so si že takoj delale utvare. Torej sem si to tretjo noč upravičeno razlagala kot začetek nečesa novega, če ne zveze, pa vsaj nečesa, kar vodi k temu. Čez teden sem čakala, da me pokliče, a me ni. Jaz njegove št. nimam, ker jo je menjal, vedno me je klical s št. svojega najboljšega kolega ali koga drugega, samo enkrat s svoje (vem ja, čudno, ampak ko me je on hotel dobiti na telefon, me je vedno, jaz sem že morala imeti srečo, da sem ga dobila na kateri izmed št. iz katerih je klical). Nakar sem ta vikend šla ven žurat s kolegi in ga srečam, toliko da je vsaj zamrmral in me pozdravil, moji kolegici pa nekaj prišepnil na uho. Meni seveda nič ni bilo jasno, ona mi je nato zunaj na čiku povedala, da ji je rekel, da je z eno tukaj (z njegovo punco, za katero jaz do zdaj nisem vedela). :? Baje sta že kar dolgo skupaj, le da je ona med tednom v Ljubljani (on pa jo takrat vara, pa tudi ko kateri vikend ona ne pride domov, je on konstantno z drugimi - z mano izmed drugim). :roll: To me je tako prizadelo in spravilo na konec z živci, da sem ga mislila pred vsemi oklofutati. Njej se (sklepam) niti sanja ne, da je kreten, da ni večjega, če pa že ve ozadje, pa se mi punca hudo smili, a se mi hkrati zdi pomilovanja vredna, on pa nič manj. Mimo mene je naslednjih nekaj ur hodil kot da me ne bi bilo tam. Tako me je bolelo srce, ampak to samo zato, ker mi je prejšnji vikend rekel, da misli z mano resno, če se zavedam kako sem ga obnorela od takrat, ko me je prvič videl, ali sem kaj njegova ipd. Skratka, lažni upi?! Je sploh kaj mislil resno ali pa preprosto nima "jajc" pustiti punco, ker ima raje stalno punco, pa zraven nekaj za rezervo kot da bi bil brez vsega? Dva dni sem že tako zmedena in besna, a se držim nazaj (saj v končni fazi niti njegove stalne št. nimam, ker ne bi rada po pomoti pisala kateremu izmed njegovih kolegov). Toliko samospoštovanja pa še imam. :roll:
Za piko na i, je to že tretji primer, ko sem bila "zavržena" oz. prizadeta JAZ. Prvega in edinega resnega fanta sem sicer zapustila sama, ker očitno ni bilo to to, saj ni našel dosti časa zame, čeprav mi je njegov kolega zatrjeval, da je moj nor name. Očitno to ni dovolj. Po tistem še je hotel nekaj imeti z mano, a sem potegnila črto in pustila to nesojeno zvezo za mano.
Drug primer je bil še bolj klavrn, ker tip ni vedel kaj sploh hoče. Ko sva bila skupaj, je bil cel zmešan name, potem pa mi ni nič pisal med tednom, ko pa sem mu prva pisala, je trajalo po nekaj ur, da sem dobila odgovor ali pa še to ne! Tretji primer pa se je začel tako, da mi tip, o katerem sem pisala, sploh ni bil všeč. Tole me še najbolj razjezi, da me je v bistvu pripeljal tako daleč, da ne morem nehati misliti nanj, on pa me je pustil sredi ničesar brez kakršnekoli razlage. Saj ne vem kaj naj si sploh mislim o fantih, ker mi več ni nič jasno. Sama jim vedno dam na znanje, kdaj mi je kdo všeč, tako da s tem za razliko od večine punc, nimam nobenih problemov. Problemi nastanejo, ko bi se naj razvilo iz tega kaj resnega, pa se ne (čeprav da fant pobudo, torej ne silim jaz v njih)! Kje je potem takem tu logika? Počutim se izkoriščeno (kar sem tudi bila) in nalagano. Ne morem verjeti, da je to že tretje razočaranje zapovrstjo, čeprav nikoli ne silim v nekaj resnega, dokler ne vidim, da mi je res veliko do tiste osebe. Vedno so fantje tisti, ki mi dajo vedeti, da hočejo biti z mano, na koncu pa stisnejo rep med noge in ciao bella (ali pa imajo že punco zraven mene). Kaj se dogaja? Se to dogaja samo meni? Je sploh mislil katero izmed besed resno ali mu je več do punce, čeprav jo vara in se redko kdaj vidi z njo?
Za podatek, da ne boste spraševali po letih... jaz sem stara 19, On pa 23.
Se že vnaprej opravičujem za daljši post, ampak na krajše ni šlo vse opisati. Saj če se komu ne da brati, mu ni treba.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Apr. 2009 17:32

V zvezi s to konkretno situacijo si mislim, da tipu ni nič do tebe in nič do te resne punce. Pokazal je pravi obraz, a ti je res sploh še kaj do njega? Saj vidiš kakšen pes je, če bi bila ti njegova punca, bi pa tebe varal. A bi bila res rada na njenem mestu?

Na splošno sem pa mnenja, da ni ravno najbolj optimalno spoznavat tipov v zgodnjih jutranjih urah po žurkah, če iščeš resno zvezo, ker ima večina ljudi takrat povsem druge interese :)
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 12. Apr. 2009 17:35

To zadnje kar je napisala jullia je delno res, vendar tudi ne popolnoma. Jaz sem na žuru spoznala mojega sedanjega fanta in je iz tega ratala resna zveza. :)
Glede tvojega primera pa mislim, da moraš iti naprej, čeprav ti je zdaj težko. Vsaj vidiš kakšen bedak je, ki si ne zasluži nobene, razen takšne, ki bo to prenašala :wink:
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 12. Apr. 2009 17:39

Jst mislm, da je to zgolj naklučje, da naletiš na take tipe. Mogoče pa ti ne daš videz nekoga, k je za resne stvari..Ne vem. Sam tle pr temu nimaš kej iskat, pejt naprej pa se prepust toku. En bo že pršu ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 12. Apr. 2009 17:40

bedak! nimaš kej, skensli ga dokončno, tut če ti bo še kej pisal pa te klical ga mej na ignoru.
tip uživa v lajfu, ni kej, eno stalno, pa par vmesnih. Bo že karma poskrbela da dobi kar mu pripada, ti pa ga pozabi s čimmanj sekiranja, ker ga ni vredn..
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 12. Apr. 2009 17:42

^^ Ja sej je odvisno vse od oseb, eni so taki, drugi drugačni.

Jaz na tvojem mestu sicer ne vem kaj bi naredila, njega 100% odjebala, ker sem mnenja, da če on to počne s svojo punco (jo vara) zakaj v prihodnje tebe nebi? Tako sem jaz odjebala enega fanta, četudi je bil dober za popizdit in bi mi ga polovica (al pa še več :razz: ) tu gor zavidala. Mnenja sem, da če to počnejo tko brez vesti, niso niti za pogledat. Tse! Pustimo primere, če se v nekoga zaljubiš, tudi če si v zvezi. Konec koncev ga pustiš, ne pa ga tko nateguješ.

Kakorkoli že - a te mika, da bi povedala njegovi punci? Mene bi že imelo, ker se mi ne zdi fer do nje.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
lizy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lizy* » 12. Apr. 2009 23:24

ej ne, ti sam lepo pusti pri miru vse skupi pa pejt naprej.. tudi jaz mislim, da ponavad na žurih take stvari nič ne pomenijo.. je pa očitno en kreten, ki rabi pozornost, ti si se pa malo preveč navezala.. ampak ne mešaj se med njiju s punco. Res ni fer do nje, ampak verjem, če boš probavala izpadit fer, poštena in ne vem kaj use (čeprav bi to naredila sam zato, da bi mu vrnla, vem..), boš na konc ti izpadla ta grda.. :roll: :?
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 13. Apr. 2009 0:45

*srčica* napisal/-a:bedak! nimaš kej, skensli ga dokončno, tut če ti bo še kej pisal pa te klical ga mej na ignoru.
tip uživa v lajfu, ni kej, eno stalno, pa par vmesnih. Bo že karma poskrbela da dobi kar mu pripada, ti pa ga pozabi s čimmanj sekiranja, ker ga ni vredn..

se strinjam s *srčico*..
vse vse vrača, vse se plača :!:
ti ga pa poskusi čimprej pozabiti, ker te ni vreden!
verjamem, da za vsakega obstaja nekdo in tudi ti boš svojega princa na belem konju spoznala :wink:
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 13. Apr. 2009 0:46

*srčica* napisal/-a:bedak! nimaš kej, skensli ga dokončno, tut če ti bo še kej pisal pa te klical ga mej na ignoru.

se strinjam s *srčico*..
vse vse vrača, vse se plača :!:
ti ga pa poskusi čimprej pozabiti, ker te ni vreden!
verjamem, da za vsakega obstaja nekdo in tudi ti boš svojega princa na belem konju spoznala :wink:
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 13. Apr. 2009 10:19

a_pikica_a napisal/-a:
Kakorkoli že - a te mika, da bi povedala njegovi punci? Mene bi že imelo, ker se mi ne zdi fer do nje.

O tem sem že tudi sama razmišljala, ampak sem si potem mislila, zakaj bi se vmešavala in na koncu jaz izpadla kot bitch, ki ga ne more pozabiti ali kaj podobnega. :? Poleg tega nje sploh ne poznam (videla sem jo enkrat), moja kolegica jo še kolikor toliko dobro pozna, ampak ne mislim delati problemov. Mu bo še že žal, tako kot bivšemu...
Drugače pa hvala za odgovore. A se drugače to ni še nobeni zgodilo? Jaz lažje prenesem karkoli drugega, kot pa laži in varanje. :( :roll:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Apr. 2009 10:37

Jaz se ne strinjam s tem, da ne bi povedala njegovi punci zato, ker bi ti izpadla slaba. Kaj neki ima na tebi izpasti slabo; in četudi kaj bi, je to njen problem. Jaz bi ji vsekakor povedala in ne bi gledala, kako jo še naprej vleče za nos. Navsezadnje je potem od nje odvisno, kaj bo z informacijo, glavno je, da jo ima.

Jaz mislim da je ful veliko punc preveč naivnih glede fantov in predvsem da ne vedo razbrati kakšni so njihovi nameni. Potem pa jih nekdo malo lepše pogleda in so že v oblakih, če jih še malo stisne, pa je dolgoletna zveza že tu - karikiram in ne obtožujem, tako je. A ko se nekajkrat opečeš si morda že bolj pozoren; čeprav je to večinoma odvisno tudi od drugih razlogov.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2009 10:46

Jaz sem vedno govorila, da se je brezveze vpletat v tuje zveze in punci govorit, kaj se je dogajalo, ampak počasi spreminjam mnenje. Če se postavim v situacijo te punce, bi definitivno želela vedet. Sploh glede na to, da očitno vsi ostali vedo, razen nje.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Apr. 2009 10:52

^^ Ja sej, jaz na njenem mestu bi tudi želela vedet. Ne vem, morda bi sprva bila jezna na celi svet, ampak potem itak skapiraš da so ti povedali za tvoje dobro.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 13. Apr. 2009 11:14

Lilah napisal/-a:Za piko na i, je to že tretji primer, ko sem bila "zavržena" oz. prizadeta JAZ.

Lilah napisal/-a:Vedno so fantje tisti, ki mi dajo vedeti, da hočejo biti z mano, na koncu pa stisnejo rep med noge in ciao bella (ali pa imajo že punco zraven mene). Kaj se dogaja? Se to dogaja samo meni?

Oh, come on... Ne centriraj vsega nase kot največjo žrtev. Saj si pametna pa veš, da včasih vsega ne dobiš takoj v prvo. Pa tudi v drugo ne pa mogoče tudi v petnajsto ne - šele tu se lahko začneš spraševat o razlogih, zakaj je temu tako.

In ja, definitivno se to dogaja samo tebi. (=sarkazem)

Skratka, razumem, da se mogoče vprašaš, kaj je narobe - ampak ne že pri tretjem primeru. Take it easy - glede ljubezni (še posebej zaljubljenosti) vedno. Še najmanj kar lahko narediš je pa to, da ne obupaš tako hitro.

Se pa strinjam, da je tole igranje z njegove strani ogabno (ampak ta trditev ti pač ne pomaga).
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 13. Apr. 2009 11:18

jaz če bi bla prevarana punca, bi bla zelo hvaležna tistmu k bi mi to povedal...

Pač prepričala bi se če je sploh res, ampak vseeno; bolje živet v kruti realnosti kot lebdet med neresničnimi oblaki :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov