Igranje s čustvi?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 13. Apr. 2009 11:35

Lilah napisal/-a: Drug primer je bil še bolj klavrn, ker tip ni vedel kaj sploh hoče. Ko sva bila skupaj, je bil cel zmešan name, potem pa mi ni nič pisal med tednom, ko pa sem mu prva pisala, je trajalo po nekaj ur, da sem dobila odgovor ali pa še to ne! Tretji primer pa se je začel tako, da mi tip, o katerem sem pisala, sploh ni bil všeč. Tole me še najbolj razjezi, da me je v bistvu pripeljal tako daleč, da ne morem nehati misliti nanj, on pa me je pustil sredi ničesar brez kakršnekoli razlage. Saj ne vem kaj naj si sploh mislim o fantih, ker mi več ni nič jasno. Sama jim vedno dam na znanje, kdaj mi je kdo všeč, tako da s tem za razliko od večine punc, nimam nobenih problemov. Problemi nastanejo, ko bi se naj razvilo iz tega kaj resnega, pa se ne (čeprav da fant pobudo, torej ne silim jaz v njih)! Kje je potem takem tu logika? Počutim se izkoriščeno (kar sem tudi bila) in nalagano. Ne morem verjeti, da je to že tretje razočaranje zapovrstjo, čeprav nikoli ne silim v nekaj resnega, dokler ne vidim, da mi je res veliko do tiste osebe. Vedno so fantje tisti, ki mi dajo vedeti, da hočejo biti z mano, na koncu pa stisnejo rep med noge in ciao bella (ali pa imajo že punco zraven mene). Kaj se dogaja? Se to dogaja samo meni? Je sploh mislil katero izmed besed resno ali mu je več do punce, čeprav jo vara in se redko kdaj vidi z njo?

če bi vedla kko te razumem..

zadnjih 7 let sm bla zaljubljena v enega in istega, tko da se z drugimi tipi nism nikoli pretirano ubadala.. blo je veliko takih k so mi bli všeč, sam js nism NIKOLI v nobenga silila (in če sm že kej načrtovala sm se prvo pozanimala al je "varno" nrdit prvi korak al ne) kr se mi je itak zdelo brezveze se zapletat z nekom, če sm pa v drugega zaljubljena.. kot sm rekla - se nism s tem ubadala

bla sm s kr dosti tipi in so vedno vsi hotli bit z mano, sm bla na začetku indiferentna, sam tudi js mam čustva in sm se na marsikaterega po določenem času navezala.. in na koncu sm bla js tista k je bla zagledana z metuljčki v trebuhu (na srečo ni nikoli trajalo več ku 3-4 mesce, sam vseeno je bolelo), tip pa je kr zginu, al pa še slabše - govoru neresnične stvari od mene al pa zaviju z očmi ko me je kje vidu :roll:
ne da bi se hvalla - so mi že dosti krat rekle frendice, kolegice, da mam srečo, da naj uživam in da bi mogla met somazavest na višku da sm bla že s tolkimi in so mi bli skor vsi (dokaj) všeč.. samo ne, zadnje čase me lih to spravlja v slabo voljo in mi gre samozavest v minus, kr mam občutek da js nbom nikoli nobenmu "pripadala", kr sm dobra samo za 1, 2 al 3 noči..
in zdej sm spet na istem.. spoznala sm ga 2 mesca nazaj, ko smo ga šle s sošolko žurat, me je on "napadu" in mi delovau naudušen (js sm bla seveda ravnodušna, me ni niti najmanj ganla stvar.. vse dokelr ga nism po 3 dneh vidla na faxu), zdej pa vse kaže na to, da mu je moja bližina odveč.. zgodovina se očitno tudi pr meni ponavlja (k sm bla že v podobnih situacijah) in si kot zgleda, ne morem kej, da nbi padala na take.. mam radar za neresne tipe :roll:

in se vedno sprašujem al je kej narobe z mano, da res nism vredna za neki več (priznam, da si trenutno niti ne želim z nobenim met kej resnega, sam bi rada mela enkrat tisti občutek, da je celo enmu neki do mene)

glede tvojega primera pa.. pusti stat tega tipa, kr tudi če bi pustu punco in hotu bit resn s tabo, verjento bi tudi tebi nrdu isto.. js takemu ne bi mogla nikoli zaupat
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 13. Apr. 2009 13:00

Meni se je tudi že zgodilo podobno, sam da sm bla jez na mestu od te resne punce. No, usaj tako sm kasneje zvedla, pa še zdej ne vem, če je res al ni al kaj. U glavnm... tip ni vredn, da prdneš vanj ;), tko da probi it naprej... Sej vem, da to ni tko lahko, sam glej... vedno se tudi na kretene naleti u lajfu in to morš uzet kot eno izkušnjo več in probat it naprej. Ne me pa uprašat, zakaj to delajo, ker ne vem in tega ne bom nikdar štekala. Zgleda majo na nek način radi svojo punco, sam zravn rabijo popestritev. Kr neki, za moje pojme, sam tako je.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 13. Apr. 2009 14:19

iluzija napisal/-a:
Lilah napisal/-a:Za piko na i, je to že tretji primer, ko sem bila "zavržena" oz. prizadeta JAZ.

Lilah napisal/-a:Vedno so fantje tisti, ki mi dajo vedeti, da hočejo biti z mano, na koncu pa stisnejo rep med noge in ciao bella (ali pa imajo že punco zraven mene). Kaj se dogaja? Se to dogaja samo meni?

Oh, come on... Ne centriraj vsega nase kot največjo žrtev. Saj si pametna pa veš, da včasih vsega ne dobiš takoj v prvo. Pa tudi v drugo ne pa mogoče tudi v petnajsto ne - šele tu se lahko začneš spraševat o razlogih, zakaj je temu tako.

In ja, definitivno se to dogaja samo tebi. (=sarkazem)

Skratka, razumem, da se mogoče vprašaš, kaj je narobe - ampak ne že pri tretjem primeru. Take it easy - glede ljubezni (še posebej zaljubljenosti) vedno. Še najmanj kar lahko narediš je pa to, da ne obupaš tako hitro.

Se pa strinjam, da je tole igranje z njegove strani ogabno (ampak ta trditev ti pač ne pomaga).

No ja, na 15. primer, ki se bo končal tako kot vsi ti do zdaj, pa pač ne mislim čakat, da bom lahko pojamrala. :wink: Saj pri tem ne gre za to, da bi iz sebe delala žrtev, nočem, da bi se komu smilila, še najmanj sebi in delala dramo iz tega, ampak vseeno pa lahko oznanim, da imam tako kot marsikdo tudi jaz čustva? Meni se pač ne zdi logičen zaključek, da vedno naletim na take primere, pa čeprav vsem delujem umirjena punca, ki pa vseeno rada žura. Saj pri bivšem ni bilo tako, da bi se spoznala na žuru (ko je ravno ena to omenila). :) Pa se vseeno ni obneslo. No, pa ne bom zdaj o bivšem, ker se potem lahko razpišem na več strani. Saj obupati itak ne mislim, drugače bi že postala asocialna in se prisilila biti tudi aseksualna. :D Malo šale, malo zares. Pač dvigne mi pritisk to, da nikoli nič ne pričakujem oz. grem ven povsem neobremenjena, ne z vizijo, da moram najti tipa (kot velik del punc, pa tudi fantov), niti j*bača za noč ali dve, pa me vseeno najdejo takšni, ki se trudijo okoli mene še tedne zatem in se nato sčasoma še jaz omehčam in zaljubim, nato pa... bitter end. Konec nečesa, kar se še niti dobro ni začelo. Brezveze skratka.
In sta me potolažili, [vanessa] in moi T, da nisem edina. Saj nisem dobesedno mislila, da sem the only one, ki se ji to dogaja, ampak ko te razjeda filing, kaj zaboga je narobe s tabo, da se ti to konstantno dogaja... :? Drugega kot da ga pozabim mi itak ne preostane. Glede njegove punce pa težko karkoli napovem. Morda se že naslednji vikend odpravim do nje, pa četudi vpričo njega in ji povem kar ima pravico vedet, pa bo mogoče kaj drugače gledala nanj (razen če ga noče izgubiti). :roll:
Uporabniški avatar
*limona*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *limona* » 13. Apr. 2009 19:16

Hm....tole sem morala prebrati!! In zelo kritično ugotovila, da je ta tip en navaden babjak, ki si dviguje ego, tako da poleg resne punce ima zraven še ljubice.:eek: ...torei varanje. Hja, pač tipu gre tako slabo, da mora punco varati, ker mu očitno ona ne dovolj poteši njegove potrebe. Ugl. ni vreden ženskega pomilovanja nič....ženska ei....čeb men to eden naredu (nasrečo mi še ni), ei jst bi ga zadavla lastnoročnooo :wink: ...ampak lažje je reči kot storiti, vsekakor mu bi pa vse kar si misliš o njem vrgla v glavooo in to priče njegove ženske :wink: ....ei čim prei ga pozab.....ta tip je en navaden manjak :P .....velik sreče pri prebolevanju :wink:
***....When I close my eyes,i dream of you.;....***
~NaJbOlJ Te pOgReŠaM Ko sNeŽiIi....lalala la~
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 15. Apr. 2009 19:09

Lilah napisal/-a:Morda se že naslednji vikend odpravim do nje, pa četudi vpričo njega in ji povem kar ima pravico vedet, pa bo mogoče kaj drugače gledala nanj (razen če ga noče izgubiti). :roll:

Ok sm kle bi prpomnla da men se pa zdi da nekak ni fer se vtikat v njiju...sj nveš kašna je situacija loh d se ona fukar na svojm koncu lol :wink: ne a me razumš? ne veš kaj mata, ok če bi bla to oseba k bi jo poznala-ta bejba valda greš povedat, kle se mi pa zdi d si ti bl v taki situaciji-ok nj se ti smil bejba, hkrati pa nekak dobr zdi k te je model hotu ampak to je to....žal si se "zapalila" prehitr zanga in tut tko opekla :/ sm on je pa dubu svoje...Sm pustit na mer oba, pa prebolet čimprej :?
Aja pa itak se to folku dogaja...rab neko popestritev neko svežo zalubljenost/poželenje...ki je pr dolgotrajni zvezi že doug ni...pa tut sam neveš...se zapališ na hitr...dostkrat pa tut mine tko hitr kot se je začel.
Upam da bo pr teb hitr šlo čez-srečno :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 16. Apr. 2009 1:35

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 16. Apr. 2009 9:23

Uni babi njegovi poslji mail or sth v katerem vse pojasnis. Njega pa pusti primiru.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Apr. 2009 10:17

Horus napisal/-a:Well gospodicne, noben tip, ki da kaj nase, ne bo cakal v nedogled na to, da se neka gospodicna odloci, da pa mogoce vseeno ne bi bilo neumno preverit, kako bi bilo biti z njim. Ko normalnemu tipu enkrat pokazes, da ti ni kul, te vec ne bo jemal resno. Takrat grejo vse moznosti za resno zvezo. Ce si premislis, lahko se zmeraj spita skupaj seveda, ne pa pricakovat neke globoke ljubezni z njegove strani.

To ne velja samo, ce je tip res zateleban v vas. Ampak potem itak ne steje pod normalne tipe (misljeno v normalnem stanju). In tudi ce je zateleban, ce da kaj nase bo se zmeraj iz principa ostal dalec dalec stran. Ponos pa to.

Poleg tega pa, tud tipi mamo custva. In zakaj bi moral en tip svoja custva postavljat na bojno linijo medtem ko se ve odlocate?

jaz razumem kaj si hotel povedati, ni mi pa jasno, kaj ima to veze s temo???
si hotel reči, da bi se morala ona takoj z njim spustiti v resno zvezo? (ironično: on je ŽE bil v resni zvezi, pa ona tega ni vedela). saj sta se pa videla le trikrat, pa še to le med vikendi. a je tebi to "čakanje v nedogled?" res ne razumem...
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 16. Apr. 2009 14:06

Horus napisal/-a:Well gospodicne, noben tip, ki da kaj nase, ne bo cakal v nedogled na to, da se neka gospodicna odloci, da pa mogoce vseeno ne bi bilo neumno preverit, kako bi bilo biti z njim. Ko normalnemu tipu enkrat pokazes, da ti ni kul, te vec ne bo jemal resno. Takrat grejo vse moznosti za resno zvezo. Ce si premislis, lahko se zmeraj spita skupaj seveda, ne pa pricakovat neke globoke ljubezni z njegove strani.

To ne velja samo, ce je tip res zateleban v vas. Ampak potem itak ne steje pod normalne tipe (misljeno v normalnem stanju). In tudi ce je zateleban, ce da kaj nase bo se zmeraj iz principa ostal dalec dalec stran. Ponos pa to.

Poleg tega pa, tud tipi mamo custva. In zakaj bi moral en tip svoja custva postavljat na bojno linijo medtem ko se ve odlocate?

Horus, brez zamere, ampak ne vidim povezave med mojim primerom in tvojim dognanjem? Mislim, kaj ima to veze z mano oz. o kakšnem odločanju govoriš?
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 16. Apr. 2009 14:09

Mahagonij napisal/-a:Uni babi njegovi poslji mail or sth v katerem vse pojasnis. Njega pa pusti primiru.

Ma ne bom. Ker kot prvo nimam njenega maila, kot drugo ne mislim "vohat" za njo, samo da jo bom lahko postavila na trdna tla in kot tretje - nimam volje in živcev, da bi se šla te vojne, ker bi potem na koncu jaz izpadla kot ena obupana kokoš, ki si hoče s tem zacelit rano. Njega itak več ne "šmirglam" (sem ga zadnjič videla), za njo pa mi je baš vseeno, ker je v bistvu niti ne poznam. :)
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 16. Apr. 2009 14:12

mortisha napisal/-a:žal si se "zapalila" prehitr zanga in tut tko opekla :/ sm on je pa dubu svoje...Sm pustit na mer oba, pa prebolet čimprej :?
Aja pa itak se to folku dogaja...rab neko popestritev neko svežo zalubljenost/poželenje...ki je pr dolgotrajni zvezi že doug ni...pa tut sam neveš...se zapališ na hitr...dostkrat pa tut mine tko hitr kot se je začel.
Upam da bo pr teb hitr šlo čez-srečno :)

Res je! Na srečo opažam, da tako hitro kot sem se zaljubila vanj, ga tudi pozabljam, ker se skorajda več ne spomnim nanj, razen če ga kolega mimogrede omeni v pogovoru... Itak ni vreden nobene, razen kakšne, ki je takšna kot on. :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 16. Apr. 2009 15:16

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 16. Apr. 2009 20:22

Ne se zapletat s takimi tipi.
Če je nagnjen k varanju, potem verjetno pri naslednji punci ne bo nič drugače.
Si zalužiš boljšega; pač sj vem, obrabljena fraza, sam vseeno. Raje še malce počakaj, da taprav pride... On očitno to ni.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Apr. 2009 17:08

Horus napisal/-a:
Ce bi bil samski in bi dobil priloznost zahaklat kero od svojih nesojenih ljubezni, bi takoj skocil z njimi v posteljo. Bi jih pa potem takoj odslovil, oziroma bi se jaz lepo umaknil. Zakaj? Ker je to (osvojitev njih) pac se en izziv iz preteklosti, ki ga ni nikoli uspelo premagat. Priblizno tako, kot ko se po 10 letih spomnis necesa, kar ti v otrostvu ni ratal (preskocit korito za roze z rolerji, koncat kaksno igro, sestavit modelcek letala...), in gres zdaj nardit, ker ti pac rata, potem pa pospravis v predalcek in fertik.

Torej, saj je prav, da ne skocite z vsakim takoj v posteljo. Ampak se vec tednov odlocat, ce ti je nekdo vsec, je pa BS :P

Potem takem niso vredu ne punce, ki ne dajo vsakemu tisto, po čemer hrepenijo in ne punce, ki takoj dajo. Eni še sami ne veste kaj bi radi. :wink:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 18. Apr. 2009 18:00

jullia_ napisal/-a:Če se postavim v situacijo te punce, bi definitivno želela vedet. Sploh glede na to, da očitno vsi ostali vedo, razen nje.

Se strinjam.. Sam dosti punc ve, pa si zatiska oci pred resnico...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov