Ignoriranje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
kalanhoja napisal/-a: Če tebi pomeni to, ni rečeno, da drugim pomeni isto.
Očitno.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Sljus napisal/-a: Saj ne, da bi jo poskušal dobiti nazaj (čeprav mi je še vedno všeč, če ma to kake veze)
mhm, men se tut zdi da je njem (in mu je tut blo) velik več do nje kot pa njej do njega, verjetno pa po treh mesecih že sexaš, no vsaj sklepam ker eni že to opravijo na drugem zmenku, eni pa sploh ne rečejo zveza, dokler ne sexajo s punco (nekateri moški osebni na forumu).
-
GumSpirit - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
menim, da tvoja bivša s svojimi ex tipi nima navade ohranjati stike, oz. ne želi s tabo ostati prijateljica, mogoče celo misli, da bi jo ti rad dobil nazaj in te zato ignorira, ker si pač tega sama ne želi (tako je bilo pri meni)
Nasvet - nehaj jo pozdravljati in se osredotoči na druge kolegice
(mi je pa čudno, da sta bila par in si videl, da je med vama konec šele, ko si jo opazil z drugim )
Nasvet - nehaj jo pozdravljati in se osredotoči na druge kolegice
(mi je pa čudno, da sta bila par in si videl, da je med vama konec šele, ko si jo opazil z drugim )
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Sljus napisal/-a:Saj to menda sploh ni važno? Meni je samo čudno, da me ignorira - in to ni zato, ker bi ji težil.
pri vsem tem je važno ali sta bila dejansko v zvezi ali si ti mislil da sta v zvezi ali si želel da sta v zvezi in si jo zalezoval??
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
Enkrat, dvakrat? Potem mi je itak rekla, da mi bo že sporočila ... Ah, morda sem tudi v tem naredu napako, samo ne vem, zakaj mi ne bi pol rekla, naj ji dam mir al pa kaj. Ignoriranje se mi zdi tako otročje - v vsakem primeru, ne samo v opisanem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima