Ignoriranje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 13. Jul. 2010 12:19

sanjaanja napisal/-a:To je pa povsem drugo.

Je drugo, kot to, kar maš ti v glavi. Ampak avtor teme je mel v mislih točno to = kolega na faksu. Ne kolega kot prijatelja, ampak kolega v tem smislu, da študirata isto stvar in se posledično srečujeta na faksu. Sej je napisal:
Sljus napisal/-a:Kolega = sošolec na faksu (v tej temi)
Bolj jasno skor že ne more napisat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 13. Jul. 2010 12:21

Tukaj se gre zato ali sta prijatelja ali ne. Ne o tem ali sta sošolca ali ne. Dejansko sta sošolca in bivši par. Ni pa glede na njeno ignoriranje ona njegova prijateljica - kolegica.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Jul. 2010 12:21

sirova štručka napisal/-a:
Sljus napisal/-a:no, tip ji sigurno ne mori, tega se ne bojim. Samo tak, recimo z ostalimi kolegi s pogovarjamo med/po predavanjih ipd. in gremo tudi na pijačo, nje ni pa nikoli zraven.

Kako sva šla narazen: po smsih sem jo vabu v kino pa je mela neke bedne izgovore, pol na faksu me je začela ignorirat, pol sem jo pa vidu z drugim. Pa še to je blo malo čudno, da mi je celo obljubla, da mi bo sporočila, ko bo mela cajt - ker se mi je že malo svitalo, o čem se gre, pol mi je pa tak vlila "upanje".

kdaj bo že komu jasno, da to pomeni NIKOLI.

Pač ji je zoprno bit v tvoji družbi, men bi tud blo.

evo, tole je bistvo štorije!
to da te bo poklicala je sam izgovor, pač zdej veš za naprej.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 13. Jul. 2010 12:23

miikena napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:To je pa povsem drugo.

Je drugo, kot to, kar maš ti v glavi. Ampak avtor teme je mel v mislih točno to = kolega na faksu. Ne kolega kot prijatelja, ampak kolega v tem smislu, da študirata isto stvar in se posledično srečujeta na faksu. Sej je napisal:
Sljus napisal/-a:Kolega = sošolec na faksu (v tej temi)
Bolj jasno skor že ne more napisat.

Ja pa saj je vsem jasno. Jaz mu samo hočem povedati, da sta kolega na faksu, ni pa nujno, da če si kolega na faksu, da si tudi kot kolega prijatelj. Zato sem pa napisala, da to ne pomeni nujno kolega kot prijatelj. A moram tebi vse posebej obrazložit.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 13. Jul. 2010 12:27

Ja ti si zmedena. Fant je lepo povedal, da NISTA prijatelja, ampak kolega. Od nje pričakuje kolegialni odnos, ne prijateljskega.

In ko si ga vprašala, če je zihr, da sta prijatelja, ti je tud odgovoril. Da sta kolega (jst sem to razumela kot negiranje, da nista prijatelja, sta pa kolega na faksu).

In noben razen tebe ni trdil, da sta s to bivšo prijatelja. To si si ti umislila.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 13. Jul. 2010 12:28

Pusti ti to svojo bivšo punco na miru. Ker pomoje je ona tvoja kolegica samo v tvoji glavi. :twisted:
Ok je res sošolka na faxu....ampak na faxu maš še tolko drugih ljudi okoli sebe, da ne vem zakaj se ravno v njo zapičiš.
Pusti jo na miru. Druži se z drugimi ljudmi okoli tebe. Ker če bi hotela ona, da se vidva družita, sposojata stvari en od drugega, se kdaj pokličeta, bi to že sama naredila.....ker pa ni...figure it out the rest... :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 13. Jul. 2010 12:37

@Sanjaanja: Ja, ampak sej to mu je verjetno jasno, da vsi kolegi na faksu, še niso prijatelji. In tut ne misli, da bivša sodi med kolegice/prijateljice, glede na to, da ga ignorira. Je pa napisal, da bi pričakoval vsaj nek kolegialen (=sošolski) odnos, glede na to, da se še vedno vsak teden srečujeta. In ga zato zanima, kako to, da ga ignorira.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 13. Jul. 2010 12:37

barbie_girl_85 napisal/-a:Ja ti si zmedena.
In noben razen tebe ni trdil, da sta s to bivšo prijatelja. To si si ti umislila.

Ti si zmedena. A sem rekla, da je kdo trdil. Jaz samo pravim, da nista, da ga ne mara,...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 13. Jul. 2010 12:39

miikena napisal/-a:@Sanjaanja: Ja, ampak sej to mu je verjetno jasno, da vsi kolegi na faksu, še niso prijatelji. In tut ne misli, da bivša sodi med kolegice/prijateljice, glede na to, da ga ignorira. Je pa napisal, da bi pričakoval vsaj nek kolegialen (=sošolski) odnos, glede na to, da se še vedno vsak teden srečujeta. In ga zato zanima, kako to, da ga ignorira.

No potem mu pa odgovori. Njemu, ne meni, ker njega zanima.
Jaz sem dognala, da ga ne mara in noče nič imeti z njim.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 13. Jul. 2010 12:42

sanjaanja napisal/-a:A si siguren, da je tvoja kolegica'

Če nekoga vprašaš, če je siguren v nekaj, pomeni, da sklepaš, da tako misli in te zanima, če je 100 procentno prepičan v to. Oziroma jst si tako predstavljam.

Torej vprašanje, če je siguren v prijateljstvo posredno pomeni, da je trdil, da prijateljstvo med njima obstaja.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 13. Jul. 2010 12:44

sanjaanja napisal/-a:No potem mu pa odgovori. Njemu, ne meni, ker njega zanima.

Sem mu že. ;) Na prejšnji strani. In žal ne vem, ker ji ne znam brat misli in ne vem, kaj točno se je med njima dogajalo.
Sljus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sljus » 13. Jul. 2010 13:13

Kot so nekateri pravilno prebrali: od nje ne pričakujem prijateljstva, samo jaz npr. pozdravljam veliko znancev idr. tudi če z njimi nisem prijatelj. Pa tudi nisem ji naredu nič takega, da bi se me zaradi mene izogibala (nisem silil v njo, ko sem izvedel, da ma drugega).
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Jul. 2010 13:20

ja, ampak si bivši in ona očitno ima tako načelo, da bivše ne pozdravlja, niti se z njimi ubada. Tak je, prej ko se sprijazniš, boljše ti bo. Tut moj ni prijatelj z nobeno bivšo, sicer ne vem točnega razloga, lahko samo ugibam, pa normalno živi in mu nič ne manjka, tko da, boš ti tut komot preživel brez njenega pozrdrava.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 13. Jul. 2010 13:24

barbie_girl_85 napisal/-a:Če nekoga vprašaš, če je siguren v nekaj, pomeni, da sklepaš, da tako misli in te zanima, če je 100 procentno prepičan v to. Oziroma jst si tako predstavljam.

Torej vprašanje, če je siguren v prijateljstvo posredno pomeni, da je trdil, da prijateljstvo med njima obstaja.

Če tebi pomeni to, ni rečeno, da drugim pomeni isto. Če bi vsem pomenilo isto, ne bi spraševali na forumu, ker bi vsi isto mislili.

Sljus očitno tudi tvoja znanka noče bit. In ne sekiraj se zaradi nje. Jaz bi jo na tvojem mestu isto ignorirala kot ona tebe.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 13. Jul. 2010 13:24

Sljus napisal/-a:Kot so nekateri pravilno prebrali: od nje ne pričakujem prijateljstva, samo jaz npr. pozdravljam veliko znancev idr. tudi če z njimi nisem prijatelj. Pa tudi nisem ji naredu nič takega, da bi se me zaradi mene izogibala (nisem silil v njo, ko sem izvedel, da ma drugega).

Mogoče še vedno goji določena čustva do tebe (negativna ali pozitivna) in se te raje izogiba, ker bi stik s tabo pripeljal ta čustva na plan, tega pa noče... Just guessing.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov