Ignoriranje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Sljus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sljus » 13. Jul. 2010 10:30

Torej, bom opisal čisto na kratko. Moja bivša punca je moja kolegica in se relativno pogosto srečujeva na faxu. Zanima me, zakaj me povsem ignorira - niti ne pozdravlja me - pa se z večino ostalih kolegov normalno pozdravljam. Pričakoval bi namreč kak normalen kolegialni odnos. Saj ne, da bi jo poskušal dobiti nazaj (čeprav mi je še vedno všeč, če ma to kake veze), samo tak malo čudno se mi zdi - npr. tudi eno knjigo sem ji posodu in sem jo prosil, naj mi jo vrne, pa kr nč od tega ...
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 13. Jul. 2010 10:36

mogoče bi blo smortno malo opisat kako in zakaj sta šla narazen.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnny » 13. Jul. 2010 10:37

Punca ima ta prava načela.. Bivši ne obstaja več.. :D Saj nima veze kako sta šla narazen, bivši ne obstaja.. Pohvala punci.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Jul. 2010 10:41

tko ti bom rekla, nikoli ni prav, če je bivša po končani zvezi vsiljiva, klicari po telefonu, skače okoli tvoje bajte in tak naprej... ni cool, če pa tut pozdravi ne, tut ni prav. Očitno je zanjo konec in si ne želi nobenih kontaktov več s tabo, meni da z bivšim ne moreš bit prijatelj. To je to, njena pravica, njena izbira, tut moj nima nobenih kontaktov z bivšimi (na srečo). Mogoče ima tvoja bivša tipa, pa ji on kaj mori da ne sme nič se s tabo pogovarjat.
Sljus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sljus » 13. Jul. 2010 10:50

no, tip ji sigurno ne mori, tega se ne bojim. Samo tak, recimo z ostalimi kolegi s pogovarjamo med/po predavanjih ipd. in gremo tudi na pijačo, nje ni pa nikoli zraven.

Kako sva šla narazen: po smsih sem jo vabu v kino pa je mela neke bedne izgovore, pol na faksu me je začela ignorirat, pol sem jo pa vidu z drugim. Pa še to je blo malo čudno, da mi je celo obljubla, da mi bo sporočila, ko bo mela cajt - ker se mi je že malo svitalo, o čem se gre, pol mi je pa tak vlila "upanje".
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 13. Jul. 2010 10:56

No sj ti že dost pove način, kako je zaključila zadevo. Pa dj no mir, taka si sploh zasluž ne, da bi jo ti pozdravu.

Halo, če nisi sposoben povedat na en normalen način- ej sorry, to ni to, neki ne klapa, greva vsak svojo pot in se greš neko ignoriranje, wtf?????

A bi si sploh želel kolegico, ki te zignorira do konca?

Ma ne vem, sama bi šla po sistemu Kako ti sa mnom, tako ja s tobom. Pika!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Jul. 2010 11:28

Ignoriraj jo ti tudi.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 13. Jul. 2010 11:29

To jo moraš pa vprašat.
A si siguren, da je tvoja kolegica'
Sljus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sljus » 13. Jul. 2010 11:41

Kolega = sošolec na faksu (v tej temi)

tak, da sem kar siguren, da je moja kolegica lol
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 13. Jul. 2010 11:46

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 13. Jul. 2010 11:49

Sljus napisal/-a:Kolega = sošolec na faksu (v tej temi)

tak, da sem kar siguren, da je moja kolegica lol

Sošolec na faksu še ne pomeni = kolega
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 13. Jul. 2010 11:53

Na našem faksu so nas naslavljali s kolegi in kolegicami....tko da za zdravstveno fakulteto to ne drži. Za ostale si sicer ne upam trditi....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 13. Jul. 2010 12:04

Sanjaanja:
sskj napisal/-a:koléga -a tudi -e m (ẹ̑) 1. kdor ima s kom enak poklic ali je zaposlen v isti ustanovi: on je moj kolega; za pomoč je poprosil mlajšega kolega / kolega iz službe, šolskih let / kot nagovor spoštovani kolega 2. pog. tovariš, prijatelj: ves prosti čas prebije s kolegi; bila sta dobra kolega

Se mi zdi, da je bil izraz kolega/kolegica v osnovi rabljen za ljudi v isti stroki, kasneje se je pa to pogovorno preneslo na prijatelje/znance. Tko da bo kr držalo, da sta kolega ;)

Zakaj ignor pa ne vem. Očitno nima jajc in ji je blo lažje končat tko, kot pa ti v živo objasnit na čem je stvar. In ji je lažje furat ignor, kot pa se delat, da ni blo nič in da sta bla vedno zgolj sošolca na faksu. Kaj ji v glavi dogaja, da je temu tako, pa ne bi vedela.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 13. Jul. 2010 12:10

barbie_girl_85 napisal/-a:Na našem faksu so nas naslavljali s kolegi in kolegicami....tko da za zdravstveno fakulteto to ne drži. Za ostale si sicer ne upam trditi....

To je pa povsem drugo.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 13. Jul. 2010 12:15

Zakaj je pa to povsem drugo? Samo povem, da ljudji, ki so sočasno z mano obiskovali faks, nisem naslavljala z sošolci, ampak z kolegi. In tudi danes tako naslavljam vse medicinske sestre, ki jih ne poznam in ne kličem po imenu. Razen, ko sem v vlogi pacienta, potem jih naslavljam s sestra.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov