Idealen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
*Abby** napisal/-a:Jaz imam pač tako mišljenje, da če bi kaj želel od mene, bi mi to on povedal, ne? Bi že on mene povabil na kavo oz. karkoli.
...
in rada bi mu pokazala, da me zanima, da mi je všeč njegov način razmišljanja, da mi veliko pomenijo ti najni pogovori...mislim...res ne bi rada kar napadla ga... nočem izpasti neka kokošed njim...
Baba neumna. On bi naj do tebe pristopil, ti pa misliš, da boš kokoš izpadla, če mu boš kaj namignila?
Eh, ne skrbi, kokoš si že tako ali tako.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
firex - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Promorska
Alwaleed napisal/-a:Naj ženska konkretno reče tipu, če bi hotel z njo ven na zmenek. Če ne bo kazal zanimanja, potem bo pač vsaj jasno, kje stvari stojijo.
evo točno tako naj naredi.
Če je tipu ženska ušeč more pristopit do nje jo ogovoriti tvega, da ne pristane v temi "najslabsi pristopi tipa"
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Alwaleed napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:No, saj imaš primeren nick, da bi si človek lahko kaj takega mislil.
To bom vzela kot kompliment
To je pa še najbolj odvisno od tega, kaj hočeš sama bit. Verjetno vidiš v svojem nicku nekaj pozitivnega, drugače si ga ne bi izbrala. Tole konkretno pa sem mislil, da se tvoj nick bere kakor "ženska, ki se nosi". Mogoče tudi v živo daješ tak vtis?*QueenBitch* napisal/-a:al pa ko se vozta rečt, da bi pa zdele ti res eno kavo k si ful zaspana al pa neki...
Prosim, ne na tak način okolišit. Če bo to rekla, grem stavit, da bo tip mislil, da je predlagala to kavo res zato, ker je zaspana. Posledično ne bo dajal znakov povišanega zanimanja, itd.
Naj ženska konkretno reče tipu, če bi hotel z njo ven na zmenek. Če ne bo kazal zanimanja, potem bo pač vsaj jasno, kje stvari stojijo.
Hahahah Ne, ne nosim se...nick pa izhaja iz enega privat jokea in zato odraža kvečjemu nasprotje tega kar jaz sem. Pa dost OT.
Glede tega, da je pa zaspana sem pa napisala bolj zaradi nje - če ji je tako lažje, da bo sploh kaj spravila iz sebe.
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Abby js te popolnoma razumem. Zdi se mi pravilno, da razmišljaš, da ne moreš biti vsem všeč. Ponavadi so take ženske, ki mislijo, da jih nihče ne more zavrnit navadne kokoši, ki porabijo vse prihranke za oblekce, umetne nohte,...Mislim, da imaš zaradi te lastnosti več možnosti pri njemu
Js bi ti svetovala, da ga probaš po ovinkih kam povabit...npr. rečeš mu, da je kolegica odpovedala obisk kina in ga vprašaš, če ima mogoče kaj časa zvečer....
Js bi ti svetovala, da ga probaš po ovinkih kam povabit...npr. rečeš mu, da je kolegica odpovedala obisk kina in ga vprašaš, če ima mogoče kaj časa zvečer....
- prasicek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2009
(Ker iskreno... mu ne dajem z ničemer dajati vedeti, da mi je všeč.) In ja...rada bi mu namignila, pa vseeno ne tako očitno, da bi, če mu pač res ne bi bilo nič do mene, imela slab občutek...
amm..povedat oz. namignit mu moreš dovolj jasno, ker nekaterim moškim pač ne potegne takoj, kaj punca hoče. Npr. če bi meni neka punca rekla, da je zaspana, da hoče na kavo, bi ji enostavno ustregel, pač šla bi na kavo in to je to, sploh nebi pogruntal, kaj je s tem mislila. Ker, če mu ti ne daješ znakou zanimanja zanj, potem lahko tudi on misli, da pač nisi "tista".
Poizkusi npr tako, da ga pohvališ, da ma lepe oči, lepo postavo, da je lušn, prjazn..karkol...to so take besede, ki niso direktne in njemu bo lahko po tem kmalu iskra preskočila po tem, kaj hočeš. Pa uprašaj ga, če se lahko še kaj tko vidita, al pa nevem..pač, pogovarjajta se, hecajta, iz heca mu lahko tud kakšnga lupčka daš, pa boš vidla, kako bo odreagiral. Sj praviš, da se normalno pogovarjata..napelji ga mal na to temo, a tud tega ne zmoreš?
če ne boš naredila nič, nimaš potem kaj jamrat pa stokat kok je vse hudo...noben ne bo naredil namesto tebe, sploh pa ne tega.
To je tako lahko, samo malo moraš biti zvit
-
cllaudia - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
*Abby** napisal/-a:Hej!
Živjo...našla sem popolnega tipa. In to je problem. Namreč; kaj več kot lepo pogorjati se z njim, enostavno ne morem. Problem je v tem, da se mi zdi, da je predober, da se bi kdaj lahko kdajkoli zanimal zame. V vseeeem je tako prekletgo popoln. Iščem napake, pa jih NE NAJDEM. In res si želim, da bi lahko bila z njim, taka kot s kom drugim, pa kar ne gre...vidim ga točno 1x na teden... in imam eno uro časa za pogovor z njim. In to je vse. Ne vem kako naj ga očaram, ker enostavno; kako naj dobim nekoga, ki je tako čudovit, tako...popoln?
Najhuje je, da nisem stara 14, da imam skoraj 20 let in da sem že imela eno resno resnooo zvezo, da sem imela že dovolj priložnostnih fantov, pa občudovalcev itd. ...ampak on je kot Jhoony Deep. Predober.
popolnih tipov ni.
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
*Abby** napisal/-a:In se bojim, da ravno pri njem ne bom imela uspeha, pa karkoli bi že naredila. In tako sem pristala pri tem, da ne naredim ničesar. Ker enostavno ne upam... Po drugi strani pa si nikoli ne bi oprostila, če bi čez nekaj časa izvedela, da je on enako mislil o meni, pa enako ni upal narediti ničesar. (Ker iskreno... mu ne dajem z ničemer dajati vedeti, da mi je všeč.) In ja...rada bi mu namignila, pa vseeno ne tako očitno, da bi, če mu pač res ne bi bilo nič do mene, imela slab občutek...
Čist preprosto. Ko se naslednjič peljeta skupaj, ga pač vprašaj, če bi šel s tabo na kavico kdaj. Če si dovolj pogumna, pa mu še reci, da zato, ker se rada z njim pogovarjaš in ti je ena urca veliko premalo
Sem pa tja mu daj kaki nedolžen kompliment, npr. kako je simpatičen, zabaven, kako se ti je lepo z njim pogovarjat, skratka... da mu pač nakažeš, da ti je zanimiv. Če ne bo palil na to, mu pač nisi dovolj všeč ali pa je res zelo sramežljiv. V skrajnem primeru mu direkt rečeš, da ti je ful simpatičen in bi ga rada boljše spoznala
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Ojej.... Mogoče jo je kr tko omenil, a ti je rekel da je še vedno ima rad? Ali si sama zaključila? Mogoče ti je omenil bivšo da bi vedla da je samski.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Brez zamere, ampak kot že večkrat omenjeno - tipi ne ovinkarijo preveč; lepo, da si optimist, ampak .. je vsaj dobila "dokaz", da žal ni popoln (zanjo), kot je hotela verjet.Liefde napisal/-a:Ojej.... Mogoče jo je kr tko omenil, a ti je rekel da je še vedno ima rad? Ali si sama zaključila? Mogoče ti je omenil bivšo da bi vedla da je samski.
Življenje gre naprej..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov