Idealen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
*QueenBitch* napisal/-a:A on tebe vozi domov al ti njega al kaj je to za en aranžma?
Ker recmo, če on tebe ga lahko povabiš na kavo v zahvalo...če ne pa pač kr tko.
Samo tudi, če ga povabi na kavo ... Kakšna pa bo razlika? Enako bosta sedela in se pogovarjata, kot to počneta v avtu. Pomoje ne bo kakšne ogromne razlike.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
mogoče pa to samo sedaj misliš. meni se je moj tut zdel popoln, ampak po pol leta zveze, ko sem ga malo bolj spoznala, sm vidla da ma svoje napake, k pridejo na plan po določenem času druženja. Nihče ni popoln. Če pa je, pa toliko boljše
Our passion is our strength <3
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
lorelaj napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:A on tebe vozi domov al ti njega al kaj je to za en aranžma?
Ker recmo, če on tebe ga lahko povabiš na kavo v zahvalo...če ne pa pač kr tko.
Samo tudi, če ga povabi na kavo ... Kakšna pa bo razlika? Enako bosta sedela in se pogovarjata, kot to počneta v avtu. Pomoje ne bo kakšne ogromne razlike.
Ma jaz sm mislila iz tega vidika, da če sta recmo sodelavca al karkol pa mata neke vrste "poslovni aranžma", da se skp peleta potem, če gresta na kavo je to preskok iz bolj formalnga v bl neformalno druženje. Pač jaz ne bom vabla na kavo nekoga s komer se pelem skp domov in klepetam, če mi do tega ne bo, se bova vidla na naslednji vožnji in to je to.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
*Abby** napisal/-a:Pa neeee...ne razumete...zelo je uspešen. In zdi se mi, da se ne bi nikoli zanimal zame, kot dekle...in zato mu nič ne upam omenit. In niti ne vem kako naj začnem... ne morem reči; ''Ej ti si meni tako všeč, a bi mi2 lahko bila kaj več kot znanca?'' Halo??? Sploh ne mislim, da je POPOLN kot oseba...ddd...iutak, da mora imeti nekaj napak...ampak je ogromno stavri, ki jih pri njem preveč spoštujem in me preveč navdušujejo, da bi lahko verjela, da bi on lahko do mene kaj čutil... za svoja leta je ogromnooo dosegel, v evropskem merilu, svetovnem...pač na svojem področju...ob njem se res počlutim, kot bi se ob kakšnem igralcu....
Eh ja, sm bla jaz enkrat v taki situaciji k sm mislila, da je nekdo predober zame pa prelep pa sploh preveč krasen zato sva pač bla samo prjatla...no in čez kr nekaj časa (prepozno pač) sm pa zvedla, da si je on glih to mislu o men, da sm preveč fajn, da taka ne bi mela tazga kt je on itd. Tko, da lohk pustiš pa gre mimo lohk pa tvegaš...men je blo zlo, zlo žal, da nism tvegala ti se pa pač odloči sama.
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
*QueenBitch* napisal/-a:Eh ja, sm bla jaz enkrat v taki situaciji k sm mislila, da je nekdo predober zame pa prelep pa sploh preveč krasen zato sva pač bla samo prjatla...no in čez kr nekaj časa (prepozno pač) sm pa zvedla, da si je on glih to mislu o men, da sm preveč fajn, da taka ne bi mela tazga kt je on itd. Tko, da lohk pustiš pa gre mimo lohk pa tvegaš...men je blo zlo, zlo žal, da nism tvegala ti se pa pač odloči sama.
Ti je ne, prav ti je
Vsem je lahko žal k se tako šparate
Gone
- *QueenBitch*
- Kofetarica
Michael napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:Eh ja, sm bla jaz enkrat v taki situaciji k sm mislila, da je nekdo predober zame pa prelep pa sploh preveč krasen zato sva pač bla samo prjatla...no in čez kr nekaj časa (prepozno pač) sm pa zvedla, da si je on glih to mislu o men, da sm preveč fajn, da taka ne bi mela tazga kt je on itd. Tko, da lohk pustiš pa gre mimo lohk pa tvegaš...men je blo zlo, zlo žal, da nism tvegala ti se pa pač odloči sama.
Ti je ne, prav ti je
Vsem je lahko žal k se tako šparate
Eh vsi rabmo kakšno lekcijo, da se iz njih kej naučimo
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
*QueenBitch* napisal/-a:no in čez kr nekaj časa (prepozno pač) sm pa zvedla, da si je on glih to mislu o men, da sm preveč fajn, da taka ne bi mela tazga kt je on itd.
No, saj imaš primeren nick, da bi si človek lahko kaj takega mislil.
*Abby** - razmisli o naslednjem: ta menda zelo uspešen moški si vzame eno uro vsak teden, da gresta skupaj domov. Očitno si mu všeč.
Kdor jezika špara, kruha strada.
Pa še česa drugega.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
Alwaleed napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:no in čez kr nekaj časa (prepozno pač) sm pa zvedla, da si je on glih to mislu o men, da sm preveč fajn, da taka ne bi mela tazga kt je on itd.
No, saj imaš primeren nick, da bi si človek lahko kaj takega mislil.
*Abby** - razmisli o naslednjem: ta menda zelo uspešen moški si vzame eno uro vsak teden, da gresta skupaj domov. Očitno si mu všeč.
Kdor jezika špara, kruha strada.
Pa še česa drugega.
To bom vzela kot kompliment
Abby kako pa ti veš, da pa mogoče model ni tud sramežljiv in če si vsa uradna to eno uro na teden kako nej sploh ve, da bi pa rekla ja če bi te povabu na kavo.
Štekam, da si mislš kok je krasen in to in, da zarad tega je vse še tok težje sam kaj če bi probala to premagat pa vsaj oment kakšno kavo al pa ko se vozta rečt, da bi pa zdele ti res eno kavo k si ful zaspana al pa neki...
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
*QueenBitch* napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:No, saj imaš primeren nick, da bi si človek lahko kaj takega mislil.
To bom vzela kot kompliment
To je pa še najbolj odvisno od tega, kaj hočeš sama bit. Verjetno vidiš v svojem nicku nekaj pozitivnega, drugače si ga ne bi izbrala. Tole konkretno pa sem mislil, da se tvoj nick bere kakor "ženska, ki se nosi". Mogoče tudi v živo daješ tak vtis?
*QueenBitch* napisal/-a:al pa ko se vozta rečt, da bi pa zdele ti res eno kavo k si ful zaspana al pa neki...
Prosim, ne na tak način okolišit. Če bo to rekla, grem stavit, da bo tip mislil, da je predlagala to kavo res zato, ker je zaspana. Posledično ne bo dajal znakov povišanega zanimanja, itd.
Naj ženska konkretno reče tipu, če bi hotel z njo ven na zmenek. Če ne bo kazal zanimanja, potem bo pač vsaj jasno, kje stvari stojijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov