Idealen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
*Abby** napisal/-a:Hej!
Živjo...našla sem popolnega tipa. In to je problem. Namreč; kaj več kot lepo pogorjati se z njim, enostavno ne morem. Problem je v tem, da se mi zdi, da je predober, da se bi kdaj lahko kdajkoli zanimal zame. V vseeeem je tako prekletgo popoln. Iščem napake, pa jih NE NAJDEM. In res si želim, da bi lahko bila z njim, taka kot s kom drugim, pa kar ne gre...vidim ga točno 1x na teden... in imam eno uro časa za pogovor z njim. In to je vse. Ne vem kako naj ga očaram, ker enostavno; kako naj dobim nekoga, ki je tako čudovit, tako...popoln?
Najhuje je, da nisem stara 14, da imam skoraj 20 let in da sem že imela eno resno resnooo zvezo, da sem imela že dovolj priložnostnih fantov, pa občudovalcev itd. ...ampak on je kot Jhoony Deep. Predober.
Kristus marija... če boš iskala napake res ne boš daleč prišla...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Js mislim, da malce preveč kompliciraš. Prepusti se toku življenja, uživaj, in ne razmišljaj o tem, da je predober. Morda ima on o tebi enako mnenje. Skratka punca uživaj!življenje je prekratko,da bi se obremenjevali z takšnimi in podobnimi mislimi.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
*Abby** napisal/-a:Hej!
Živjo...našla sem popolnega tipa. In to je problem. Namreč; kaj več kot lepo pogorjati se z njim, enostavno ne morem. Problem je v tem, da se mi zdi, da je predober, da se bi kdaj lahko kdajkoli zanimal zame. V vseeeem je tako prekletgo popoln. Iščem napake, pa jih NE NAJDEM. In res si želim, da bi lahko bila z njim, taka kot s kom drugim, pa kar ne gre...vidim ga točno 1x na teden... in imam eno uro časa za pogovor z njim. In to je vse. Ne vem kako naj ga očaram, ker enostavno; kako naj dobim nekoga, ki je tako čudovit, tako...popoln?
Najhuje je, da nisem stara 14, da imam skoraj 20 let in da sem že imela eno resno resnooo zvezo, da sem imela že dovolj priložnostnih fantov, pa občudovalcev itd. ...ampak on je kot Jhoony Deep. Predober.
Počaki malo, sčasoma se bo razklil in boš vidla kakšen je v resnici
Misliš da ti bo takoj na začetku pokazal svojo slabo stran, vsi jo imamo pa on tud. Ni človeka BREZ NAPAK!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
TOM-Lady napisal/-a:Js mislim, da malce preveč kompliciraš. Prepusti se toku življenja, uživaj, in ne razmišljaj o tem, da je predober. Morda ima on o tebi enako mnenje. Skratka punca uživaj!življenje je prekratko,da bi se obremenjevali z takšnimi in podobnimi mislimi.
Tako je... go with the flow... še posebej se pri 20 letih ne obremenjuj s takimi mislimi... nevem zakaj imajo ljude ta "predober" kompleks... bo že oseba sama odločila ko in kaj... in nevem zakaj bi se mogla obremenjevar z ISKANJEM napak... opazila jih boš prej ko slej... ti enostavno uživaj z njim in se ne obremenjuj s tem...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
SWEETprinces napisal/-a:Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:kolk ve babe komplicirate stvari...đizs krajst
eeeej....najprej gre skozi analiza, potem brezvezno sekiranje in tako naprej,....lepo po vrsti
ampak ja. točno tako.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
A on tebe vozi domov al ti njega al kaj je to za en aranžma?
Ker recmo, če on tebe ga lahko povabiš na kavo v zahvalo...če ne pa pač kr tko.
Ker recmo, če on tebe ga lahko povabiš na kavo v zahvalo...če ne pa pač kr tko.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
*Abby** napisal/-a:a mislite, da ne obstaja nekdo, ob komer se počutiš krasno, tudi če recimo živiš z njim?
Ja itak de, drugače pari ne bi živeli skupaj. Ampak potem vidiš stvari, ki jih prej ne, malenkosti, ki te zmotijo.
Za brezveze se sekiraš in razmišlaš stvari, ki jih še ni oz. ko še ni čas za njih. Go with the flow and have fun . Ne stvari takoj preresno jemat, ampak uživaj, se zabavaj in nesekiraj. Tako se bo še najbolj naravno odvilo in kaj razvilo
A goal without a plan is just a wish.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
*Abby** napisal/-a:Hmmm...kaj pa vem. Mogaoče je predober slab izraz. Izredno uspešen je. Mogoče je to. Pa sem kar malo prestrašena. Moj bivši denimo, ni bil nič res ''posebnega,'' ta fant pa je. In ne vem, če je ravno v tem stvar, da ga vidim pač samo eno uro na teden...a mislite, da ne obstaja nekdo, ob komer se počutiš krasno, tudi če recimo živiš z njim?
Jojjjj, mislim....seveda da obstaja...zakaj pa sem se jst poročila
Pa če boš tok jamrala o tem fantu živčni zlom bom dobila
Če ti tko paše-vso srečo ti želim, če ti pa ne paše-spet srečno v iskanju novega
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
*Abby** napisal/-a:.a mislite, da ne obstaja nekdo, ob komer se počutiš krasno, tudi če recimo živiš z njim?
midva zdaj zivima leto in pol skupaj in lahko recem da ga zelo dobro poznam, tako njegove napake kot kvalitete ze na zacetku sem vedela da ''ni tak kot ostali'', da bi znal bit pravi material za enega super resnega fanta ni se mi pa sicer zdel popoln, zato ni blo nobenega pristanka na trdih tleh =) pravzaprav bolj kot ga spoznavam bolj vsec so mi njegove lastnosti, pogled na zivljenje, najini skupni cilji in ujemanje... tako da nc bat, se najdejo taki ki ti bodo ustrezali, saj drugace ljudje ne bi ziveli u dvoje
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
počakaj da, dda dol tisto masko ki jo nosi...pol ti ne bo več tok perfekten
če pa iščeš napake na osebi in se s tem obremenjuješ in da te najmanjša zadevica moti in odvrne da spoznaš to osebo....potem ti lahko povem samo to, ostala boš samska do 40 in ko boš takrat spoznala da je že čas si boš našla enga debila se z njim poročila in kesala do konca lajfa zato ker si bla preveč zbirčna
če pa iščeš napake na osebi in se s tem obremenjuješ in da te najmanjša zadevica moti in odvrne da spoznaš to osebo....potem ti lahko povem samo to, ostala boš samska do 40 in ko boš takrat spoznala da je že čas si boš našla enga debila se z njim poročila in kesala do konca lajfa zato ker si bla preveč zbirčna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov