Idealen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 15. Okt. 2009 7:32

Mogoče ma pa hemeroide :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 15. Okt. 2009 8:44

*Abby** napisal/-a:Hej!

Živjo...našla sem popolnega tipa. In to je problem. Namreč; kaj več kot lepo pogorjati se z njim, enostavno ne morem. Problem je v tem, da se mi zdi, da je predober, da se bi kdaj lahko kdajkoli zanimal zame. V vseeeem je tako prekletgo popoln. Iščem napake, pa jih NE NAJDEM. In res si želim, da bi lahko bila z njim, taka kot s kom drugim, pa kar ne gre...vidim ga točno 1x na teden... in imam eno uro časa za pogovor z njim. In to je vse. Ne vem kako naj ga očaram, ker enostavno; kako naj dobim nekoga, ki je tako čudovit, tako...popoln?
Najhuje je, da nisem stara 14, da imam skoraj 20 let in da sem že imela eno resno resnooo zvezo, da sem imela že dovolj priložnostnih fantov, pa občudovalcev itd. ...ampak on je kot Jhoony Deep. Predober.

Kristus marija... če boš iskala napake res ne boš daleč prišla...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 15. Okt. 2009 8:52

Veš zakaj je predobr? Ker ga vidiš samo enkrat na teden za eno uro. In samo zato je predober, zaradi nobenega drugega razloga :)
A goal without a plan is just a wish.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 15. Okt. 2009 9:10

Na začetku pa po tako redkem videvanju pa res ne moreš najdet napak... In sej veš, na začetku je vse tk perfect, tist k pa ni, pa spregledaš.
In v čem je zdej problem? Zapecaj ga, če je idealen, sj kaj se pa zamudiš :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 15. Okt. 2009 9:12

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:24, skupaj popravljeno 1 krat.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 15. Okt. 2009 9:14

Js mislim, da malce preveč kompliciraš. Prepusti se toku življenja, uživaj, in ne razmišljaj o tem, da je predober. Morda ima on o tebi enako mnenje. Skratka punca uživaj!življenje je prekratko,da bi se obremenjevali z takšnimi in podobnimi mislimi.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 15. Okt. 2009 9:40

*Abby** napisal/-a:Hej!

Živjo...našla sem popolnega tipa. In to je problem. Namreč; kaj več kot lepo pogorjati se z njim, enostavno ne morem. Problem je v tem, da se mi zdi, da je predober, da se bi kdaj lahko kdajkoli zanimal zame. V vseeeem je tako prekletgo popoln. Iščem napake, pa jih NE NAJDEM. In res si želim, da bi lahko bila z njim, taka kot s kom drugim, pa kar ne gre...vidim ga točno 1x na teden... in imam eno uro časa za pogovor z njim. In to je vse. Ne vem kako naj ga očaram, ker enostavno; kako naj dobim nekoga, ki je tako čudovit, tako...popoln?
Najhuje je, da nisem stara 14, da imam skoraj 20 let in da sem že imela eno resno resnooo zvezo, da sem imela že dovolj priložnostnih fantov, pa občudovalcev itd. ...ampak on je kot Jhoony Deep. Predober.

Počaki malo, sčasoma se bo razklil in boš vidla kakšen je v resnici :D

Misliš da ti bo takoj na začetku pokazal svojo slabo stran, vsi jo imamo pa on tud. Ni človeka BREZ NAPAK! :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 15. Okt. 2009 9:56

TOM-Lady napisal/-a:Js mislim, da malce preveč kompliciraš. Prepusti se toku življenja, uživaj, in ne razmišljaj o tem, da je predober. Morda ima on o tebi enako mnenje. Skratka punca uživaj!življenje je prekratko,da bi se obremenjevali z takšnimi in podobnimi mislimi.

Tako je... go with the flow... še posebej se pri 20 letih ne obremenjuj s takimi mislimi... nevem zakaj imajo ljude ta "predober" kompleks... bo že oseba sama odločila ko in kaj... in nevem zakaj bi se mogla obremenjevar z ISKANJEM napak... opazila jih boš prej ko slej... ti enostavno uživaj z njim in se ne obremenjuj s tem...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Okt. 2009 10:21

SWEETprinces napisal/-a:
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:kolk ve babe komplicirate stvari...đizs krajst :roll:

eeeej....najprej gre skozi analiza, potem brezvezno sekiranje in tako naprej,....lepo po vrsti :schlaumeier:

:lol:
ampak ja. točno tako.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 15. Okt. 2009 10:47

A on tebe vozi domov al ti njega al kaj je to za en aranžma?

Ker recmo, če on tebe ga lahko povabiš na kavo v zahvalo...če ne pa pač kr tko.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 15. Okt. 2009 11:44

*Abby** napisal/-a:a mislite, da ne obstaja nekdo, ob komer se počutiš krasno, tudi če recimo živiš z njim?

:lol: Ja itak de, drugače pari ne bi živeli skupaj. Ampak potem vidiš stvari, ki jih prej ne, malenkosti, ki te zmotijo.
Za brezveze se sekiraš in razmišlaš stvari, ki jih še ni oz. ko še ni čas za njih. Go with the flow and have fun :wink: . Ne stvari takoj preresno jemat, ampak uživaj, se zabavaj in nesekiraj. Tako se bo še najbolj naravno odvilo in kaj razvilo
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 15. Okt. 2009 12:15

*Abby** napisal/-a:Hmmm...kaj pa vem. Mogaoče je predober slab izraz. Izredno uspešen je. Mogoče je to. Pa sem kar malo prestrašena. Moj bivši denimo, ni bil nič res ''posebnega,'' ta fant pa je. In ne vem, če je ravno v tem stvar, da ga vidim pač samo eno uro na teden...a mislite, da ne obstaja nekdo, ob komer se počutiš krasno, tudi če recimo živiš z njim?

Jojjjj, mislim....seveda da obstaja...zakaj pa sem se jst poročila :D

Pa če boš tok jamrala o tem fantu živčni zlom bom dobila :D

Če ti tko paše-vso srečo ti želim, če ti pa ne paše-spet srečno v iskanju novega :wink: :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Okt. 2009 12:47

----
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Apr. 2011 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 15. Okt. 2009 12:49

*Abby** napisal/-a:.a mislite, da ne obstaja nekdo, ob komer se počutiš krasno, tudi če recimo živiš z njim?

midva zdaj zivima leto in pol skupaj in lahko recem da ga zelo dobro poznam, tako njegove napake kot kvalitete :D ze na zacetku sem vedela da ''ni tak kot ostali'', da bi znal bit pravi material za enega super resnega fanta :D ni se mi pa sicer zdel popoln, zato ni blo nobenega pristanka na trdih tleh =) pravzaprav bolj kot ga spoznavam bolj vsec so mi njegove lastnosti, pogled na zivljenje, najini skupni cilji in ujemanje... :) tako da nc bat, se najdejo taki ki ti bodo ustrezali, saj drugace ljudje ne bi ziveli u dvoje :D
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 15. Okt. 2009 13:57

počakaj da, dda dol tisto masko ki jo nosi...pol ti ne bo več tok perfekten ;)

če pa iščeš napake na osebi in se s tem obremenjuješ in da te najmanjša zadevica moti in odvrne da spoznaš to osebo....potem ti lahko povem samo to, ostala boš samska do 40 in ko boš takrat spoznala da je že čas si boš našla enga debila se z njim poročila in kesala do konca lajfa zato ker si bla preveč zbirčna ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov