Idealen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 21. Okt. 2009 19:26

Ja vem, sm jo hotla potolažit ker je ČIST POTRTA. :(

Pa treba bit optimist v življenju, boljše je!

Abby glavo gor, sej boš najdla fanta kateri ti bo odgovarjal! :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 24. Okt. 2009 15:35

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 24. Okt. 2009 16:12

skoraj vsak se je to vsaj enkrat v življenju že vprašal :lol: Še skoraj vsakič se je s časoma pokazalo nasprotno.. sej bo, nikar z glavo skozi zid :D
Let's bypass all the bullshit and just get naked
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 24. Okt. 2009 19:12

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:28, skupaj popravljeno 1 krat.
00ally00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 00ally00 » 24. Okt. 2009 19:51

*Abby** napisal/-a:...in počasi se me loteva huuuda panika. :? :roll: :(

huuuda panika :gruebel:

sej pri 20ih ti pa res teče voda v grlo... :/
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dandy » 26. Okt. 2009 20:36

točno vem kako se počutiš ...sam bolje da to zdej veš in greš naprej kokr da bi trudla okol njega in zgubljala cajt pol bi pa zvedla da še vedno ljubi bivšo...ti bi mu bila le sredstvo da preboli bivšo če bi se med vama kaj razvilo. no ni greh če probaš pa ga povabš vn...pač sam prijateljsko pol boš pa itak vidla kako se bo razvil naprej.
jst sm samska že ceu lajf pa mi čis nč ne manjka tko da ne se sekirat smo še čis premlade da bi misnle na take stvari, zdej morš probat uživat uživat uživat in se bo že najdu kdo k ti bo ogreu srce takrat k boš najmanj pričakovala ;)

sori k ti kle vdiram v to temo sam ne najdem nobene kjer bi mi pomagala...namreč en tip mi je ful ušeč in ful se štekava čeprov se družva samo službeno-jst sem njegova stranka in ta teden se zadnič vidva in on ne ve da mi je všeč al pa ve sam mi tega ne pokaže ... u glavnem ne vem...z njim sm obsedena že 4 mesece in zdej bi mu rada povedala da mi je všeč al pa ga vsaj povabla na kavo sam se mi ne zdi tak tip človeka da bi kr takoj biu za ...mislim jst najbrž ne ustrezam njegovim standardom, čeprou je čis prjazn sam mam filing da bi takoj najdu izgovor.
to mi je zadnja šansa ker se pol nauva več vidla jst pa nočem da ostane tko k je zdej, hočem vedet pri čem sem samo ne bi rada na koncu izpadla budala, še posebi ker je to prvi fant u lajfu k mi je všeč...kako naj to izpeljem??

še enkrat sori za vdiranje :oops:
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 26. Okt. 2009 20:51

Ma delaš paniko iz vsega....Povej mu da nimaš nič v planu za vikend,pa ga povabiš v kino ali pa na biljard.
Če boš sada čakala,ne bo nič.Povej mu da se ti zdi zelo vredi fant,pa če je za kakšen biljard kino ali pa pijačko,da bi bila zelo vesela.
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 27. Okt. 2009 12:49

^^ točno tako :top:

in dej mu jasno vedet da ti je všeč.. zgubit res nimaš kaj..ali pač? men je blo to vedno tko fajn..povedat kaj čutim..adrenalin :D
in abby s tem ko poveš nekomu da ti je všeč in to.. s tem mu ne nardiš nč slabega.. nasprotno.. ti se boš počutla fajn ko boš končno dala to s sebe (kar je najbolj pomembno) pa še njemu (če je normaln kot praviš) vrjemi da mu bo fajn da je nekomu všeč :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov