Hec med resnim pogovorom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je hec med resnim pogovorom primeren?

Da
5
25%
Ne
15
75%
Skupaj glasov : 20

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 14. Jun. 2010 22:46

claire napisal/-a:....... vsaj jaz drugače ne morem reči nič.

So be quiet :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jun. 2010 22:46

claire napisal/-a:kar še ne pomeni, da je bil žaljiv. bil je morda zanjo, a to ni zadosten argument. ljudje smo različni.
Pa sej to je point. Mogoče je pretiravala, mogoče ni - ni važno. Ona je od prijatelja želela razumevanje in ne zajebavanje. Zgodba in kontekst njegove izjave nista pomembna.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Jun. 2010 22:56

^^ če je tako, pa sploh ne vem kaj se še z njim pogovarja.

in če prej ni dojela njegove osebnosti (ker se je sigurno torej že delal kdaj norca na grd način, a ni šlo zanjo) je to žalostno.

barbie ti pa pojdi prat. maš nov stroj. :P
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 14. Jun. 2010 23:04

claire napisal/-a:
barbie ti pa pojdi prat. maš nov stroj. :P

Nič bat, posoda je že zdavnaj oprana. Če te pa tako skrbi moja posoda, vabljena, da prideš jutri oprat :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 14. Jun. 2010 23:15

Mene je zacudilo to, da sploh lahko pomisli na zajebavanje sredi tako resnega pogovora. Ker drugace je bil vedno custven, znal je pokazat custva. Na splosno se mi zdi cudno, da clovek sploh pomisli v takem primeru na zajebavanje s tem, da se zraven se smeji. Ni se zmenil niti za moje vprasanje "Zakaj se smejis?" Kar smejal se je naprej.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Jun. 2010 23:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Jun. 2010 23:26

^^ +smejati se rečem, ki niso smešne.
prijatelje si izbiramo sami.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 14. Jun. 2010 23:29

meni se zdi, da prijatelj mora upoštevati, če mu rečeš naj neha. ne glede, če se njemu zdi da pretiravaš in da je to normalno. če tebe prizadane, potem menim, da bi moral nehati. in sama bi bila jezna, če ne bi.. :evil:

mogoče pa tudi ni imel ideje kako naj odreagira in je bila to reakcija, ki jo je v 'šoku' spravil iz sebe. seveda napačna. pa se je to prvič zgodilo?
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2010
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 15. Jun. 2010 1:25

Mislim da je popolnoma odvisno od situacije; odgovor na anketo z DA/NE pa je nemogoč.
http://vigrxplus-nakup.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:21, skupaj popravljeno 2 krat.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 15. Jun. 2010 11:40

s0nckic4 napisal/-a:meni se zdi, da prijatelj mora upoštevati, če mu rečeš naj neha. ne glede, če se njemu zdi da pretiravaš in da je to normalno. če tebe prizadane, potem menim, da bi moral nehati. in sama bi bila jezna, če ne bi.. :evil:

mogoče pa tudi ni imel ideje kako naj odreagira in je bila to reakcija, ki jo je v 'šoku' spravil iz sebe. seveda napačna. pa se je to prvič zgodilo?

V bistvu je on zacel pogovor o tej temi, tako da ne vem zakaj ne bi imel ideje kako naj odreagira, ce je ze zacel je vedel v kaj se spusca.
Jaz sem mu priblizno pol leta nazaj povedala to in takrat je reagiral primerno situaciji.

V bistvu se ni zgodilo prvic. Nekaj casa nazaj se je zgodilo nekaj podobnega, vendar se mi je takrat opravicil.
Se je pa ze nekajkrat zgodilo, da mi je rekel naj pazim na besede. Pa v bistvu nikoli nisem nikomur nic takega rekla, v bistvu ze sama precej pazim kaj recem, no, odvisno od situacije, ce je tema resna se sigurno ne hecam.
V glavnem mi je ze velikokrat rekel naj pazim na besede, ko pa pride kaksna situacija kjer bi lahko on malo pazil na besede pa rece, da on pa ze ne bo pazil na besede.
V bistvu se mi je hitro zazdelo, da je en mal egoista v njemu, zdaj pa to opazam vedno bolj.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Jun. 2010 11:46

Hecanje ni isto kot norčevanje.
Kadar se hecam, je moj namen razvedrit človeka, razbit napetost,... možno, da mi to ne uspe, da je trenutek napačen, ampak nameni so pa dobri.
Norčevanje iz človeka, ki je že itak na tleh, je pa čisto druga zadeva.

In mislim, da bi moral tvoj prijatelj najkasneje takrat, ko si ga prosila, da neha, dat mir. Ne glede na to, če si ti mogoče preveč občutljiva in je njegov smisel za humor briljanten, obzirnost tu pretehta.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Jun. 2010 11:48

funny baby napisal/-a:..se ni zgodilo prvic.
Se je pa ze nekajkrat zgodilo, da mi je rekel naj pazim na besede. Pa v bistvu nikoli nisem nikomur nic takega rekla,

mislim... gliha skup štiha. samo to lahko rečem. torej tudi ti nisi ravno objektivna pri izbiranju besed. on bi pa moral biti. tudi on je tebi to poedal (kot ti njemu), pa se tebi to ne zdi "nič takega". zakaj bi se pa njemu moralo zdeti, ko mu ti to rečeš, glede na to, da tudi ti očitno ne odnehaš, če ti je treba večkrat povedati, da ne znaš izbirati besed.

in če si njega opisala z egoistom, si s tem tudi sebe začrtala.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Jun. 2010 11:56

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Jun. 2010 12:19

Zbrisan offtopic. :x
It was forever..but it didnt last long..
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 15. Jun. 2010 13:14

claire napisal/-a:
funny baby napisal/-a:..se ni zgodilo prvic.
Se je pa ze nekajkrat zgodilo, da mi je rekel naj pazim na besede. Pa v bistvu nikoli nisem nikomur nic takega rekla,

mislim... gliha skup štiha. samo to lahko rečem. torej tudi ti nisi ravno objektivna pri izbiranju besed. on bi pa moral biti. tudi on je tebi to poedal (kot ti njemu), pa se tebi to ne zdi "nič takega". zakaj bi se pa njemu moralo zdeti, ko mu ti to rečeš, glede na to, da tudi ti očitno ne odnehaš, če ti je treba večkrat povedati, da ne znaš izbirati besed.

in če si njega opisala z egoistom, si s tem tudi sebe začrtala.

Ce ste me ze zaceli sprasevati sem odgovorila

Ampak svojo zgodbo sem napisala za to, da bi vedeli o kaksnem nacinu pogovora govorim. Zanima me le ali je tak nacin primeren?

Mislim, da bistvo vsega sem povedala, govorilo se je o bolezni in on se je hecal, ce ne ze kar norceval, smejal se je. Zame je zgledalo kot norcevanje, ker normalen clovek se ne bi niti zacel na tako temo hecati in smejati. Kot je pa ze barbie rekla bi moral nehati, ko sem ga prosila naj neha.

Edina moja napaka pa je ta, da nisem nehala prijateljevati z njim takoj, ko sem videla kaksen je.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov