Hec med resnim pogovorom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je hec med resnim pogovorom primeren?

Da
5
25%
Ne
15
75%
Skupaj glasov : 20

funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 14. Jun. 2010 20:30

Ali je hec med resnim pogovorom primeren? Zanima me vase mnenje. Jaz imam ze svoje mnenje, me pa zanima kako drugi gledajo na to.

...

Sicer me pa samo na splosno zanima vase mnenje, ali je hec med resnim pogovorom primeren?
Zadnjič spremenil funny baby, dne 26. Avg. 2015 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Jun. 2010 20:33

Hm...odvisno.
Ko se z mojim resno pogovarjava, vedno kaj neumestno hecnega pribije vmes, da se začnem smejati in malo razbline resnost pogovora, tako da v mojem primeru mi je ok.
Pa se je zafrkaval na grd način, mislim na način, ki prizadane?
The world is as you are.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 14. Jun. 2010 20:35

emanuela napisal/-a:Hm...odvisno.
Ko se z mojim resno pogovarjava, vedno kaj neumestno hecnega pribije vmes, da se začnem smejati in malo razbline resnost pogovora, tako da v mojem primeru mi je ok.
Pa se je zafrkaval na grd način, mislim na način, ki prizadane?

Mene je prizadelo, ker je bila tema pogovora zelo resna, hec pa cisto neumesten. Pogovor je tekel o bolezni itd.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jun. 2010 20:37

Huh. Tko nekak (kot je omenila emanuela) tud jz "delujem", da probavam stvari na hec obrnit in se s tem skušam ognit prenapetim situacijam.
Ampak seveda odvisno za kaj in predvsem koga se gre - če govorim o sebi in svojih zadevah, se več al manj skoz delam norca, o drugih manj oz. rajš ne.

Hm, mogoče je kolega s tem hotel povedat, da on ne vidi tolikšnega problema kot ti? Da se probaj manj sekirat. Lahko pa da je enostavno bedak. :?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Jun. 2010 20:41

Ker ne vemo o čem točno se gre, ne moremo igrati nekega sodnika.
No, o bolezni, posebej če je kaj resnega, se pa jaz ne bi hecala.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jun. 2010 20:45

emanuela napisal/-a:Ker ne vemo o čem točno se gre, ne moremo igrati nekega sodnika.
Ne vem, a si to men odgovarjala al ne :), pa vseeno: nisem nameravala kar tako obsojat za brezveze; ko sem rekla, da je enostavno bedak, sem s tem mislila na splošno, kako znajo nekateri bit neuvidevni do tujih čustev, sploh ko slednjim zadeva pomeni neki več, predstavlja probem/izvor sekiranja.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Jun. 2010 20:47

Ne, mislila sem na njegovo hecanje in njeno reakcijo, pač potek pogovora :cool:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 14. Jun. 2010 20:49

Ma ne vem..jaz sem pogosto tista, ki se heca.. pa ta hec nikoli ni zlonameren ampak samo, da malo odvrne od "buhu, djmo samo jokat.." :roll: okej..smrt je druga stvar in s tem povezane stvari..ostalo pa..no, jaz se zjbavam. Tud hece drugih dopuščam, ko mi dopizdi rečem, nehaj in če potem ne neha, sem jezna..drugače pa se mi ne zdi nič slabega to..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 14. Jun. 2010 21:38

..Evelyn.. napisal/-a:Tud hece drugih dopuščam, ko mi dopizdi rečem, nehaj in če potem ne neha, sem jezna..drugače pa se mi ne zdi nič slabega to..

Podpis.
Če mu nisi povedala, da te hec pri tej temi moti, ni fant storil nič slabega (misli ti ne more brati). Če pa si ga prosila naj neha, ker je to zate preveč resna tema in kljub temu ni odnehal, potem si pa upravičeno jezna.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 14. Jun. 2010 21:47

barbie_girl_85 napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:Tud hece drugih dopuščam, ko mi dopizdi rečem, nehaj in če potem ne neha, sem jezna..drugače pa se mi ne zdi nič slabega to..

Podpis.
Če mu nisi povedala, da te hec pri tej temi moti, ni fant storil nič slabega (misli ti ne more brati). Če pa si ga prosila naj neha, ker je to zate preveč resna tema in kljub temu ni odnehal, potem si pa upravičeno jezna.

Takoj, ko je to rekel sem mu rekla, da me je prizadelo in, da ni bilo lepo. Pa ni odnehal, rekla sem mu se enkrat, ce je njemu to smesno in da naj neha, pa je obtozil mene, ces, da je to nekaj cisto normalnega. Pa tudi drugace ima cudne izpade, meni pravi naj pazim na besede, ko je kaj takega kot je bilo zdaj rece, da on ze ne bo pazil na besede, ampak to je ze druga tema.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 14. Jun. 2010 21:50

No, kaj ko bi nam povedala, kakšna je bila ta resna tematika in bomo enotno povedale, če gre za prasca ali ne! :D (dvomim, da dečko obiskuje cosmo forum :))
It was forever..but it didnt last long..
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 14. Jun. 2010 21:53

..Evelyn.. napisal/-a:No, kaj ko bi nam povedala, kakšna je bila ta resna tematika in bomo enotno povedale, če gre za prasca ali ne! :D (dvomim, da dečko obiskuje cosmo forum :))

Nikoli se ne ve :)

Saj sem ze napisala, govorila sva o bolezni, kaj vec pa zaenkrat res ne bi.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 14. Jun. 2010 21:55

funny baby napisal/-a:Takoj, ko je to rekel sem mu rekla, da me je prizadelo in, da ni bilo lepo. Pa ni odnehal.....

Ne upošteva te, ne ozira se na tvoja čustva......kaj še hočeš????? Je egocentričen prasec in mu ni pomembno, kako se ti počutiš. Ne glede na zgodbo. Tudi če bi govorila o haribo bombonih, bi moral prenehati s humorjem, ko si mu povedala, da te to prizadane....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 14. Jun. 2010 21:56

barbie_girl_85 napisal/-a:
funny baby napisal/-a:Takoj, ko je to rekel sem mu rekla, da me je prizadelo in, da ni bilo lepo. Pa ni odnehal.....

Ne upošteva te, ne ozira se na tvoja čustva......kaj še hočeš????? Je egocentričen prasec in mu ni pomembno, kako se ti počutiš. Ne glede na zgodbo. Tudi če bi govorila o haribo bombonih, bi moral prenehati s humorjem, ko si mu povedala, da te to prizadane....

Hvala barbie!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Jun. 2010 22:42

v tej konkretni situaciji je nemogoče karkoli pametnega komentirat, ker ni nobenega podatka na podlagi katerega bi lahko objektivno ocenili ali je bil tipo nesramen ali ne. potrebujemo celotno zgodbo in dobesedne njegove izjave- vsaj jaz drugače ne morem reči nič.

da pa je egoističen prasec kot pravi barbie je pa sploh ironična trditev.

tudi če mu je rekla da jo je prizadelo je morda pretiravala, oz. se njemu ne zdi tako, kar še ne pomeni, da je bil žaljiv. bil je morda zanjo, a to ni zadosten argument. ljudje smo različni. jaz prenesem skorajda vso "podjebavanje". če se prestopi meja, podjebem 3krat huje nazaj.
ampak ne fanta in prijateljic. ker oni upoštevajo prvi moj umirjen "prosim, ne govori/delaj tega ker...".
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov