Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
mmm napisal/-a:A v vezah sta pa kdaj že bila do sedaj?
Jaz sem pa opazila mimogrede, da imajo različni moški različen libido in tisti, ki imajo višjega, so na splošno bolj odprti za spoznavanje nasprotnega spola in bolj težijo k temu.. (Razen, če kakšen želi ostat samski in hkrati skos menjavat) in obratno..
No o tem pišeta, da tega ne rabita oz. sta se navadila biti brez. Je OK imeti doma nekoga, k ga imaš rad in ki ima rad tebe. Ki je pripravljen veliko storiti zate. Potem pridejo še otroci kot posledica ljubezni. Te občutki navezanosti, pripadnosti so na nek način (overall) še močnejši od vznemirjenja pri seksu.
Chaski napisal/-a:Če je libido dandanes vse kar žene ljudi v spoznavanja in zveze, potem je bolje da jih prepovemo. Od takšne zveze ne moreš pričakovati nič drugega kot seks. Aja pa upam, da tega ne berejo kakšne feministke, ker te bodo obtožile, da dojemaš ženske izključno kot spolni objekt
mmm napisal/-a:Verjetno sem prehitro vzel vino iz hladilnika, kot kaže sem vzel še napačno vino - in je zgledalo kot da jo hočem napit in seksat.
Tudi njen komentar takoj je bil, da bi v stanovanju kot ženska marsikaj spremenila![]()
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov