Fantovščine in dekliščine...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a limoncaa » 22. Jun. 2006 16:43

Jaz bi imela dekliščino bolj kot eno druženje, en piknik, ne pa kot pijančevanje, da se potem nič ne spomniš...
angkoriata
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a angkoriata » 29. Jun. 2006 13:27

te fantovščine res znajo bit pretirane do konca,ne vem pa kako bi punce sploh lahko preprečile,da ne bi blo striptizete na ženinovi fantovščini,ker jo itak organizirajo njegovi prijatelji ti pa valda ne boš šla kontrolirat zadeve ane :roll: lahko mu samo prepoveš fanovščino ampak to je pa že tumač pol. anyway,če bi jest slučajno poročila,sploh pa če bi blo to s sedanjim fantom ne bi blo nobenih fantovščin in dekliščin,ampak samo poroka po možnosti daleč daleč stran,s samo duhovnikom,dvema naključnima pričama in matičarjem pa brez kakih belih oblek!sovražim te po ameriškem kopitu delane poroke!
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 29. Jun. 2006 15:58

angkoriata napisal/-a: nobenih fantovščin in dekliščin,ampak samo poroka po možnosti daleč daleč stran,s samo duhovnikom,dvema naključnima pričama in matičarjem pa brez kakih belih oblek!sovražim te po ameriškem kopitu delane poroke!

A ti tudi? :) To tudi jaz govorim, popokala bi dragega pa se poročila recimo na kakšnem potovanju, ko bi pa prišla domov, pa ena velika zabava za vse, pa maš več od tega. :D Tudi meni niso preveč všeč te klasične poroke.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jun. 2006 20:27

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 29. Jun. 2006 22:37

~NIA~ napisal/-a:.. res nevem kako si bojo dobile enga tipa ko bojo stare pa ko nebojo več za v bar?!

sej ta pia ga baje ma, in to striperja :lol: (vsaj tko so men rekl, ker naj bi bil stripr, k je bil na dekliščini od moje frendice njen tip, on je bila pa na fantovščini od njenga zdejžemoža)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jun. 2006 22:45

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 21:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 30. Jun. 2006 8:49

uršy napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:.. res nevem kako si bojo dobile enga tipa ko bojo stare pa ko nebojo več za v bar?!

sej ta pia ga baje ma, in to striperja :lol: (vsaj tko so men rekl, ker naj bi bil stripr, k je bil na dekliščini od moje frendice njen tip, on je bila pa na fantovščini od njenga zdejžemoža)

aja jz sm pa slišala da je tut njen "manager", se prav njen pimp :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Jun. 2006 9:10

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 21:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 30. Jun. 2006 9:15

Ah, ne sodi iz svoje pespektive - saj ne veš, kaj je njima "lepo" - lahko pa čist uživata v svoji vezi (če je to sploh res, seveda)
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 30. Jun. 2006 9:24

Mimi_M napisal/-a:Ah, ne sodi iz svoje pespektive - saj ne veš, kaj je njima "lepo" - lahko pa čist uživata v svoji vezi (če je to sploh res, seveda)

Ja, jst tut tko mislm :)
tashka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tashka » 02. Jul. 2006 13:05

Jst pa ne morm, da neb opisala ene fantovščine, k sva jo vidle s frendico petk, ko sva ble mal na izletu tam okol Idrije, :lol: ...Itak sami tipi, vsi se fural v pisanih (rdeči, zeleni, modri) avtomobilih, s ful naglas musko pa v kombijih odprtih, z zastavcami.. spredi pa bogi revčer, bodoči ženin.. :D in kaj je bla fota, ne..da so ga dal na živo rumen bajk :lol: kar je pač značilno za oni konc, :lol: , zadi pa mu pripel prikolco in gor one piksne, da je vse šklopotalo, :lol: in kriiilaaaa, hahahahahaha Ma, kam bi prišli brez domišljija?? :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Jul. 2006 7:57

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 20:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 03. Jul. 2006 13:20

~NIA~ napisal/-a:my ex je šou s frendi na striptiz in je una p***a kr jim dajala vibrator da so ga ji not porival..

Đizuus.. Moj pa sploh nima potrebe, da bi to šou gledat, pa če bi že slučajno biu tam ne vrjamem, da bi kaj takega počel. Enkrat je biu u enem običnem lokalu (Ne striptiz bar al pa kaj podobnega) in so slučajno tisti dan meli tam striptizeto in je reku da se mu je neki po nogi drgnila pa to.. Kr neki.. Pa z joškami migala :roll: To je blo dost nazaj, dost prej predn sva bla midva skupi sam sm vseen mal besna grrr :D :evil:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Jul. 2006 14:00

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 14. Maj. 2007 12:14

Po dolgem času se tale tema obuja od mrtvih :D
V soboto bo imela sestrična dekliščino. Končno poroka v naši družini po ulalala letih. V življenju sem bila pomojem glih na treh porokah, pa še to je bilo tok časa nazaj da se komaj kaj spomnim.
Torej v soboto ima ženin fantovščino in nevesta dekliščino posebaj. Mene zanima, kdo je dejansko odgovoren za organizacijo dekliščine? Sploh ne vem a naj kaj pripravim kako igro ali ne? Ponavadi je priča za to zadolžena a ne?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]