Fantovščine in dekliščine...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Meni so oboji, tako striptizete kot striptizerji mimo... ce bi dobila na svojo dekliscino striptizerja, bi se prav zjokala od razocaranja
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
Zvončica - po moje vsakemu moškemu sede, če ima kako drugo žensko v naročju. Pa sej nisi edina ženska na tem svetu. Drugače pa itak, da si mu dovolj, samo sej veš kakšni so moški. No ja saj smo ženske iste, samo tega ne povemo. Čisto normalno je, da moški gleda za drugimi ženskami in obratno. Moj fant vedno pravi: prsi so oblikovane kot tarča in jih zato ne moreš spregledati ...
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
||MuCkAa napisal/-a:Meni so oboji, tako striptizete kot striptizerji mimo... ce bi dobila na svojo dekliscino striptizerja, bi se prav zjokala od razocaranja
Jaz bi se pa po moje obrnila in šla... pa naj kar majo svojo fešto z njim.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Zvoncica napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Ma, Zvoncica, zakaj??
Se bojiš, da bi jo pograbil?
ja, mogoče pa res. pa da bi tako pol ugotovila, da mu očitno nisem dovolj, če mu sede da ma eno drugo nago žensko v naročju. pa ja, je čist res da če že je tako da je boljše da pač čimprej zvem, samo ne bi pa hotela na tak javen način izvedeti.
mah ne vem, ful mi je neprijetno ko pomislim na kaj takega, prav tist bad mi je, filing k da bi me prevaral? pa da bi pol gledala še ene posnetke kako se je tm ena druga zvirala po mojemu, pa da bi jo njegovi kolegi še spodbujali zraven. ob tem bi se počutila prav ponižano
če bi res samo plesala pred občinstvom in bi bil moj med občinstvom in bi odplesala svojo točko ok, samo te fore k se tipu usedejo v naročje pa mu dajo joške za lizat pa po možnosti še s kšno smetano mi pa res kr mal slabo rata
isto je pri meni...zato tud nočem nobenih ceremonij in hočem da pač preživiva to skupaj na skupni zabavi al pa nekej tazga
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hihi, to je pa ze ekstra. Tko k mas striptiz bare, pa majo lapdance, so eni bari "no touching" eni pa so touching allowed. Tko da odvisno kaj placajo. Lahk da se mu samo v tangicah, pa zgoraj brez, po kolenih zvira brez slatanja za joske.Zvoncica napisal/-a: dajo joške za lizat
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Mahagonij napisal/-a:Hihi, to je pa ze ekstra. Tko k mas striptiz bare, pa majo lapdance, so eni bari "no touching" eni pa so touching allowed. Tko da odvisno kaj placajo. Lahk da se mu samo v tangicah, pa zgoraj brez, po kolenih zvira brez slatanja za joske.Zvoncica napisal/-a: dajo joške za lizat
To že, samo ponavadi moški prijatelji izberejo kakšno bolj "poceni" plesalko. Sploh za domače zabave. Ta pa ima ponavadi še kake "dodatne usluge", ne le estetsko plesanje.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sa res..na dostih striptizih sem že bla, pa niti ena striptizeta ni estetsko odplesala, ampak si je skos mazala ene jadebude po telesu in je mogu pol slavljenec to dol lizat in take zadevščne...tko da na fantovščini od mojga ne bo striptizete!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Zvoncica napisal/-a:mah ne vem, ful mi je neprijetno ko pomislim na kaj takega, prav tist bad mi je, filing k da bi me prevaral? pa da bi pol gledala še ene posnetke kako se je tm ena druga zvirala po mojemu, pa da bi jo njegovi kolegi še spodbujali zraven. ob tem bi se počutila prav ponižano
če bi res samo plesala pred občinstvom in bi bil moj med občinstvom in bi odplesala svojo točko ok, samo te fore k se tipu usedejo v naročje pa mu dajo joške za lizat pa po možnosti še s kšno smetano mi pa res kr mal slabo rata
na evo, se tud js strinjam. fuj. liže loh samo mene
sm pa zadnjič slišala kaj se je zgodil enmu mladmu fantu tam kjer moja mami dela... mel je fantovščino, in so mu fantje prnesl "kamelo" (sj ne vem a se tako reče), pač neki ene deke nametane, ne vem kakšne oblike, in on se je moral gor usest. no, pol so se šli neke igrce in se je on na tist usedu, spodi ga je pa čakal žebelj. ne risalni žebljiček, ampak resno žebelj.
fantu je prerezal moda in je moru hitr na urgenco, kjer so rekl, da je mal manjkal, pa ne bi mogu met otrok.
ej fak! če bi bla js njegova bodoča žena vse prebutam, še posebi pa tistga debila, ki se je to spomnu.
še moja mt in js sva bla jezni, pa ga ubistvu ne poznava.
in tud men se zdijo te fantovščine s križi in ne vem čem še čist mem. tud striptizete ne rabjo, vsaj ne v takem smislu kokr je Zvoncica napisala.
vem, ko se bom js poročila, da česa tazga nam pustila met - ne bom svojga bodočga moža zaupala 20im pijanim decom, ki naujo vedl kaj delajo
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
*purple bitch* napisal/-a:sa res..na dostih striptizih sem že bla, pa niti ena striptizeta ni estetsko odplesala, ampak si je skos mazala ene jadebude po telesu in je mogu pol slavljenec to dol lizat in take zadevščne...tko da na fantovščini od mojga ne bo striptizete!
sej tisto k res pleše, ali ob štangi ali da večino pleše pa se tko v easy slači je ful hudo, pa ful estetsko zgleda. samo večina teh striperk (kao da v današnjem svetu striptizet manjka "tease", s čimer se strinjam) se itak samo nekaj slači pa po joškah drgne a la una pia k ma še lezbične showe, mislim wtf?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Mahagonij napisal/-a:Hihi, to je pa ze ekstra. Tko k mas striptiz bare, pa majo lapdance, so eni bari "no touching" eni pa so touching allowed. Tko da odvisno kaj placajo. Lahk da se mu samo v tangicah, pa zgoraj brez, po kolenih zvira brez slatanja za joske.Zvoncica napisal/-a: dajo joške za lizat
ne govorimo o barih ampak o zasebnih amaterskih striptizetah k grejo pomoje kar precej daleč.
ČrnaSenca napisal/-a:Zvončica - po moje vsakemu moškemu sede, če ima kako drugo žensko v naročju. Pa sej nisi edina ženska na tem svetu.
hehe, za mojega si želim biti edina na svetu. glede tega bi rada pač obdržala to sladko iluzijo pa čeprav mi je drugače jasno da obstajajo lepše od mene pa da vsak normalen človek rad pogleda za kakšno hudo punco/tipom nekak ne bi bila preveč vesela če bi on to počel preveč očitno če veste kaj mislim
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
ČrnaSenca napisal/-a:Zvončica - po moje vsakemu moškemu sede, če ima kako drugo žensko v naročju. Pa sej nisi edina ženska na tem svetu. Drugače pa itak, da si mu dovolj, samo sej veš kakšni so moški. No ja saj smo ženske iste, samo tega ne povemo. Čisto normalno je, da moški gleda za drugimi ženskami in obratno. Moj fant vedno pravi: prsi so oblikovane kot tarča in jih zato ne moreš spregledati ...
to je pa men osebno eden najbolj bednih izgovorov, ki ga še ženske na tak način podpihujejo. jebat ga, tut moški majo možgane, nej jih uporabjo.
(p.s.: to se ne nanaša na to, ko pač nekdo pogleda za kerim/kero drugo)
...just breathe...
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
bucka81 napisal/-a:urszika napisal/-a: ko se bom js poročila, da česa tazga nam pustila met - ne bom svojga bodočga moža zaupala 20im pijanim decom, ki naujo vedl kaj delajo
Nekateri tukaj bojo rekli, da si preveč posesivna
Če je to letelo na moj post, ja priznam, da semi zdijo take izjave čisto mimo. Zakaj? Ker ne nameravam igrati druge mame. Lahko povem svoje mnenje in rečem, da se mi nekaj ne zdi o.k, naredil bo pa itak po svoje, ker je odrasel človek , ki zna misliti s svojo glavo. Nikoli pa ne bi izjavila, ne tega pa mojemu tipu ne bom dovolila. Mislim, kdo sem jaz, da mu nekaj prepovedujem, kot da je 5 let star otrok? Sej če me ima rad in je resnično ˝˝tisti ta pravi˝bo že vedel kako in kaj bo naredil, da ne bo prizadel svoje najdražje.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
keri napisal/-a:naredil bo pa itak po svoje, ker je odrasel človek , ki zna misliti s svojo glavo. Nikoli pa ne bi izjavila, ne tega pa mojemu tipu ne bom dovolila. Mislim, kdo sem jaz, da mu nekaj prepovedujem, kot da je 5 let star otrok? Sej če me ima rad in je resnično ˝˝tisti ta pravi˝bo že vedel kako in kaj bo naredil, da ne bo prizadel svoje najdražje.
Dejstvo je, da lahko on razmišlja s svojo glavo in še predobro ve kaj je sprejemljivo in kaj ni in kako se mora obnašati, ampak kaj, ko so kolegi tisti, ki imajo vajeti v rokah in vsi opiti ne razmišljajo NIČ! Predstavljaj si, da si moški, pa se ti upiraj, ko te zvežejo nekam, pa se ena baba vlači po tebi al pa še kaj hujšega, ti pa veš, da do tega niti slučajno ne bi smelo priti in te lahko stane celo poroke. Ženska se ne bo spravila na kolege, ki so ponavadi vsega krivi, ampak na svojega bodočega moža in mu vse očitala, potem pa ga po možnosti še zapustila pred poroko. In ja, jaz mu ne bi dovolila tega! Pa ne zato, ker ne bi bilo zaupanja in ne zato, ker bi mu igrala drugo mamo, ampak zaradi kolegov. Saj ne rečem, da niso vredu, ampak alkohol tudi naredi svoje in vem kakšni znajo biti nekateri. In če je fantu res do mene in nekoč do poroke z mano, potem se ne bo pritoževal, če bom rekla, da tega in tega nočem in bo poslušal tudi moje predloge. Tudi njemu niti približno ne bi ustrezalo, da se po meni vlači drug moški in da me kolegice vežejo nevemkam in delajo z mano kar se jim zljubi.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Še moje mnenje...
Mogoče se sploh nikol ne bom poročila (zaenkrat tut ne čutim nobene potrebe po tem), pa mi verjetno ne bo treba skrbet glede teh fantovščin/dekliščin.
Če pa bi se in bi bil srečnež moj trenutni dragi, se pa tut ne bi mela s čim obremenjevat, ker z njegove strani bi bil to čudež (želja po fantovščini). Sama pa tut ne vem, če bi kam sploh šla žurat brez njega. Tko da - tut men bi sedlo narest en tak skupen žur s skupnimi kolegi.. Kakšne velke potrebe (želje) po zijanju pobritega in z oljem premazanega mišičnjaka pa nikol nisem mela, ker mi to sploh ni sexy. Rajš pol tut jaz gledam striptizeto. Sam ne na način, da se kakorkoli dotika mojga, ker bi popi***la.
Na splošno se mi zdijo te tipične fantovščine pokvarjene...
Mogoče se sploh nikol ne bom poročila (zaenkrat tut ne čutim nobene potrebe po tem), pa mi verjetno ne bo treba skrbet glede teh fantovščin/dekliščin.
Če pa bi se in bi bil srečnež moj trenutni dragi, se pa tut ne bi mela s čim obremenjevat, ker z njegove strani bi bil to čudež (želja po fantovščini). Sama pa tut ne vem, če bi kam sploh šla žurat brez njega. Tko da - tut men bi sedlo narest en tak skupen žur s skupnimi kolegi.. Kakšne velke potrebe (želje) po zijanju pobritega in z oljem premazanega mišičnjaka pa nikol nisem mela, ker mi to sploh ni sexy. Rajš pol tut jaz gledam striptizeto. Sam ne na način, da se kakorkoli dotika mojga, ker bi popi***la.
Na splošno se mi zdijo te tipične fantovščine pokvarjene...
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
V tem primeru, če pa so vsega krivi pijani kolegi pa se je potrebno zamisliti, ali so to sploh pravi kolegi. Jest vem , da kolegi od mojega ne bi nikoli njega privezali in potem poklicali prostitutko, da mu da potegne, potem pa posnetek tega pokazali meni. Ne vem no, meni so njegovi kolegi všeč, jim zaupam in tudi ko gre z njimi ven mi ni nikoli panika kaj bodo delali. Seveda imajo tiste tipične moške fore in vem, da ko so zunaj pokomentirajo vsako simpatično deklico, ki jo vidijo ampak to so pač moški. Če bi bili pa kolegi taki, ko ste nekatere opisale v zgornjih postih potem bi se resnično zamislila in to bi povedala tudi njemu, če so to res pravi kolegi ali pa je vse skupaj samo ena farsa, ker mislim, da si pravi kolegi tega ne delajo.
P.s Jest bi se tudi vprašala, zakaj se druži z njimi. če pa ve da so čisto utrgani in imajo neke svoje fore, ki včasih presežejo mejo zdravega razuma. kaj je tisto kar ga vleče v to družbo, če ve kaki znajo biti njegovi kolegi on pa sicer ni tak?
P.s Jest bi se tudi vprašala, zakaj se druži z njimi. če pa ve da so čisto utrgani in imajo neke svoje fore, ki včasih presežejo mejo zdravega razuma. kaj je tisto kar ga vleče v to družbo, če ve kaki znajo biti njegovi kolegi on pa sicer ni tak?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov