Fantovščine in dekliščine...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
No, vidim, da se dogajajo še hujše stvari... Moj ma na primer eno par takih kolegov, ki bi bli takoj pripravljeni na kakšne perverznosti, četudi bi jim rekel, da ti to ni všeč in da se naj pač temu izognejo. Ne vem, niso mi všeč te zabave in mi nikoli ne bodo in zaradi tega bo, ko bo čas za to, najverjetneje prišlo še do kakšnih nesporazumov. Vsak bo vlekel na svojo stran (kolegi bi začeli protestirat prvi, se ve). Če bi pa že imela vsak svojo zabavo, pa bi mi bilo v olajšanje, če bi bila na fantovščini tudi moj in njegov oče - onadva definitivno ne bi dovolila bedarij.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Moj bivši je bil enkrat v družbi nekoga, ki se je poročil in imel fantovščino, pa so mu čisto na skrivaj, tako, da ni ženin nič vedel, zrihtali striptizeto.
In kaj res mislite, da bi jo, ko bi se že tam prikazala, kdo odslovil?? Halooo, tipi lih prov nabasani, zagledajo uno žensko in valda vsi za akcijo!
Je pa blo vse pofotkano in moj je komentiral, da je bla nikakva, poleg tega je pa tako, kot je že n omenil, da ima s sabo enga varnostnika kao in on ni šans, da komu kaj pusti, da se ji vsaj približa, ne-ne.
Tist svoj džob je pač odplesala, pokasirala in odpeketala. Baje tipu tud vstal ni, hehe..
In kaj res mislite, da bi jo, ko bi se že tam prikazala, kdo odslovil?? Halooo, tipi lih prov nabasani, zagledajo uno žensko in valda vsi za akcijo!
Je pa blo vse pofotkano in moj je komentiral, da je bla nikakva, poleg tega je pa tako, kot je že n omenil, da ima s sabo enga varnostnika kao in on ni šans, da komu kaj pusti, da se ji vsaj približa, ne-ne.
Tist svoj džob je pač odplesala, pokasirala in odpeketala. Baje tipu tud vstal ni, hehe..
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Sej ni finta v tem, da ne zaupaš svojemu fantu, jaz ne zaupam enim kolegom okrog njega, ker so že trezni zadosti nori. Saj drugače se z njimi zastopim, pa gremo skup na kavo pa vse, ampak v določenih pogledih pa nekako ne moremo prit skupaj. Če bi komu kdaj omenila, da pač nočem, da imajo striptizeto tam al pa da hočem, da se dobimo vsi skupaj in naredimo en nepozaben žur (brez nepotrebnih dodatkov), bi jih definitivno več kot polovica rekla, da sem zmešana in da fantovščina mora bit posebej, pa da hočejo babo in če jo bodo hoteli, jo bodo tudi zrihtali. Ma joj, pritisk mi dvignejo na 500. Tega ne bo nikoli, pa če mi pol vsi po vrsti zamerijo.
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
Punce mislim, da ste mal preveč posesivne in ljubosumne. Pa prosim ne me napadat - vsak ima svoje mnenje. Jaz veliko bolj svobodno gledam na te stvari. Midva bova verjetno imela ločeno fantovščino in dekliščino.
Sva pa motorista in sem čisto navajena teh striptizet, tako da si jih tudi jaz rada pogledam, če je pa še kak striptizer pa še toliko bolje. Kar se pa tiče striptizet na fantovščinah pa nimam nič proti, seveda če je v mejah normale. Mojemu fantu jo bodo sigurno organizirali, tako da se glede tega res ne mislim sekirati in kregati.
Poznam pa tudi primer, ko so nekega fanta dejansko prebili na križ in so sosedje zaradi obupnih krikov poklicali policijo in rešilce. Ja to je pa res grozno.
Sva pa motorista in sem čisto navajena teh striptizet, tako da si jih tudi jaz rada pogledam, če je pa še kak striptizer pa še toliko bolje. Kar se pa tiče striptizet na fantovščinah pa nimam nič proti, seveda če je v mejah normale. Mojemu fantu jo bodo sigurno organizirali, tako da se glede tega res ne mislim sekirati in kregati.
Poznam pa tudi primer, ko so nekega fanta dejansko prebili na križ in so sosedje zaradi obupnih krikov poklicali policijo in rešilce. Ja to je pa res grozno.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
no, tkole: ko sva se s fantom začela pogovarjat o tem, mi je povedal najbolj kruto zgodbo ever, ostala sem čist brez besed. nekje ob savinji so imel piknik/fantovščino in so postavli križ sredi savinje (je bla nizka voda) in bodočega ženina privezal gor, oni so ga šli pa naprej pit. in kaj se je zgodil? križ se je podrl in padel naprej, on pa ni mogel nič, ker je bil privezan in je utonil. jst bi vse te kolege pobila, pa briga me če grem za sto let v zapor. ko sem slišala za to, sem mu rekla, da mu grem jst osebno izbrat eno luštno striperko, samo da ga ne bojo na križ vezal. sej vem, da ga ne bojo v reko postavl, ampak so si ljudje tko že cele zobe polomil pred poroko. potem mi je pa kolegica povedala še tisto s kurbo, ki ga je potegnla ženinu, je pa tud ta možnost šla in tud on nima nič proti, če bova imela zabavo skupaj. tko da to nima nič z nobeno posesivnostjo in zaupanjem, ampak take stvari te pač prestrašijo ko jih slišiš in res nočem, da se pred poroko zgodi kaj groznega z mojim najdražjim, pa čeprav bi bla to samo zlomljena roka.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
ČrnaSenca napisal/-a:Poznam pa tudi primer, ko so nekega fanta dejansko prebili na križ in so sosedje zaradi obupnih krikov poklicali policijo in rešilce.
čaki mal, dejansko pribili kot dejansko pribili z žeblji skozi telo?
pa to s fafajočimi striptizetami, o šit ej kok so eni fukneni
pa ene striptizete k bi neki odplesala 2m stran od mojega tipa me čisto nič ne motijo, da bi mu pa eno opletala z joški pa ritjo pred nosom to pa ne hvala
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ma, Zvoncica, zakaj??
Se bojiš, da bi jo pograbil?
Tak program pač ima in tle nimaš kaj kot vzet to za del igre.
Pa zdej boste rekle, da bi drugače govorila, če bi to se men zgodil, sam sm že nekje povedala, da je mojga bivšega enkrat izbrala iz množice in ga posedla na tist svoj stol ter z njim "oddelala" svojo točko,
sam kaj, sicer me ni blo zraven,
mi je pa povedal takoj, ko je domu pršu, kaj je blo.
Pol sva se oba režala na ta račun.
Jest se striptizet ne bojim.
Tak program pač ima in tle nimaš kaj kot vzet to za del igre.
Pa zdej boste rekle, da bi drugače govorila, če bi to se men zgodil, sam sm že nekje povedala, da je mojga bivšega enkrat izbrala iz množice in ga posedla na tist svoj stol ter z njim "oddelala" svojo točko,
sam kaj, sicer me ni blo zraven,
mi je pa povedal takoj, ko je domu pršu, kaj je blo.
Pol sva se oba režala na ta račun.
Jest se striptizet ne bojim.
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
Ja z žeblji so ga pribil na križ - res kruto. Prijatli pa taki.
Drugače smo se pa s prijatli že pogovarjal o teh stvareh in smo se vsi strinjal, da eden od frendov pač mora bit trezen in nadzorovat vso zadevo. Moj fant ima zelo v redu frende, tako da po moje ne bo težav.
Drugače smo se pa s prijatli že pogovarjal o teh stvareh in smo se vsi strinjal, da eden od frendov pač mora bit trezen in nadzorovat vso zadevo. Moj fant ima zelo v redu frende, tako da po moje ne bo težav.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
z žeblji prbil??wtf??!! pa sej en folk res ni normalen!! no,tkole pol vidiš kake maš v resnnic prjatle! mene hvalabogu ni treba skrbet glede takih krutih igre,ker tut prjatlo id mojga lubija niso glih za take igre.Dobr,antovemu bratu so okol noge prvezal bojo(ono stvar,ko je za na morje za čoln prvezat al kaj že9 in je mogu s tistim okol hoduit ne vem kolko ur in ni smel pit alkohola,sam vodo je dobu! aja ne,prov nosit jo je mogu!no v glavnem,pol po nkaj urah so mu to odvezali dol in so žurali dalje.seveda je priša striptizeta in mu pač tam zaplesala.in to je to! ni mi pa jasno,kako je pri onih ženinu striptizeta fafala,ker ponavadi je zraven kak stražar al kak se mu reče! svašta!! vem da bo moj imel striptizeto in me niti ne moti! konec konce sva bla že tut skupaj na ženskem striptizu. in če ima kak namen jo šlatat,bo to itak naredu,slej ko prej! sam sej ponavadi tut striptizete ne pustijo ne vem kakega šlatanja! ampak ok,če mu sam še o manjka do sreče,naj izvoli! bom js pa striptizerja
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Mens e zdijo tele fantovščine mal prekrute včesih, ker majo res take fore, da lh koga ubijejo. mi je pa kul, da so. Da je pač žurka tko kot dekliščina. Sam se mi zdi, da je fantovščina bolj žurka za povabljene, kot pa za bodočega ženina, ker njega itak mučijo.
Spomnem se enkrat, ko je eden stal sredi zime v samih gatah na mostu, ubistvu je bil prvezan, pol je šu pa še tak štopat
Kaj, če bi zbolu? Kaj bi blo pa poj s poroko?
Spomnem se enkrat, ko je eden stal sredi zime v samih gatah na mostu, ubistvu je bil prvezan, pol je šu pa še tak štopat
Kaj, če bi zbolu? Kaj bi blo pa poj s poroko?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst pa nočem nobenga đumbusa na svoji dekliščini in seveda na fantovi fantovščini..sploh nočem slišat, da bi mel kdo kake nore ideje, da bi ga kje slekli al kam privezali..rada bi, da pač skupej pripraviva eno zabavo in se skupej zabavava...pa nisem ljubosumna pa posesivna, samo pač nebi nobenih ceremonij..en predohcet se nardi, nekje se kučico najame in se ga žura tri dni...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mimi_M napisal/-a:Ma, Zvoncica, zakaj??
ja, mogoče pa res. pa da bi tako pol ugotovila, da mu očitno nisem dovolj, če mu sede da ma eno drugo nago žensko v naročju. pa ja, je čist res da če že je tako da je boljše da pač čimprej zvem, samo ne bi pa hotela na tak javen način izvedeti.
mah ne vem, ful mi je neprijetno ko pomislim na kaj takega, prav tist bad mi je, filing k da bi me prevaral? pa da bi pol gledala še ene posnetke kako se je tm ena druga zvirala po mojemu, pa da bi jo njegovi kolegi še spodbujali zraven. ob tem bi se počutila prav ponižano
če bi res samo plesala pred občinstvom in bi bil moj med občinstvom in bi odplesala svojo točko ok, samo te fore k se tipu usedejo v naročje pa mu dajo joške za lizat pa po možnosti še s kšno smetano mi pa res kr mal slabo rata
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]