Fantovščine in dekliščine...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Jun. 2010 21:42

ja sam purple_rain, že stališča od mojega so čist drugačna kot od tipov tule gor, kaj pa si misli pa itak da nihče ne ve.
Če je to res al ne, bo pa vsaj sam presodil. Glede tehleh 99%, ki nej bi bili "kloniranih" po stališčih.
Kapiram jz vse Horus, pač moje mnenje se razlikuje od tvojim prepričanj, sm pa vesela če ti bo manki še kaj prav prišel... :) Da ga vsaj nisi zastojn iskal.
Pač vsak ima svoje mnenje, tukaj pač debatiramo, ne mi pa vsiljevat pa je itak moj tut tak, ker so vsi taki, bla, bla... Zanimivo pa da se s tabo strinjajp ženske, ki zase trdijo da so srečno samske (ja purple_rain) in v preteklosti bile (verjetno) že razočarane in pol se pač tolažijo s tvojimi izumi in mislijo da si odkril Ameriko in da si dejansko prijazen ker nam približuješ razmiljanja tipov. Daleč od resnice.
Itak je boljše nehat, ko bom(o) kregani za OT.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jun. 2010 21:47

^^heh..to je slišat, kot da mi zameriš?..očitaš?..moj samski stan. Ki tle res nima veze.
Nisem nikjer sicer pisala, da se 100% strinjam s Horusom, sam probavam razumet moško mišljenje, ker - doh, dokaj očitno, sicer ne bi bla samska - ga ne razumem vedno najboljš. :D In osebno priznam, da mi razmislim o vsakem drugačnem pogledu/mnenju, ki mi do zdej ni bil znan - vsekakor pa ne pomeni, da vse takoj vzamem za sveto, jau.
Sicer pa, kdo pa še ni bil (vsaj mal) razočaran v ljubezni (osebki pod 15 let ne štejejo)? (kaj ma to sploh veze zdej? Tolažim se s Horusovimi umovanji? Svašta. :D)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Jun. 2010 21:48

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 03. Jun. 2010 21:53

čuftika, recimo js sm srečno zasedena pa se v 99% strinjam s tem, kar je Horus napisal v tej temi. In ne glede na furanje takega mišljenja še nikoli nism bla hujše razočarana od tipov.

Ljudje imamo različne poglede na stvari, tudi kar se fantovščin/dekliščin in zvez nasploh tiče. Ne trdim, da je samo eno mišljenje pravilno, ostala pa napačna, ampak ker je nekdo trdno prepričan v svoje, še nima pravice zanikati drugih (ne pravim, da jih ti zanikaš, na splošno mišljeno).

Konc koncev če bi vsi enako razmišljali, lajf ne bi bil zabaven ane. :)
Because I can.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 04. Jun. 2010 9:44

purple_rain napisal/-a:^^heh..to je slišat, kot da mi zameriš?..očitaš?..moj samski stan. Ki tle res nima veze.
Nisem nikjer sicer pisala, da se 100% strinjam s Horusom, sam probavam razumet moško mišljenje, ker - doh, dokaj očitno, sicer ne bi bla samska - ga ne razumem vedno najboljš. :D In osebno priznam, da mi razmislim o vsakem drugačnem pogledu/mnenju, ki mi do zdej ni bil znan - vsekakor pa ne pomeni, da vse takoj vzamem za sveto, jau.
Sicer pa, kdo pa še ni bil (vsaj mal) razočaran v ljubezni (osebki pod 15 let ne štejejo)? (kaj ma to sploh veze zdej? Tolažim se s Horusovimi umovanji? Svašta. :D)

zamerit ti ne, očitam tut ne, saj sem sama bila tut kr nekaj časa samska, pa mi ni nič manjkalo, tko da... Samo mogoče to ima kako povevazo da se strinjaš z moškimi, ki tle gor pišejo, pač poveš da tak pač je, da tuki ni pomoči, nič osebnega torej. Pač, večina je bila razočarana, se strinjam, ampak ravno zato pomoje je lažje prevzeti da jih je 99% tipov takih in takih in da pač zato verjetno ni nobenga pravega, ker jih me ne razumemo. Pač zanimivo se mi je zdelo da si ne izmed redkih, ki da prav fantov, slučajno sem pa zasledila v drugi temi v katero si tut pisala,jz pa tut da si samska, da ne bo kera mislila da preglejujem poste od uporabnic za nazaj, al kaj takega, nikoli ne veš kaj lahko komu pride na misel.
Debata je o fantovščini in dekliščini, zato sem napisala da bi znali bit kregani :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 04. Jun. 2010 10:03

Horus napisal/-a:In nisem jaz napisal 99%. Jaz pravim, da je treba ta procent zmanjsat za procent gejev, metrosexualcev, asexualcev, religioznih fanatikov in tistih, ki imajo v telesu premalo testosterona. In se zmeraj bi ostal zadosti velik odstotek.

Sicer pa ze ce najdem samo 1 stvar, glede katere bi se ta moj odstotek moskih strinjal, to pomeni, da zelozeloverjetno obstajajo tudi druge. Drzi? Drzi. Ti povem eno? Vsi radi gledamo gole zenske. Tudi tvoj verjetno. In ce se lahko v tem strinja z mano, se cisto mogoce (ni pa nujno) strinja tudi v drugih stvareh. Izjeme obstajajo zmeraj. Smesno pa je, da ste zenske zmeraj prepricane, da ste tako ve kot vas tip ravno ta izjema xD Me zanima, kaksna bi bila stalisca tvojega, ko bi se pogovarjal s svojim najboljsim prijateljem =] Sicer pa ok, poznam tipa, ki je sveto trdil, tako moskim kot zenskam, da mu razen njegove zenske ni treba nobene druge, ne vidi nobene potrebe po tem, da pogleda drugo. Ko je cez par mesecev ratal spet samski, si je hitro premislil glede te logike in sedaj zivi z normalnim mindsetom ;) Tako da ce imas res tipa, cigar razmisljanje (ne nujno glede kar ne ves ne boli) je blizje zenskemu, kot moskemu, se ga drzi. Tako kot se jazst planiram drzat moje drage, ki lahko logicno poseka takorekoc kateregakoli tipa, ki ga poznam, pa se mene zraven ;)

aha, se pravi 99% - homoseksulci, metro in asexualci= nek procent
Zanimiva enačba, se pa z njo ne strinjam v popolnosti, za geje, metro in asexualce ti sicer dam prav, procent od katerega bi njih odšteval se mi pa še zmeraj zdi prevelik.
Ma, sej itak skor vsak pogleda rad golo žensko, tut meni je fajn pogledat kakega postavnega mačota na plaži, no sicer nag ni :D Gledati ni prepovedano, tko da se jz zavedam da moj ziher kdaj pogleda kako drugo žensko, tak kot jz kakega moškega in tuki ni nič narobe. Ampak druga tvoja stališča, 99% je res Džeki omenjal. Tak ko berem ta forum, dokler ne sexa s kakšno nima nobenih obveznosti z njo (Džeki to pravi) in pred tem to zanj ni zveza, ampak pač mnenja se razlikujejo, v vsaki temi se pa najde kaki, ki reče, ja pa sej tvoj si tut tega in tega želi, sam ne upa povedat (recimo trojček ali analni) ker si tega vsi želijo. Sej lahko pač da vas ne razumem, ker vas ne morem, ker sm pač ženska...
Svojega se bom pa držala, brez skrbi :wink: Ti pa se tvoje dej držat :P
Manki, je pa posrečen, še bolj pa tista krogla, ko sprašujejo al so noseče pa ko krogla reče, ja noseča si :lol:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Jun. 2010 12:18

Horus napisal/-a:Jah to je pa to, ko ameriske obicaje importajo samo napol xD Moji kolegi dost poznajo amerisko druzbo in kulturo, da tudi take detajle poznajo xD

http://www.askmen.com/top_10/entertainment/top-10-man-codes_1p.html

Poglej #9 ;)

Fantovščina kot običaj ni importana, ker Slovenci ne potrebujemo nobene čezoceanske pomoči pri izumu pijančevanja pred poroko (ali med njo, po njej,... :) ). Res pa je, da striptizete so.
Razlika je, da pri nas ni nekega kodeksa tajnosti (saj je že *mala* napisala, da pri njih na fantovščino pride cela vas, kako bo potem karkoli ostalo nevesti skrito).
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Jun. 2010 12:38

No, bil sem že na par fantovščinah in na nobeni ni bilo striptizete..
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 04. Jun. 2010 12:39

Ena čist neumesna za purple_rain
A si ti mela včasih avatar kjer punca objema drevo..al nek tazga? Sam da se spomnm kera si..
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 04. Jun. 2010 16:18

purple_rain napisal/-a:^^zakaj ne znaš ZSjev pisat..

s tem postom bi lahko že odgovorila :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 04. Jun. 2010 16:25

...
Zadnjič spremenil claire, dne 26. Jun. 2011 9:38, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 04. Jun. 2010 18:34

claire napisal/-a:
Horus napisal/-a:1. ce imam jazst doma Mitsubishi Lancer Evota, mi je bas vseeno za razne hondice, ki bi se znale zvijat pred mano in ne cutim nobene potrebe po testni voznji njih, glede na to da je domaca zadeva najboljsa po narezanem kruhu ;)

2. Jaz sem pa slisal za primere, ko so se zenske na veliko onegavile s striperji.
Pa tudi neumnih prijateljev nimam xD

3. Striptiz je tradicija fantovscin. Get over it. Nima veze s samskostjo ali nesamskostjo njegove priče.

4. lahko to pocne tudi v KMSju, s to razliko, da jih bo v KMSju lahko tudi na WC odpeljal za "globinsko obdelavo" striptizete pa ne bo mogel.

5. #2 ne bi se vlacila po mojem, ker verjetno nebi bil gol, cez kavbojke se tudi bolj malo da staknit verjetno, poleg tega pa, kot receno, je pri profesionalkah fizicni kontakt
#3 ne vem od kod ideja, da tipu striptiz pase? Ne vem, al sem sam jazst cuden ampak meni osebno je striptiz pac fajn pogledat tko kot tud predstavitev kaksnega dobrega avta ali pa dober plesni show. Pac zenska se slece.
ker ce so tipovi prijatelji vsaj priblizno inteligentna bitja, zenska itak NIKOLI ne bo izvedla, kaj se je na fantovscini dogajalo, pa ce mu pripeljejo cel vagon vrocih, mokrih zensk, ki fuka stradajo ze vsaj 5 let.

1. torej v čem točno je fora striptizete, če je itak zanič in imaš doma naj nja? aja! tradicija! oh, come on!
2. valda se tudi ženske onegavijo. nikjer nisem rekla da se ne. (prijatelje pa dvomim kakšne imaš, glede na to da so pripravljeni skrivati prevare- sicer ne vem zakaj bi se sploh kaj skrivalo)
3. LOL. pa še kako ima veze samskost! priče in prijateljev (ali so pa debili, ki niso sposobni spoštovati svoje ženske). o pa še kako!
4. torej naj grejo potrebneži v kmš. rešeno.
5. aja. čez kavbojke te lahko rajca. fajn. pol pa rečeš da tipom to ne paše. i don't get it! res ne. zakaj plačevati nekaj kar vam ne paše pa še doma mate boljšo robo?

glej. pač. jaz nimam nič proti, če gre moj na fantovščino, kjer je tudi striptizeta. ne bi pa prenesla, če bi jo hotel imeti sam, ker bi se počutila užaljeno. ker bi bila tam zanj in bi se plazila okrog njega. a-a. gleda lahko, a da se ga dotika, je pa druga pesem.
izjave o tem, da kar se dogaja na fantovščini mora ostati skrito so po popolnoma mimo.

ti si cudna. a sem to v tej temi slucajno ze omenila? pha pha pha
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 05. Jun. 2010 13:43

Stari keri problemi z eno fantovščino ej. Pri nas so fantivščine vedno bile, so in bodo dan pred poroko, ker je običaj(no, v zadnjem času so se ženini nekaj popičkali pa delajo piknike 2 tedna prej-softiči), da prijatelji ženinu postavijo mlaje in tako naprej(enako velja za nevesto)... Striptizet pa nikoli ni bilo. Sicer pa, če frendi ženinu privlečejo striptizeto...kaj je on kriv pri tem?? :roll: Pa tud nikoli ni bilo kakega fukarjenja ali kaj takega, kljub ponavadi izdatnim količinam rujne kapljice. Ni pa ravno zaželjeno, da se karkoli snema, slika, če pa pride kakšna nevestina prijateljica ""slučajno"" na obisk, se pa že nekdo potrudi, da jo spravi stran.
Sem pa prepričan, da so dekliščine veliko bolj na meji legalnega, kot fantovščine. Tipi se ga na koncu itak nasekajo in to je to...

*mala* napisal/-a: dan prej pa le postavljanje mlajev, ki se zakluči ob ene 11ih.

U madona, ste pa zgodni... Takrat mi komaj smreke v državnem gozdu podremo... :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Jun. 2010 13:56

^^ Ne zgleda lih da ženin in nevesta na dan poroke zgledata k en kup nesreče, z mačkom :lach:

Sej za nas se žur še nadaljuje, se dobi hrano, pijačo in se gre v kako zidanco, pod kak pod, itd...

Sama bi se pa izognila vseh teh ceremonij (od mlajev, do šrange, maškar na ohceti, itd...), ker se mi zdi, da je za par le stresno, vsi drugi imajo "koristi" od tega, le parček ne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov